Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tiberiu Bălan: Toţi ne gândim la şase puncte din meciurile cu Oţelul şi Dinamo

Luni, 7 Aprilie 2008 (13:43:33)

Mijlocaşul Tiberiu Bălan de la Poli Ştiinţa Timişoara a declarat că toţi jucătorii timişoreni se gândesc să obţină şase puncte din meciurile cu Oţelul Galaţi şi Dinamo, din următoarele două etape ale Ligii I, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.
 
  "Prima impresie este una bună, mă simt excelent la Poli Timişoara. Cred că m-am integrat destul de bine în colectiv. Este adevărat că am jucat mai puţin, îmi aştept şansa şi sper să demonstrez că merit să rămân la Timişoara. Ne pare rău ca am pierdut acele puncte în ultima vreme, părerea mea este că a fost un moment de relaxare, aşa am văzut eu lucrurile. Bine că ne-am trezit repede şi sper să câştigăm în continuare în partidele care au rămas şi să ajungem cât se poate de sus. Toţi ne gândim să scoatem şase puncte din următoarele două meciuri, cu Oţelul Galaţi şi Dinamo. Suntem o echipă valoroasă şi am demonstrat că ne-am impus în partidele grele", a spus Bălan.

Fundaşul portughez Carlos Alberto Milhazes a vorbit despre partida cu Oţelul Galaţi de miercuri, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, şi despre întâlnirea cu Dinamo de sâmbătă, din etapa a XXIX-a. "Mereu este foarte greu să joci în deplasare, iar Oţelul este o echipă foarte bună. Dar consider că noi jucăm un fotbal frumos şi vom încerca să scoatem un rezultat bun la Galaţi. Am văzut la TV cum evoluează Oţelul şi pot spune că vom avea o partidă dificilă. Şi cu Dinamo, cu care ne vom întâlni sâmbătă, va fi un meci greu, iar până la sfârşitul sezonului toate meciurile sunt ca nişte finale. Trebuie să câştigăm cât mai multe jocuri dacă vrem să ne calificăm în Cupa UEFA. Însă prima dată trebuie să scoatem un scor bun cu Oţelul, iar apoi să ne gândim la confruntarea cu Dinamo", a spus el.

Milhazes a fost săptămâna trecută in Portugalia, deoarece soţia sa a născut un băiat, pe care-l va chema Rodrigo. "Fiecare om care are un copil este foarte fericit. Nu se poate descrie în cuvinte această bucurie şi ce simt", a adăugat jucătorul echipei Poli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberiu Bălan: Toţi ne gândim la şase puncte din meciurile cu Oţelul şi Dinamo.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tiberiu Bălan: Toţi ne gândim la şase puncte din meciurile cu Oţelul şi Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei