Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

PRM Suceava şi-a lansat candidaţii la primării şi Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PRM şi-a lansat, ieri, candidaţii de primar şi pe cei de la Consiliul Judeţean.

În sala mare a Casei Culturii au fost prezenţi 530 de membri şi simpatizanţi, conform secretarului general al PRM, Stela Acatrinei. Din partea conducerii centrale, cu mesajul de încurajare al preşedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor, a venit vicepreşedintele Gheorghe Buzatu.

Lista de candidaţi PRM la primăriile din judeţul Suceava a fost citită de prim-vicepreşedintele PRM Suceava, Cezar Ioja, el însuşi candidat la Primăria Vatra Dornei.

La Suceava îşi doreşte fotoliul de primar Ilie Niţă, la Câmpulung Moldovenesc Gheorghe Ştefureac, la Fălticeni Cornel Bulaicon, la Rădăuţi Samuilă Luchian, la Broşteni Stelian Parasca, la Cajvana Vasile Pîţu, la Frasin Gheorghe Vuzdoagă, la Gura Humorului Constantin Ibănescu, la Liteni Constantin Doroftei, la Salcea Dan Petru, la Siret Ioan Rîznic, la Solca Gheorghe Pipirigeanu, la Milişăuţi Ioan David, iar Nicolae Ursache la Vicov de Sus.

Gheorghe Acatrinei, şeful PRM Suceava, a anunţat că 38 dintre candidaţi au studii superioare, 78 studii medii şi 4 doar şcoala generală, „dar au şi şcoala profesională”, după cum i-a lăudat Acatrinei.

Lista de candidaţi la Consiliul Judeţean a fost prezentată în ordinea alfabetică a candidaţilor şi nu a poziţiilor pe care le vor ocupa pe listă, deoarece acestea nu au fost încă definitivate. Printre candidaţi se numără familia Acatrinei, Stela şi Gheorghe, consilierul judeţean Cezar Ioja, consilierul local Aurel Jescu şi viceprimarul din Vatra Dornei, Nicuşor Cojocaru.

 

„Buturuga pe care ei o cred mică o să răstoarne două care mari”

Candidatul PRM la preşedinţia Consiliului Judeţean, Stela Acatrinei, a declarat că la nivelul conducerii partidului s-a decis să fie făcute publice numele tuturor candidaţilor din cauza multiplelor presiuni exercitate asupra lor de liderii PSD şi PD-L, Gavril Mîrza şi Gheorghe Flutur.

„N-am vrut să facem azi aici o demonstraţie de forţă, să completăm spaţiile din sală cu oameni aduşi cu autobuzele. Sunt aici 530 de persoane şi ştiu asta după numărul de eşarfe. Am vrut să ne anunţăm candidaţii pentru că în toate structurile statului oamenii puterii fac presiuni asupra candidaţilor noştri. Când domnul Mîrza, când domnul Flutur le spun că îi dau afară din serviciu, că nu ştiu ce le fac dacă vor candida pentru PRM... Aceşti domni n-au învăţat nimic în 18 ani de democraţie”, a declarat Stela Acatrinei, în aplauzele sălii.

Ea le-a spus colegilor că, deşi cei doi contracandidaţi ai săi la preşedinţia CJ, Mîrza şi Flutur, încearcă să o ignore în discursurile lor publice, ea le va demonstra că „buturuga pe care ei o cred mică o să răstoarne două care mari”.

 

„Cumetriile din politica suceveană nu se pot dezlega nici la popă”

„Un om mai potrivit ca mine, la preşedinţia Consiliului Judeţean, nu este. N-am devalizat bănci, n-am luat comisioane, am muncit cinstit. Meritele proiectelor Consiliului Judeţean nu sunt nici ale lui Mîrza, nici ale mele. În spatele nostru au fost 185 de salariaţi, pe care noi i-am coordonat şi meritele sunt ale tuturor. În egală măsură. Nu ştiu dacă şi deficienţele”, a arătat Acatrinei.

Ea a mai înfierat „cumetriile care nu se pot dezlega nici la popă” care domină mediul politic din Suceava şi le-a cerut colegilor săi să explice electoratului că „nici Flutur, nici Mîrza, nici Prodan şi nici Acatrinei nu aduc programe de finanţări europene; aceste programe există, trebuie doar doi, trei specialişti la fiecare consiliu local, care să le urmărească şi să le acceseze”.

Stela Acatrinei a mai transmis candidaţilor că locurile pe lista pentru Consiliul Judeţean se vor ocupa în funcţie de aportul în muncă al fiecăruia şi le-a cerut să fie puternici, să nu cedeze în faţa presiunilor pentru că în perioada următoare „Iisus îşi duce crucea pe muntele Golgota, iar cel cu coadă umblă printre oameni”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM Suceava şi-a lansat candidaţii la primării şi Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
PRM Suceava şi-a lansat candidaţii la primării şi Consiliul Judeţean2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prmisti dezerteaza trimis de
( 7 apr 2008, 11:16:47
au plecat cei 3 primari ai vovtri,va plecat si vicele de la musenita.
2.   Medicamente...medicamente... trimis de
( 7 apr 2008, 11:45:28
prm= scursura politicii romanesti. ne-am saturat de bosorogi bosorogi si de casatorii intre nas si fina.(unul din cele mai mari pacate de pe pamant) medicamente...medicamente
2.1  RE: Medicamente...medicamente... trimis de
( 7 apr 2008, 11:56:50
Bai chiar si numele te arata ca esti o fantoma >>>/toti din toate partidele santeti fantome si mincinosi,rade harb de oala sparta,ce faceti bun pt. oameni ia ziceti ,asteptati toti sa vina votul si dupa,,,,,praf si pulbere. Bine ar fi sa nu promiteti ca faceti ceva ,sa va laude lumea si oameni nu iesiti pe posturi de tv toata ziua ca neam saturat de atata bunatate ce aveti in voi.
3.   Vulturul cruciat deasupra tuturor, trimis de
( 7 apr 2008, 12:08:48
D.le NITA , SUCCES Scapati de papusile Mapit din fruntea partidului si o sa aveti rezultate nesperate . Mult succes si o campanie victotioasa, programe , comunicare si transparenta.
4.   Daca taceai filozof ramaneai. trimis de
( 7 apr 2008, 12:16:10
Auzi tu, ia-l pe nanasu si du-te la manastire, pe care n-ai fi construit-o daca nu erai unde inca mai esti. Hai pa!
5.   Parere trimis de
( 7 apr 2008, 12:38:23
Desi atat D-ul Mirza cat si d-na Acatrinei mi-s antipatici "ca fizic" .

Mai slabiti si voi fratilor ca nu-i sanatos si nici nu da bine la public, trebuie sa recunosc ca si-au facut bine treaba!

In plus sunt oameni seriosi si cu mult bun simt fata de alti politicieni.

O sa zica unii ca nu-i adevarat dar eu am sa zic ca da si asta pentru ca daca au ceva de zis iti zic pe fata si "nu te pupa" pe la spate!
6.   Nesimtitii trimis de
( 7 apr 2008, 13:00:53
Nasu, fina si braconierul Nita ! Halal candidati.
7.   Acatrinei- mare corupta trimis de
( 7 apr 2008, 13:01:24
Madam ''COC-uta ''spune ca e curata si cinstitta? Minte de ingheata apele. Ea crede ca lumea nu stie ce foloase a tras cind au fost licitatiile in judet pentru "cornul si laptele " la scoli si au cistigat mafiotii ei , dupa ce a luat inti toate drepturile. Sa-i fie rusine ca e batrina si pe deasupra si urita foc.
8.   Posibil trimis de
( 7 apr 2008, 13:35:44
oare au facut mai multe rele sotii Acatrinei decat mirza? ar trebui de le dat o sansa eu votez P.R.M.
9.   Intrebare trimis de
( 7 apr 2008, 13:37:19
Wa,care a gasit niste medicamente?
10.   Tuturor ofticatilor!!!!!!! trimis de
( 7 apr 2008, 14:23:48
Suntem in preajma sarbatorilor Sf.Paste si credeam ca sunteti bucovineni cu suflet mare si caracter nobil,.........dar vad ca rautatea din suflet si gandire nu mai incape in voi.Ar trebui sa judecati dupa faptele bune care le.a facut fiecare om.Unele mesaje dovedesc rautatea sufletului vostru,poate invidie,poate suspiciune,dar cu siguranta acesti oameni m.au ajutat mult, fara ca eu sa fac parte din politica vreunui partid anume.Multumesc mult pe aceasta cale si le doresc tot binele din lume.Dumnezeu sa.i ajute in tot ce gandesc si fac.
10.1  RE: Tuturor ofticatilor!!!!!!! trimis de
( 7 apr 2008, 16:04:47
madamme van coq, nu-ti mai scrie singura mesaje de incurajare. te ajuta si nanasu octogenar comunist? ce calugar v-a pus sa faceti o biserica spre iertarea pacatelor? oricum n-ati facut nici 5% din biserica din banii vostri. o sa dati socoteala intai pe lumea asta , apoi va asteapta lumea de Dincolo de lume.
11.   X trimis de
( 7 apr 2008, 17:41:55
Adevarat locurile pe lista vor fi in functie de malaiul depus la partid, si de numarul pupaturilor in c..rul cucuiatei, si se pare ca sint destui pupaciosi in PRM, In ritmul acasta veti ajunge linga taranisti, pacat dar asta va asteapta cu asemenea oameni.
12.   Nu mor caii cand vor cainii trimis de
( 7 apr 2008, 18:47:24
Pina ce romanii nu-si vor recapata mandria de a fi roman nu se va intampla nimic bun in tara asta.Eventual o occidentalizare a societatii care te va face sa renegi traditiile,obiceiurile si credinta acestui popor.Ar trebui ca fiecare dintre noi sa constientizeze aceste lucruri.Va mai dura mult pina sa intelegem ca democratia nu inseamna sa jignesti si sa ataci o persoana pentru simplu motiv ca nu-ti impartaseste ideile sau interesele personale.S-a ajuns pina acolo,incat a-ti iubi tara sa fie o rusine iar cuvantul "nationalist"-o blasfemie la adresa omenirii.

pacat.
13.   Votati PRM trimis de
( 7 apr 2008, 21:05:05
1. Eu votez cu PRM

2. Tu votezi cu PRM

3. El , ea , etc .... voteaza cu PRM

4. Totul e DESARTACIUNE !
14.   Ce cuplu !! trimis de
( 7 apr 2008, 21:41:20
hotul asta bosorog ,de Ghita Accretinei si cu Stela lui ,vor sa-i imite pe ceausesti, doamne ce adunatura ,scursuri ale societatii noastre sunt prapaditii astia .Numai niste timpiti pot vota acest partid de hoti, cati bani ai bagat Ghita in buzunsr de la Severin ? Nu rosesti nesimtitule ?
15.   CE VIS URIT TRAIM trimis de
( 7 apr 2008, 21:57:10
RUSINE PTR BUCOVINA PTR ASA CUPLU/SE REPETA ISTORIA /TREZITIVA BUCOVINENI NU VOTATI NISTRE STRIGOI/TIMPUL A TRECIT/NISTE FARISEI AI EPOCII APUSE/PLECATI DE LINGA EI SUNT RELIGVE A TRECUTLUI GLORIOS ,ODIOS/ADIO SOMN VESNIC

16.   Maimutzele securistoComuniste din PRM trimis de
( 8 apr 2008, 07:32:36
Nasul Acatrinei care si-a fecundat fina(sotie), de un metru cu tot cu coc si tocuri, se tine de plancarda fiindca nu-si mai poate tara picioarele din cazuza plestemelor ce l-au ajuns pentru ca numai rau a facut la lume.

PRM trebuie sa dispara, la fel ca PSD/PCR

17.   Prm trimis de
( 9 apr 2008, 22:27:02
MAI OAMENI BUNI DAR PRM ASTA ARE NUMAI SOTI SI SOTII SI ALTE RUDE NE INTOARCEM DE UNDE AM PLECAT.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei