Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marius Stan anunţă disponibilizări la Oţelul Galaţi

Luni, 7 Aprilie 2008 (16:18:17)

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că la finalul campionatului va renunţa la mulţi dintre actualii jucători din lot, însă nu a făcut nominalizări, subliniind doar că vizaţi sunt aceia a căror atitudine lasă de dorit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Nu e o ameninţare, este doar o punere în temă. Îi anunţ că vara va veni cu disponibilizări. Am mai făcut aşa ceva, am mai renunţat deodată la 18 jucători, apoi la încă nouă. Dacă unii cred că jucând prost vom renunţa la ei în condiţii care să-i avantajeze, se înşeală amarnic. Sunt sub contract cu noi, vor pleca, dar numai în condiţii care să-i usture. Au avut o primă specială cu Dinamo, am încercat şi modul acesta pentru a-i scoate din starea de indiferenţă, dar până la urmă tot la bici ajungem", a spus Stan.

Oficialul gălăţean a menţionat că ceea ce se întâmplă la Oţelul este "anormal". "Este anormal ce se întâmplă de câteva etape, nu este firesc să ajungem la spital din cauza atitudinii jucătorilor. Nu mai putem tolera indiferenţa. Sunt jucători care prin atitudinea lor lasă impresia că ne fac o favoare că joacă pentru Oţelul, uitând că acest club i-a adus de prin liga secundă. Depinde doar de ei în ce situaţie vor fi la vară, este un ultim avertisment. Urmează trei partide care pot salva sezonul, cu Poli Timişoara şi Steaua, acasă, şi în deplasare cu Universitatea Craiova. Vreau să mânânce jar în aceste meciuri", a declarat Marius Stan.

Marius Stan a comentat şi faptul că preşedintele Consiliului Director al clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, cu câteva zile înaintea meciului cu Oţelul, că gruparea bănăţeană este interesată de mijlocaşul Janos Szekely. "De la Gigi Becali puteau să înveţe şi lucruri mai bune, care ţin de strategie. De pildă cum să ducă echipa pe primul loc. Posibil ca dupa meciul cu Timişoara să primim o ofertă pentru Szekely de la Steaua, îi sfătuiesc pe cei de la Timişoara să dea declaraţii despre echipa şi jucătorii lor. E clar pentru toată lumea că nu poate fi vorba de ceva serios, pentru că o eventuală ofertă ar fi făcut-o la finalul campionatului, nu chiar înaintea partidei directe", a punctat oficialul gălăţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Stan anunţă disponibilizări la Oţelul Galaţi.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marius Stan anunţă disponibilizări la Oţelul Galaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei