Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandra Izbaşa: Cred că putem urca pe prima treaptă a podiumului la Jocurile Olimpice

Luni, 7 Aprilie 2008 (20:31:39)

Gimnasta Sandra Izbaşa a declarat, luni, la revenirea în ţară după Campionatele Europene din Franţa, că echipa României, campioană europeană la Clermont-Ferrand, poate obţine medalia de aur şi la Jocurile Olimpice, chiar dacă la Beijing va fi o competiţie mai dificilă.
  "La Olimpiadă va fi mai greu decât la Europene, pentru că vor fi multe echipe şi toate vor ţinti aurul olimpic. Dacă ne vom ţine de treabă şi vom avea sănătate, cred că putem urca pe prima treaptă a podiumului", a spus Izbaşa, medaliată cu aur şi la sol la CE din Franţa.

Lotul de gimnastică al României, format din Sandra Izbaşa, Steliana Nistor, Gabriela Drăgoi, Anamaria Tămârjan şi Cerasela Pătraşcu, a revenit, luni după-amiază, în România, de la Campionatele Europene de la Clermont-Ferrand, unde a câştigat medalia de aur în concursul pe echipe.

Gimnastele române au mai câştigat în Franţa o medalie de aur (Sandra Izbaşa, la sol), două de argint (Steliana Nistor, la paralele, şi Sandra Izbaşa, la bârnă) şi una de bronz (Anamaria Tămârjan, la sol).

Sportivele au fost aşteptate la Salonul Oficial de la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" de părinţi, de reprezentanţi ai Federaţiei Române de Gimnastică şi ai Agenţiei Naţionale pentru Sport, de preşedintele CSA Steaua, George Boroi, şi de ministrul Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Cristian Adomniţei. Gimnastele au primit flori şi s-au fotografiat alături de persoanele care le-au aşteptat la aeroport.

Gimnastele din lotul naţional al României vor fi decorate, marţi, la ora 13.00, la Cotroceni, de preşedintele Traian Băsescu, iar la ora 14.00, vor fi primite de preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Bellu, la sediul ANS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandra Izbaşa: Cred că putem urca pe prima treaptă a podiumului la Jocurile Olimpice .
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandra Izbaşa: Cred că putem urca pe prima treaptă a podiumului la Jocurile Olimpice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei