Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Manifestanţi anti-NATO protestează la Secţia 11, unde sunt reţinuţi colegii lor

Miercuri, 2 Aprilie 2008 (16:45:55)

Aproximativ 25 de manifestanţi pentru pace şi antiglobalizare au venit, miercuri, la Secţia 11 de Poliţie din Capitală în semn de solidaritate cu colegii lor, alţi 46, ridicaţi de echipe ale poliţiei şi jandarmeriei în urmă cu câteva ore.
  Cei 25, însoţiţi de mulţi jurnalişti, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor, îmbrăcaţi în civil, s-au oprit în curtea Secţiei 11 Poliţie, au scandat cuvinte de susţinere pentru prietenii lor reţinuţi şi aşteaptă ca aceştia să fie eliberaţi după verificări.

"Nu am reuşit să aflăm nimic. Nu ştim când le vor da drumul. Îi aşteptăm să iasă. Tot ce ni s-a spus este că va fi urmată procedura standard", a declarat unul dintre manifestanţi.

Agenţia de Monitorizare a Presei, reprezentată şi ea la Secţia 11 de directorul de programe, Liana Ganea, a angajat un avocat care să le reprezinte interesele celor verificaţi de poliţişti.

La momentul transmiterii acestei ştiri, reprezentantul AMP şi avocatul Dănuţ Bugnariu aşteaptă să le fie permis accesul în secţia de poliţie.

Zeci de mascaţi au intervenit, miercuri, în jurul orei 14.00, la evacuarea a celor aproximativ 30 de militanţi anti-NATO aflaţi în Fabrica Timpuri Noi din Bucureşti, unde aceştia au închiriat o hală.

Imediat cum au sosit, poliţişti mascaţi au ridicat zece cetăţeni germani. Cetăţenii străini au fost ridicaţi din faţa porţii fabricii, unde se mai aflau alţi manifestanţi.

Treizeci de mascaţi au intrat în sediul fabricii pentru a-i evacua pe protestatari.

Operaţiunea de evacuare a fost executată de jandarmi şi lucrători ai Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă (SPIR), militanţii fiind duşi la Secţiile 10 şi 11 din Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manifestanţi anti-NATO protestează la Secţia 11, unde sunt reţinuţi colegii lor.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manifestanţi anti-NATO protestează la Secţia 11, unde sunt reţinuţi colegii lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei