Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stan a depus memoriu la FRF împotriva clubului Poli Timişoara, pe care-l acuză de "diversiuni"

Luni, 7 Aprilie 2008 (17:32:24)

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că a depus memoriu la Comisia de Disciplină a FRF împotriva clubului Poli Ştiinţa Timişoara pentru "diversiuni" înaintea meciului direct, informează site-ul oficial al gălăţenilor.
  "Deja am sunat la federaţie şi am depus memoriu pentru sancţionarea clubului Poli Timişoara. Este inadmisibilă atitudinea lor ca, înaintea meciului direct cu noi, să lanseze tot felul de informaţii eronate, să creeze diversiune. Nu ne vom întâlni cu niciun oficial al lui Poli, le recomand domnilor de acolo să înceteze cu asemenea practici învăţate de la Gigi Becali", a spus Stan, după ce preşedintele Consiliului Director al grupării timişorene, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că intenţionează să facă o ofertă pentru transferul mijlocaşului echipei Oţelul Janos Szekely.

Preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, le-a răspuns gălăţenilor pe site-ul oficial al grupării bănăţene, precizând că Marius Stan ar trebui să ia în serios vorbele lui Gheorghe Chivorchian, deoarece acestea sunt în conformitate cu strategia de transferuri din vară. "Pentru a fi credibili, le reamintesc tuturor că Bălţoi şi Goga sunt doi atacanţi puternic monitorizaţi de noi şi vor primi oferte pentru sezonul următor. Iar în ceea ce-l priveşte pe Szekely, el nu ar fi fost cedat niciodată de la Timişoara, dacă noi l-am fi găsit aici. Fapt pentru care avem o datorie morală să-i propunem revenirea acasă şi asta se va întâmpla în următoarea pauză competiţională. Niciodată nu am făcut declaraţii asupra unor astfel de teme fără ca ele să fie urmate de oferte concrete. Sunt sigur că domnul Stan ştie că suntem serioşi şi va primi propunerea noastră oficială la momentul oportun, dar îl inţelegem că doreşte să-şi motiveze jucătorul, ţinându-l departe de presiunea care-l apasă, fără voia lui, atunci când evoluează împotriva echipei sale de suflet. Szekely a crescut alb-violet şi noi îi vom da toate motivele să se mândrească cu asta", a spus Iancu.

Nu este pentru prima dată când oficialii bănăţeni îşi manifestă public indenţia de a cumpăra un jucător al echipei pe care urmează să o întâlnească în Liga I. La 14 martie, înaintea partidei directe din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat că la finalul sezonului îi va face o propunere de nerefuzat atacantului echipei UTA Arad, Alexandru Bălţoi.

De asemenea, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat public, în urmă cu aproape un an, intenţia de a-i cumpăra pe jucătorii Vâtcă, Szekely şi Paraschiv de la Oţelul înaintea partidei directe. În cele din urmă, numai portarul Vâtcă a ajuns, vara trecută, la Steaua.

Oţelul Galaţi va întâlni, pe teren propriu, echipa Poli Ştiinţa Timişoara miercuri, de la ora 17.00, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan a depus memoriu la FRF împotriva clubului Poli Timişoara, pe care-l acuză de "diversiuni".
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stan a depus memoriu la FRF împotriva clubului Poli Timişoara, pe care-l acuză de "diversiuni"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei