Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu Rapid Bucureşti

Luni, 7 Aprilie 2008 (13:41:15)


Medicul echipei Poli Iaşi, Marius Pralea, a declarat că fotbaliştii Bogdan Onuţ, Andrej Pecnik şi Paul Tincu sunt indisponibili pentru partida de miercuri, din deplasare, cu Rapid Bucureşti, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Pentru partida de miercuri, domnul antrenor Ionuţ Popa nu poate conta pe trei jucători accidentaţi. Astfel, Bogdan Onuţ este nerefăcut după ce a suferit o leziune musculară în partida cu Pandurii Târgu Jiu. Acesta ar putea reveni în cel mai fericit caz la partida de duminică, de pe teren propriu, cu UTA. Andrej Pecnik acuză o întindere musculară încă de săptămâna trecută şi nu a făcut încă niciun antrenament. În ceea ce-l priveşte pe Paul Tincu, acesta acuză în continuare probleme musculare, suferind o întindere la muşchiul aductor în meciul disputat la echipa a doua a clubului săptămâna trecută. La fel ca şi în cazul lui Onuţ, Tincu ar putea fi apt abia pentru partida cu UTA", a spus Pralea.

Pralea a mai afirmat că alţi doi jucători sunt incerţi pentru partida cu Rapid: "Radu Ciobanu are o amigdalită şi se află sub tratament. Rămâne de văzut dacă va putea juca sau nu miercuri, iar Iosif Kalai a suferit o contuzie musculară puternică la gamba stângă şi este şi el incert pentru jocul din Giuleşti. Accidentări uşoare au suferit în ultimul meci, disputat pe teren propriu, cu Unirea Urziceni, şi Leonard Naidin şi Adrian Ilie, însă aceştia au efectuat toate antrenamentele. În schimb, este refăcut complet Clement Pălimaru, care a avut o viroză respiratorie".

În plus, pentru partida de miercuri, antrenorul Ionuţ Popa nu va putea conta pe atacantul Ionuţ Bâlbă, care mai are o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit în partida de la Târgu Jiu, şi pe fundaşul Cristian Munteanu, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Partida Rapid Bucureşti - Poli Iaşi, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu Rapid Bucureşti.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei indisponibili la Poli Iaşi pentru partida cu Rapid Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei