Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă Poliţie

Copil mort, la câteva ore după ce medicii le-au spus părinţilor că e puţin răcit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de cinci luni a murit la câteva ore după ce a fost dusă la spital, iar medicii au spus că e puţin răcită şi nu se impune internarea.

Părinţii fetiţei vor să li se facă dreptate, iar medicii care le-au consultat copilul şi care, în opinia lor, sunt vinovaţi de moartea acestuia, să fie traşi la răspundere.

Dumitru Alexandru, tatăl Rebecăi, fetiţa în vârstă de cinci luni, a făcut, ieri, reclamaţie la Poliţie împotriva medicilor care, spune el, i-au nenorocit familia.

Nefericita poveste s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, la Broşteni.

Sâmbătă după-amiază, Dumitru Alexandru şi soţia sa au observat că fetiţa lor are febră. Cum pastilele pe care i le-au dat nu îşi făceau efectul, iar febra continua, părinţii au decis să o ducă pe Rebeca la spitalul din localitate, pentru a fi consultată de un medic. La spital, însă, deşi fetiţa se simţea din ce în ce mai rău, medicii de gardă le-au spus soţilor Alexandru că fata lor nu are nimic grav, că este doar puţin răcită şi se pot întoarce liniştiţi acasă.

Tatăl Rebecăi a insistat ca medicul de la Broşteni să-i dea trimitere pentru a-şi duce fetiţa la Spitalul din Vatra Dornei, însă a renunţat la această idee în momentul în care cadrele medicale i-au spus că va face un drum degeaba.

Deşi au crezut că fetiţa lor se va face bine, aşa cum le-au spus medicii, spre dimineaţă, Rebeca a murit.

Medicii legişti au stabilit că fetiţa în vârstă de cinci luni a murit în urma unei pneumonii.

Şeful Poliţiei Broşteni, comisarul şef Ion Bogea, a confirmat faptul că Dumitru Alexandru a făcut plângere împotriva medicilor care s-au ocupat de cazul fiicei sale, precizând că se vor face cercetări pentru stabilirea gradului de vinovăţie al celor implicaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil mort, la câteva ore după ce medicii le-au spus părinţilor că e puţin răcit.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Copil mort, la câteva ore după ce medicii le-au spus părinţilor că e puţin răcit3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Indiferenta costa trimis de
( 2 apr 2008, 11:05:17
asa este peste tot.probabil nu au dat destui bani si de asta nici nu s-au uitat cum trebuie la fetita. mare pacat de ce se intampla in tara noastra. daca si-au dorit sa ajunga medici ar trebui sa se gandeasca ca de ei depinde in mare parte viata unui om. Pacat ca trebuie sa vedem din ce in ce mai des incompetenta medicilor. sa fie pedepsiti cu ani grei de inchisoare in cazuri de astea, asa ar fi corect. D-zeu sa o aiba in grija Sa. Condoleante familiei.
1.1  RE: Indiferenta costa trimis de
( 2 apr 2008, 12:42:25
daca nu ai ce scrie mai bine nu scrie,daca nu ai de dat un giuvaie mai bine taci,cum adica ,halal parinti ,de a racit copilul,parca ar fii vina lor,nu vezi ca in perioada asta nu numai copii racesc ci si noi oamenii mari,vina o au doctoriicare habar nu au ce -i cu ei,unii din ei
1.2  RE: Indiferenta costa trimis de
( 2 apr 2008, 14:19:57
daca nu stii sa citesti, treaba ta. ma refeream la indiferenta medicilor nu a parintilor
2.   Pneumonie? trimis de
( 2 apr 2008, 11:13:07
halal parinti, de a racit bebelusul...
2.1  RE: Pneumonie? trimis de
( 2 apr 2008, 11:20:13
halal parinti , de au nascut un asa....KKk
2.2  RE: Pneumonie? trimis de
( 2 apr 2008, 11:25:01
esti un dobitoc
3.   DE CE SA DAM BANI? trimis de
( 2 apr 2008, 11:15:26
NU LE MAI DATI NICI UN LEU! NOUA CINE NE DA CEVA LA SERVICIU?POATE O FLOARE DACA MERITA, CA SI IN GERMANIA ETC NI SE RETIN BANI PENTRU SANATATE PE STATUL DE PLATA SI NU PUTINI!
3.1  RE: DE CE SA DAM BANI? trimis de
( 2 apr 2008, 22:05:00
subscriu cu privire la spagi si ma intreb de ce artistul asta de ziarist iar nu face treba de profesionist sa mearga in teren sa faca un articol complet cu declaratia parintilor, cu o luare de pozitie a doftorilor, a sefilor lor cu salarii tot de la noi, ca daca e de la inceput lasata in coada de peste se evapora ca multe alte pseudostiri fierbinti
4.   Mafia doctorilor trimis de
( 2 apr 2008, 11:27:13
TOTI ASTEAPTA BANI -DE LA FEMEIA DE SERVICI PINA LA DOCTORI.ASA AU FOST INVATATI.NISTE NENOROCITI.AR TREBUI SA INFUNDE PUSCARIILE CEI CARE IAU MITA.CATI DOCTORI AU FACUT PUSCARIE PENTRU ERORI MEDICALE???NICI UNU,PENTRU CA SE SCOT UNU PE ALTU.SAU TE POMENESTI CA NU SE FAC EROR?I:))PINA NU SE VOR DA EXEMPLE NU SE VA INTAMPLA NIMIK IN SISTEM.E PREA CORUPT!
4.1  RE: Mafia doctorilor trimis de
( 2 apr 2008, 14:09:41
Tu cred ca ai fost pacient la Burdujeni mult timp!Tu nu gresesti?Sau poate ai fi si tu vreun Creator?!!! Nu aveti treaba si va bagati in seama!Pacat de intamplarea tragica, da voi carcotasii de medici abia asteptati sa se intample ceva si sariti ca musca la rahat! Cand aveti nevoie sunati si la 3 dimineata pentru o iritatie si asteptati sa va sara toti ca in fata lu' Bush! Dupa aia aveti ce comenta.La cat platiti asigurari de sanatate sunteti tratati regeste. Mergeti in vest si daca nu suntei asigurati nici nu se uita la tine, sau stai n ore si astepti! Asta va invata "marele" conducator Nicolaescu sa dati in medici! Voi nu vedeti ca sistemul intreg pute?! Asigura salarii normale si conditii decente si dupa aia cere!
5.   Rusine medicilor suceveni trimis de
( 2 apr 2008, 12:28:22
stau si ma intreb ce fel de oameni sunt acei doktori,ce suflet au?cum pot sa lase atatea suflete sa moara,cand stiu foarte bine ca de ei depind viata lor.inainte de a fi medici ar trebui sa se gandeasca ca sunt oameni...dar asta e,din pacate.condoleante familiei
5.1  RE: Rusine medicilor suceveni trimis de
( 2 apr 2008, 12:43:49
ei inaite de a fi medici erau...oameni , dar cu timpul "sufera" o ...metamorfoza si se transforma in ....hiene , cauza metamorfozei fiind ....lacomia la bani.

bineinteles ca nu trebuie....generalizat , dar hai sa fim ...obiectvi si sa ne gandim ....: sa fi fost in locul lor , n-as fi suferit aceeasi....metamorfoza ???

.....ma tem ca majoritatea ar fi suferit aceeasi ....metamorfoza si chiar si ...eu .

ISPITA....BANULUI, E FOARTE PUTERNICA PENTRU CA E DE LA .....DIAVOL !!!
5.2  RE: Rusine medicilor suceveni trimis de
( 2 apr 2008, 13:21:32
Nu e de la diavol. Ideea e ca intr-adevar, aceasta metamorfoza exista la medici, se transforma din oameni calzi in oameni reci, distanti, nu se ataseaza de pacienti, nu pun suflet.

Presupun ca de la atatia ani de facultate facuti prin laboratoare cu mortaciuni pe masa, ajung sa isi piarda din vedere componenta afectiva, umana (sau chiar li se recomanda sa nu puna suflet, pentru ca ii afecteaza). De fapt, dupa atatia ani de facultate, statul ii plateste cu niste milioane amarate, si atunci intervine si setea asta de bani de la pacienti si frustrarea ca atatia ani de zile de invatatura (mai multa sau mai putina) nu se cunoaste in buzunar. De aici si sictirul si indiferenta si inima de gheata.

Poate ar fi bine, ca printre zecile de cursuri pe care le fac, sa faca si unul de relationare si comunicare cu oamenii
5.3  RE: Rusine medicilor suceveni trimis de
( 2 apr 2008, 15:31:46
temido esti cumva balbaita si te manifesti si in scris?

alfel voi ,pacientii si familiile voastre, i-ati invatat sa dati bani si mentineti cu indarjire fenomenul, usurand mult sarcina nesimtitilor de la guvernare de a nu finanta sistemul sanitar ca dotare si salarizare

TOTI CEI CARE DATI, FIIND CONDITIONATI SAU DIN PROPRIE INITIATIVA, SUNTETI COMPLICI LA NENOROCIRILE GENERATE DE ANTISISTEMUL SANITAR DIN ROMANIA !!
5.4  RE: Rusine medicilor suceveni trimis de
( 2 apr 2008, 20:00:49
temido, tu chiar te metamorfozezi permanent. devii din ce in ce mai prost.
6.   Hai sa facem ceva trimis de
( 2 apr 2008, 12:45:18
e jale in spitale,stiu cel putin 4 cazuri de persoane care au murit cu zile in spitalele sucevene. Sunt medici care ar trebuii asteptati la poarta si linsati.

Platim milioane lunar pentru criminali astia, iar ei isi bat joc de oameni ce-i hranesc.

7.   Idiotilor trimis de
( 2 apr 2008, 12:47:01
MA A MURIT UN COPIL DIN CAUZA UNOR MEDICI ANALFABETI -TRIMISI LA URGENTA IN TRIBUNAL -AU FACUT O CRIMA
8.   Era de asteptat,,,, trimis de
( 2 apr 2008, 12:55:01
nu este primunl caz ,pot sa zic ca sunt zeci si sute de cazuri asemanatoare,,doctori din ,SUCEAVA,nu fac nimik daca nu le dai bani pe saturate,,,,,
9.   Crime trimis de
( 2 apr 2008, 13:47:02
TREBUIE JUDECATI IN REGIM DE URGENTA SI CONDAMNATI ??????????????????????????? DAR CINE SA FACA ASTA? INSTITUTIILE PLATITE D O R M IAU SPAGA SA DOARMA AU FOST SI VOR FI UCISI IN SPITAL N E S I M T I T I DACA UCID NU AU BUNUL SIMT SA RETURNEZE SPAGA SA-SI POATA FAMILIA INGROPA MORTUL STIE TOT TIRGUL NU FACE NIMENI NIMIC H I E N E N E S A T U L E >>>>>>>>>>
10.   E NORMAL trimis de
( 2 apr 2008, 13:56:27
IN ROMANIA DE ASTAZI DOCTORII ISI DAU CU PAREREA IN PRIVINTA DIAGNOSTICARII PACIENTILOR.PROBLEMA CEA MARE E CA SE JOACA CU VIETILE OAMENILOR SI SUNT INCONSTIENTI.RUSINE DOBITOCILOR CARE AU TERMINAT FACULTATILE PE BANI SI AU AJUNS SA OMOARE OAMENI NEVINOVATI!!!!!!!!!!!
10.1  RE: E NORMAL trimis de
( 2 apr 2008, 14:12:38
Dobitoc e fiul lu' mata, cu toate cele doua clase absolvite cu tot.Hai sictir!
11.   K trimis de
( 2 apr 2008, 14:10:02
TREBIE TOCMITI MAREIASI ALTA SOLUTIE NU EXISTA
12.   K trimis de
( 2 apr 2008, 14:14:22
M A R D E I A S I (IERTATI GRESALA)
13.   Esti un k..kt trimis de
( 2 apr 2008, 14:20:32
ma fraiere omul a zis corect ca sunt fff multi care au terminat pe bani facultati, mai ales cei de la medicina, deci tu probabil ca esti unul dintre aceia care au terminat pe bani sau faci parte dintr-o familie de doctori pe bani K-KT-ule
14.   Re adix trimis de
( 2 apr 2008, 14:48:14
a gresi e omeneste-a plati e tot omeneste !!!sau voi doctorii nu trebuie sa platiti???a-ti fi o natie superioara cu alte drepturi???E NORMAL CA CINE GRESESTE SA PLATEASCA!!!VEZI CA PUTI A PROST!!!
15.   Nevinovati trimis de
( 2 apr 2008, 15:07:04
Condoleante familiei. Pierderea unui copil pentru parinti este durerosa nu sunt cuvinte de scrivere.Vina nu este numai a medici lor ,parinti au aceiasi vina ,administrarea unui sirop si a unei suposte nu trebuie scoala,lasat copilu fara supraveghere ,copil de 5 luni nu este nevoie de mult timp sa se sufoce. medici nu fac minuni, tratamentuprescris nu a fost aplicat.Vina este usor de dare a cualcuno.Viziunea nostra despre tratarea personelor intarile occidentale este ca toate sunt gratis si nu sunt erori GRESIM..
15.1  RE: Nevinovati trimis de
( 2 apr 2008, 20:08:12
stimabila yolanda, consider ca spalatul moshnegilor prin unele parti mai moi si slugarnicia prin alte tzari straine te-au determinat sa uiti limba romana, pe care, probabil niciodata nu ai reusit sa o vorbesti altfel decat la nivelul unui prescolar. asa ca nu mai plati ore la net si mai bine ti-ai da foc la cocioaba de carton in care locuiesti pe la periferia vreunui oras.

cualcuno... etc

probabil esti plecata de prin cajvana de vreo 2 luni si deja ai sincope cu limba romana. exemplarele ca tine sunt penibile. ele si TEMIDA

16.   Limba noastra...Yolanda... trimis de
( 2 apr 2008, 15:34:56
si eu sunt de multa vreme in italia,dar tot nu am sa inteleg,cum unii ca tine uita pur si simplu cum sa se exprime in limba lor materna...o fi din cauza fitzelor? oricum,rushinica!!!
17.   Catre temida trimis de
( 2 apr 2008, 16:33:34
nu te temi de bunul dzeu sa spui ca halal de parinti ca au nascut asa un ..... sati fi rusine probabil nu ai copii sau nu sti ce inseamna asa ceva sati fie rusine ca scrii asa despre parinti copilului mort nimeni nu stie cu ce ne nastem esti sincer de plins daca nu ai suflet omenesc in tine...

18.   Asa nu se poate trimis de
( 2 apr 2008, 17:14:04
asa legal e greu de rezolvat ceva, cred ca ar trebui sa recurgem la forta, toti cei care au ceva impotriva unor doctori sa se adune si sa nui lase sa intre in spital si poate atunci se vor sesiza si autoritatile de mai sus si o sa faca ceva cercetari ca nu degeaba se aduna niste oameni.fara forta nu se mai face nimic la nor in ro,ca toti nenorocitii de doctori au spate .

19.   Pt temida trimis de
( 2 apr 2008, 17:24:05
esti un tampit daca crezi ca poti naste ce vrei,si ca oamenii astia au nascut un...,tu chiar nu esti normal,cu ce gandesti cand scrii asa ceva? cu talpa la cizme?uite asa oameni ca tine ajung doctori si fac ce se vede in spitale.eu mai stiu un doctor care la prima nastere a luat cu sine cartea sa vada cum trebiue sa intervina,tu nu esti departe de asa pers..stau si ma mir de ceva timp cum poate sa scrie asa ceva un om,sau poate nu esti om,mai stii ce campi bati,sa iti fie rusine de asa vorbe.
20.   E de plans.. trimis de
( 2 apr 2008, 17:27:07
pacat..ca romania are doctori buni..sunt recunoscuti si in occident a fi buni darrr....atat is buni cat le umpli buzunarele!!!degeaba scriem si facem comentarii ca NIMIC NU SE SHIMBA!!nu avem noi puterea asta sa-i schimbam..poate ca chiar noi i-am invatat asa..!foarte dureros ce se intampla....

21.   Pacat trimis de
( 2 apr 2008, 18:13:14
A plecat Ofticoasa de pe forum si a venit Temida!!! Oare se cunosc!
22.   Nu exzista nici un ...antisistem sanitar in romani trimis de
( 2 apr 2008, 20:05:11
mai "EU" crede-ma ca n-ai dreptate !!

aceasta situatie din sistemul sanitar est o situatie aproape....internationala !!

problemele de genul...financiar din domeniul sanitar , care conduc la coruptie si incompetenta, apar datorita ....transformarii pe plan ....moral nu numai la doctori , dar si la pacientilor .

sistemul sanitar ca sa mai poata ...supravetui ,( cu adevarat nimic nu-l poate salva de la cadere) trebuie trecut cat mai REPEDE in sectorul....privat !!!!

DRAGII MEI , VOI TRBUIE SA INTELEGETI CA ACUM TRAIM INTR-UN SISTEM CAPITALIST SI IN ACEST SISTEM UN SERVICIU ADECVAT IL AU DOAR CEI.....BOGATI .

motto sistemului capitalist : avem de toate , dar nu pentru...toti !!!!

motto sistemului comunist : avem pentru toti , dar nu de ...toate !!

alegeti in care sistem vreti sa va traiti....viata .
23.   Pt. temida trimis de
( 2 apr 2008, 20:12:55
auz, cucoana travestita, fac eu cinste cu 2 metri de funie si un sapun, gasesti tu o craca mai trainica si faci un bine societatii si sistemului capitalist.
23.1  RE: Pt. temida trimis de
( 2 apr 2008, 20:21:15
TE REPETI !!!!

ai mai facut aceasta propunere si stii ce ti-am raspuns ??

COBOARATE DIN DEAL , CA SA NU-TI VADA TOATA LUMEA ....PROSTIA DIN TINE !!!!
23.2  RE: Pt. temida trimis de
( 2 apr 2008, 20:27:53
pot sa cobor oricat de jos caci tot ma voi uita de sus la tine. si o sa-ti arunc si o carte de gramatica. asta ca sa afli si tu cum e cu COBOARATE
24.   Bv "UNU DIN DEAL" trimis de
( 2 apr 2008, 20:37:16
comentariile TEMIDEI din acest numar sunt complet tampite
25.   Pentru cei ca ... "UNU DIN DEAL" trimis de
( 2 apr 2008, 21:37:16
cititi toate comentajele lui "UNU DIN DEAL" si nu numai la acest articol si-o sa vedeti ca ....saracului i-a ramas din simtul omenesc doar....gramatica !!!

asta pur si simpul nu are nimic de spus altceva de cat daca gaseste o.... greseal de gramatica imediat ....trage talaca ca fiind plin de ...inteligenta.

norocul lui ca se poate trai si din gramatica ,dar nu vrea sa inteleaga ca ...INTELEPCIUNE NU-I TOT UNA CU INTELIGENTA si ca sa fii intelept nu tre sa stii...gramatica iar intelepciunea e mai de....pret de cat inteligenta.

un inteligent sta pe deal ca sa-l vada lumea cat e de inteligent , dar inteleptul asteapta sa fie...numit intelept.

ps. omule , daca mai ai un pic de....minte in bostan , LASA-TE de vanat greseli de gramatica ca noi stim ca tu esti plin .....doar de gramatica si incearca sa fii obiectiv la ceea ce se discuta aici , ca tare plictisitor mai esti cu gramatica ta cu tot.
25.1  RE: Pentru cei ca ... "UNU DIN DEAL" trimis de
( 2 apr 2008, 21:53:11
temido, io ma las de vanat greseli, dar tu lasa-te de comentarii.

de fapt nu merita efortul sa te bag in seama.

ideea e ca ma indispun aerele tale de atotcunoscator

in fine, nu ma mai deranjez sa semnalez celorlalti tampeniile tale.

reusesti si singur sa te faci de ras.

25.2  RE: Pentru cei ca ... "UNU DIN DEAL" trimis de
( 2 apr 2008, 22:20:00
multumesc pentru ca esti.....intelegator !!!!
26.   Atentie trimis de
( 2 apr 2008, 22:36:17
un sfat pt. orasenii din Dolhasca: nu mergeti noaptea cand aveti urgente, la cabinetul lui Agachi - veti muri din cauza aburilor de alcool! De asta nasc femeile pe treptele primariei sau mor oamenii cu zile! Nu este sistem ca sa-i judece! CORB LA CORB NU SCOATE OCHII!!!
27.   Despre alti muritori trimis de
( 3 apr 2008, 01:06:18
Dragii mei faceti o confuzie mare.

Ati fost invatati in comunism sa va comportati ca niste roboti si acu ciar va credeti roboti. Nu sunteti niste roboti carora li se strica un surub, mergeti la doctor si vi-l schimba. In primul rand porniti de la ideea ca sunteti muritori. In al doilea rand doctori nu dau zile de trait pentru a daca r putea si le-ar tine pt ei.

Cunosc oameni care s-au dus la spital pentru o raceala si au descoperit ca au cancer. Sunt oameni care s-au externat ieri bine merci si azi au murit.

Nu vreau sa invinuiesc nici pe parainti si nici pe doctor.

Dar daca ai febra 39,5 (asa cum fac toti copiii raciti) si doctorul iti fenobarbital, antibiotice si algocalmin pai dai omule acuma nu astepta dimineata !!!

Ca daca esti bolnav urmeaza tratamentul intocmai!

Adevarul este ca e multa saracie atat prin spitale cat si in buznarele oamenilor.

Si pentru asta nu-i vinovat nici doctorul si nici omul ci statul pt ca banii se duc pe S
27.1  RE: Despre alti muritori trimis de
( 3 apr 2008, 01:08:45
Am fost cenzurat pt ca am spus ca banii se duc pe SUMMIT si la Parlament pentru a umple pantecele alesilor nostri!

28.   Despre banii nostri trimis de
( 3 apr 2008, 01:22:28
Sa-i lasam pentru o clipa pe doftori.

Noi platim o caruta de bani si la politie, armata pe langa sanatate.

M-am uitat pe filmuletzul facut de cei de la Monitorul cand au scos-o pe femeia moarta din fantana.

Mai fratilor! Bietii tarani se trudeau sa aduca la suprafata ramasitele si politistii stateau si tageau din tigara iar unul mai tanar isi etala bulanele pe marginea fantinii.

Eu zic sa-i punem pe ciobanii aia politisti ca-s mai profesionisti.

Plus ca ce cauta copchilul ala de vreo 9-10 ani pe acolo ?

Stiam ca in asemnea cazuri trebuie delimitata zona etc. etc.

Asa ca ce sa na mai miram de doftori c toti is la fel : ministri, armata, politie, sanatate ba chiar si popii !!
28.1  RE: Despre banii nostri trimis de
( 3 apr 2008, 02:55:15
bine spus.
acest punct de vedere merita felicitari.
29.   Sergiu Rusu trimis de
( 3 apr 2008, 08:45:11
Am ramas uimit ca Rusu mai scrie articole �n Monitorul dupa art. din data de 21 martie , c�nd un articol semnat de acesta spune ca surse din IPJ Suceava (Ins.Politie) nu stiu ce au declarat , fara sa fie verificate aceste informatii, fapt ce face ca Insp. de Politie sa dea dezmintire .Ori acesta a luat bani , acesta fiind S.Rusu , ori este prost informat de cel care i-a dat articolul sa-l scrie cu rea intentie si cu anumita tenta la cineva anume .

Profesionalismul la acesta nu exista .
30.   Revin trimis de
( 3 apr 2008, 09:16:59
Mizerie , coruptie , nesimtire , 20 de ani de tranzitie Cind incepe numaratoarea??????????????????
31.   K trimis de
( 3 apr 2008, 09:19:40
citat B R U C A N
32.   Ne meritam... trimis de
( 3 apr 2008, 09:48:33
meritam tot ce ni se intampla rau, cu varf si indesat!

suntem rai, intoleranti ,ne bucuram de neajunsurile altora,criticam tot ce se poate , chiar daca ne pricepem sau nu,etc, etc, etc:

citind comentariile de la 1 la 49,la un moment dat,nu mai stii despre ce era articolul de mai sus!

unii dintre cei care comenteaza, aceeasi de fiecare data, au o satisfactie diabolica sa arunce cu venin!

poate asta este ratiunea lor de a fi!poate asta este hrana zilnica pentru sufletul lor sarac si bolnav!

intreb si eu:exista vreun lucru, cat de mic, in lumea asta,care sa va bucure?voi pentru ce traiti,doar pentru rau???????????

33.   Romergan trimis de
( 3 apr 2008, 10:06:44
romergan este porecla medicului ce a consultat copilul,este un incomoetent de medic care era medic de familie ,nu stiu ce cauta de garda intr-o cladire ce se vrea spital dar de fapt este un azil de batrani din cate am inteles in care niste persoane numiti medici fac de garda .cica brosteni este oras dar o farmacie dupa ora 16 nu mai gasesti deschisa iar medicii lasa de dorit .

condoleante facmiliei! si sai ajute dumnezeu sa treaca peste aceasta durere.

cel care a scris articolul ar trebui sa mearga acolo si sa puna mai multe intrebari,a auzit si el niste vorbe si lea scris ,eu eram in brosteni sambata si am auzit mai mult de atat cat a auzit el si a scris in articol
34.   Numele doctorului?????? trimis de
( 3 apr 2008, 10:49:31
D-le Sergiu Rusu, daca esti la fel de intrigat ca cei ce-ti citim articolele de ce nu dai numele dobitocilor de medici, sa ne putem feri pe viitor,............DE CE ??????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei