Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile la adresa lui Cioroianu

Luni, 7 Aprilie 2008 (17:13:11)

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile apărute în presă în legătură cu prestaţia ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, şi sugestia demiterii acestuia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

  "Tăriceanu a atras atenţia în cadrul şedinţei BPC şi i-a spus Noricăi Ncolai că la ea se referă, afirmând că dăm declaraţii unii împotriva altora şi dăm impresia că PNL este dezbinat", au afirmat sursele citate.

În plus, sursele liberale au confirmat că Norica Nicolai nu şi-a însuşit declaraţiile apărute în presă, menţionând că afirmaţile sale nu au fost preluate corect.

Aceleaşi surse au menţionat că, în urma explicaţiilor primite de la Nicolai, preşedintele PNL le-a spus membrilor BPC că ar fi bine să se abţină să dea declaraţii la adresa colegilor lor.

"Eu îmi închipui că voi declaraţi una şi presa întoarce, dar e bine să vă abţineţi să daţi orice fel de declaraţii care creează astfel de situaţii", le-ar fi spus Tăriceanu liberalilor prezenţi la BPC.

Responsabilul în materie de comunicare în campania electorală pentru locale a PNL, vicepreşedintele Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că liberalii nu au abordat în şedinţa BPC subiectul prestaţiei ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, la summit-ul NATO sau remanierea acestuia.

Întrebat dacă au fost discutate cazul Cioroianu şi criticile aduse de Norica Nicolai la adresa prestaţiei acestuia, Teodor Meleşcanu a spus că Nicolai nu-şi însuşeşte acele declaraţii apărute în presă, drept pentru care conducerea PNL a considerat că nu se impune necesitatea discutării problemei remanierii actualului ministru de Externe.

"Norica Nicolai a precizat în cadrul întâlnirii că reflectarea a ceea ce i se atribuie nu este corectă, ca urmare nu numai că nu s-a discutat în niciun fel, dar am considerat că este fără obiect atât timp cât cele atribuite doamnei Nicolai dânsa nu şi le însuşeşte. Din punctul nostru de vedere, nu se pune în niciun fel problema să se discute despre remanierea domnului Cioroianu", a declarat Teodor Meleşcanu.

Întrebat dacă în şedinţă au fost discuţii despre prestaţia lui Cioroianu şi despre "gafele" sale de la summit-ul NATO, Meleşcanu a răspuns că liderii PNL nu au purtat asemenea discuţii.

"Cotidianul" a publicat în ediţia on-line de vineri o declaraţie a vicepreşedintelui Norica Nicolai, referitoare la Adrian Cioroianu. "Este mai bine pentru noi toţi ca domnul Cioroianu să rămână ascuns pe perioada summit-ului", ar fi declarat Nicolai, la Realitatea TV, conform sursei citate.

Tot vineri, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a criticat, la Arad, prestaţia ministrului Adrian Cioroianu în perioada summit-ului NATO, spunând că acesta "şi-a greşit vocaţia" şi a sărit câţiva "paşi importanţi" până la funcţia de ministru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile la adresa lui Cioroianu.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile la adresa lui Cioroianu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei