Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onoare

Primarul de Suceava a primit acces la Primăria Viena

Luni, 7 Aprilie 2008 (16:42:11)
Oraşul Suceava a fost vizitat, luni, de primarul Vienei, dr. Michael Häupl, care s-a întâlnit cu conducerea municipiului şi judeţului, respectiv cu primarul Ion Lungu, preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza şi prefectul Orest Onofrei. Gazdele i-au spus oaspetelui austriac că municipiul Suceava a fost condus timp de 23 ani de un primar austriac, Franz Ritter von Des Loges, iar guvernarea locală din acea perioadă reprezintă un model de administrarea a oraşului inclusiv pentru această perioadă. Oficialităţile prezente la întâlnire, atât partea română cât şi cea austriacă au convenit ca pe parcursul zilei să discute probleme punctuale privind eventualele colaborări, în cadrul celorlalte întâlniri din program.În finalul întâlnirii, primarul Vienei, dr. Michael Häupl, a oferit prefectului şi preşedintelui Consiliului Judeţean medalia de aur a oraşului Viena, iar primarului municipiului Suceava şi primarului municipiului Rădăuţi sigiliul primăriei oraşului Viena. Primarul de Suceava, Ion Lungu, s-a declarat onorat de darul primit, cu atât mai mult cu cât, conform acestuia, sigiliul îi conferă acces în Primăria Viena. Prin birourile din străinătate, Viena a reușit să creeze o rețea deasă de contacte și legături cu orașele din centrul și Estul Europei în diferite domenii, cum ar fi politică, administrație, mass-media, mediu înconjurător, economie, cultură și siguranță. Scopul este acela de a oferi vecinilor ajutor pentru a ști cum să se ajute ei înșiși, de a intensifica relațiile de colaborare într-o Europă a cetățenilor și regiunilor, în special relațiile dintre comunități locale, de a  promova în acest fel integrarea europeană și, de asemenea, de a da posibilitatea tuturor părților de a profita de pe urma acestor relații.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul de Suceava a primit acces la Primăria Viena.
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul de Suceava a primit acces la Primăria Viena0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce timpenie! trimis de
( 7 apr 2008, 16:12:47
Cum puteti veni cu asemenea declaratii??

Doamne chiar romanii sunt timpiti!

2.   Vai de noi!!!!!!!!! trimis de
( 7 apr 2008, 17:09:18
daca citim cu atentie tot ce declara onorabilii pe care ii avem in fruntea judetului si a municipiilor Suceava si Radauti avem impresia ca BUCOVINA este teritoriu austriac iar noi asteptam cu sufletul la gura ca acestia sa ne conduca spre noi culmi de civilizatie si progres...

Vai de noi ca am uitat ce a fost! ... Vai de cei care isi vind tara pe nimic si uita pentru ce au murit inaintasii nostri!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei