Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Zarojanu merge în mijlocul sucevenilor pentru a le afla problemele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu, a anunţat că se va deplasa în cartierele municipiului reşedinţă de judeţ, pentru a afla direct de la locuitorii acestuia problemele cu care se confruntă.

„Spre deosebire de Ion Lungu, care cheamă oamenii la şedinţe, eu voi merge direct la oameni, astfel încât aceştia să îşi exprime părerile despre ce se întâmplă în zona în care locuiesc”, a subliniat Zarojanu.

Pentru început, ea a precizat că a avut o întâlnire cu mai mulţi suceveni din Burdujeni, care au solicitat clarificări cu privire la modul de funcţionare a viitoarei „microprimării” din acest cartier.

În opinia Angelei Zarojanu, serviciile care ar urma să fie acordate prin această instituţie trebuie să fie independente de cele de la Primăria Suceava.

Viceprimarul Sucevei a apreciat că amenajarea în microprimăria din Burdujeni a unui spaţiu pentru audienţe, a unei registraturi sau a unui birou de colectare a taxelor şi impozitelor ar reprezenta un sprijin pentru locuitorii acestui cartier.

„Cu toate acestea, nu vreau să se creeze impresia că sucevenii din Burdujeni sunt marginalizaţi la o microprimărie. Şi nici nu cred că cineva va apela la serviciile publice ale acesteia şi să aştepte trei zile ca un document să fie ştampilat tot la primăria Sucevei”, a declarat Angela Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu merge în mijlocul sucevenilor pentru a le afla problemele.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Zarojanu merge în mijlocul sucevenilor pentru a le afla problemele4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahaha trimis de
( 2 apr 2008, 11:22:00
domana zarojanu doreste voturi nu? de ce nu sa aratat deloc interesata de suceava si de burdujeni pina acum? de ce acum in prag de campanie lectorala?

Doamna vedeti ca nu mai tine figura cu plimbarile prin oras in prag de alegeri trebuia sa o faceti macar de acum 2 ani ca sa punem botu. Sfatul meu este sa o lasi balta eu unul nu o sa te votez si nu o va face nimeni
1.1  RE: Hahaha trimis de
( 2 apr 2008, 14:51:51
gresit stimate concetatean. Doamna Zarojanu si pina acum a fost foarte interesata de cartierul Burdujeni.
1.2  RE: Hahaha trimis de
( 2 apr 2008, 20:08:21
gresit domnule "din burdujeni" sau mai bine zis doamna angela, eu tot in bj stau
1.3  RE: Hahaha trimis de
( 2 apr 2008, 22:14:15
va spun eu ca tot timpul a fost interesata de burdujeni : pai pe unde trecea cand mergea la chiolhanuri cu primaru la Salcea ?
2.   Lasa-ne, lasa-ne! trimis de
( 2 apr 2008, 11:29:51
Doamna Zarujanu este viceprimar parca?

Saraca oare cum nu a vazut ea atatea nereguli de cand e in primaria aia de 4 ani p, dar ca prin minune i s-a ridicat ceata de pe ochi chiar in campania electorala?!

Lasa-ne cucoana cu demagogia,poate mai ai ceva pantofi de expusi si noi te retinem.Erai mai interesanta cand iti prezentai toalele.

ha ha ha.
2.1  RE: Lasa-ne, lasa-ne! trimis de
( 2 apr 2008, 14:56:25
Pune-ti intrebarea mai CORECTULE de ce lungu a marginalizat-o permanent pe zarojanu ? vezi mai bine ce atmosfera este in primarie creata de lungu in primarie impreuna cu lingusitorii lui.
2.2  RE: Lasa-ne, lasa-ne! trimis de
( 2 apr 2008, 22:20:39
bai " suceveanule " daca era asa marginalizata de ce nu a spus pana acum , de ce nu a facut scandal in partid in cei 3 ani jumate de la alegeri, acum si-a dat seama dupa ce lungu a trecut in alta barca , astia au fost mana in mana pana acum sau crezi ca a fost marginalizata ca lungu nu i-a dat jumate din cat a furat el ?
2.3  RE: Lasa-ne, lasa-ne! trimis de
( 2 apr 2008, 22:25:22
nu a fost nici o marginalizare. cei doi au facut o echipa buna (citat dintr-o conferinta de presa tinuta saptamina trecuta de zarujanu) interesele i-au tinut impreuna.

in rest abureli electorale.

daca ea , pina acum , in calitate de viceprimar si de locuitor a sucevei nu a stiut problemele sucevei si prioritatile orasului pentru ce a luat bani de la primarie?

apropos a gasit singura gropile din oras?
3.   Succes Doamna Angela trimis de
( 2 apr 2008, 11:36:11
Doamna Angela este singura care poate face ca orasul nostru sa functioneze. E normal ca lungu a avut puterea de decizie, nu i se poate imputa ei de ce lungu nu a facut nu stiu ce. Cei care au fost in audienta la ea au fost tratati cu respect si cu rabdare, indiferent ce clasa sociala. Eu sunt unul dintre ei si o votez pentru ca merita!

Succes Doamna Angela, cu putin noroc veti fi primar al Sucevei!!!
3.1  RE: Succes Doamna Angela trimis de
( 2 apr 2008, 13:29:15
cine se aseamana se aduna, dar cum nu se face primavara doar cu o floare asa nu se va face primarita,,D-na Angela''nici cu un vot.

hi, hi, hi
4.   Pacat ca uiti de unde ai plecat madam..... trimis de
( 2 apr 2008, 11:43:50
Cred ca ar trebui sa incepi cu problemele din blocul in care locuiesti de atatia ani, am vazut ca sta sa se prabuseasca. Posibil sa nu fi aleasa, sa nu-ti ajunga banii sa te muti la vila si sa te scoata popa tot de acolo. Te-ai ajuns atat de mare incat nu mai vezi pe unde calci?
4.1  RE: Pacat ca uiti de unde ai plecat madam..... trimis de
( 2 apr 2008, 15:04:26
In blocul unde locuieste doamna viitor PRIMAR suntem numai citeva persoane care suntem interesate de reparatia blocului si avem si sprijinul doamnei Zarojanu. S-au facut demersuri si la asociatia dar se pare ca si acolo lucrurile s-au impotmolit. Restul sunt locatari care nici nu-i interesaza, stau cu mina intinsa asteptind sa le cada ajutorul din cer. Daca n-ar avea bani i-as intelege dar cunoscindu-i ma cutremur ca mare-i gradina ta DOAMNE !

Si dumneata CETATENE daca nu cunosti problema taci sau informeaza-te. Sau poate esti unul dintre vecinii care esti circotas. Sa-ti fie rusine!
5.   Asteptam trimis de
( 2 apr 2008, 12:02:42
O ASTEPTAM PE DOAMNA VICEPRIMAR IN FOSTUL PARCULET DINTRE BLOCURILE I1 SI

J4 ,DE PE STRADA ALEXANDRU CEL BUN 4-6.

SE VA PUTEA VEDEA ACOLO INTERESUL PRIMARIEI PENTRU SPATIILE VERZI PUBLICE.

EXISTA SI O PARCARE CARE A AVUT APROBAREA PRIMARIEI, IAR GARDUL VIU A FOST COMPLET DISTRUS PE O ANUMITA PORTIUNE SI ASA A RAMAS.
5.1  RE: Asteptam trimis de
( 2 apr 2008, 22:29:15
marcel are mare dreptate.

efectele actiunii primariei la punctele termice de pe alexandru cel bun sunt devastatoare.

cine vrea sa vada spatii verzi distruse, locuri de joaca pentru copii - desfiintate, noroi, mizerie, o proasta gestionare a banilor nostri sa mearga printre blocurile de pe aceasta strada. SA LE FIE RUSINE PRIMARULUI SI VICEPRIMARITEI care acum isi cauta argumente electorale dar in fond nu au facut nimic pentru suceava, dimpotriva au distrus-o
6.   D-na RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR trimis de
( 2 apr 2008, 12:18:48
d-na in 4 ani nu ai fost viceprimar .Ce realizari concrete ai? Ar fi indicat chiar si de doctori sa ei o pauza sa te odihnesti cu tot cu PNL si PSD-ul lui vesnicul si preaslavitul si preafericitul baron local MARZA [ voastra pomenire] AMIN.
7.   Traseu de urmat trimis de
( 2 apr 2008, 12:57:40
O asteptam pe d-na Zarojanu si pe fostul loc de joaca de pe strada Victoriei fn. , in zona puntului termic 3 , dar sa vina informata despre situatia zonei respective nu sa ne spuna ca se va interesa ulterior, sa vina cu lectia pregatita, cu solutii si mai ales cu explicatii. Si daca se deplaseaza pana acolo o rog pe d-na viceprimar sa vina pe jos, nu cu masina, pe urmatorul traseu: intrare prin strada Bistritei, apoi la stanga pe Slatioara, apoi dreapta pe Viitorului ....si tot asa...pana in zona punctului termic nr.3, adica zona spatiului de joaca pentru copii....sau ce a mai ramas din el....
7.1  RE: Traseu de urmat trimis de
( 2 apr 2008, 13:39:01
de ce o tot chemati fratilor sa vina acum, ea acest lucru trebuia sa-l faca de 4 ani, lasa ca vine acum si va rezolva.Cum ganditi oameni buni ca daca in patru ani nu a interesat-o , brusc acuma a apucat-o interesul dezinteresata(observati jocul de cuvinte).Pana cand o sa ne mai minta si aceasta stimabila ,,Doamna''care se vrea primar mai ales ca din cate stiu ea iesea pe la tv si vorbea despre ce minunat este orasul si cate realizari a facutimpreuna cu primarul .Parca se lauda ca ea se ocupa de spatii verzi , de semafoare, de parcuri.....etc.......si ca toate-s bune si frumoase....

dar asta era ,,atunci'', acum nimic nu mai e bun

Halal onoare de ,,Doamna''..........
7.2  RE: Traseu de urmat trimis de
( 2 apr 2008, 14:54:13
multumesc doamnei Zarojanu pentru ca in urma vizitei din cartierul Obcini se asfalteaza strada Magurei. Intr-adevar se preocupa. Meritati felicitari stimata doamna.
7.3  RE: Traseu de urmat trimis de
( 2 apr 2008, 15:06:09
O invitam pe doamna Zarojanu pentru ca este interesata sa rezolve problemele.
8.   Votul, multumirea phrostului trimis de
( 2 apr 2008, 16:06:54
Atat timp cat legea nu perminte ca votantul sa-l controleze pe cel ales, in timpul mandatului, orice probleme de ordin administrativ nu pot fi corectate. Spun aceasta pentru ca, sistemul de control ierarhic (a sefilor de departamente) si a Justitiei nu functioneaza in interesul cetateanului.

Deci, pe oricine ati vota voi, lucrurile nu se vor schimba aproape deloc, fiindca mecanismul, structura si legile confuze de functionare raman aceleasi.

Spor la vot!

9.   Pentru BRICEAG trimis de
( 2 apr 2008, 17:33:21
Gura Briceag, dupa cum scrii se vede ca esti limitat intelectual! Fara nici o ironie iti zic ca nu esti foarte bine pregatit sa convingi lumea, fara suparare. Cu chestii de genul "la lupta coane gica" si"psd/pcr..." nu vei convinge foarte multi sa voteze cum vrei tu.

Trebuie sa faci si tu o facultate de stiinte sociale (drept. st. politice, chiar economie, psihologie, litere) daca vrei sa ai un vocabular format si un bagaj de cunostinte suficient pentru a le vorbi oamenilor pe limba lor. Nu te supara ca iti zic, dar trebuie sa te mai pregatesti!
10.   Pentru ginitorul "neutru" trimis de
( 2 apr 2008, 18:32:31
Apai, mai Neutrule, am ravnit si eu dupa o patalama, din asta in patru colturi, asa cum zici ca ai matale, dar nu am reusit, fiindca parintii mei nu au avut bani sa dea la tovarasii profesori. Intreaba-l pe tov. Virginel cat costa hartiile astea cu rama, mai ales ca el avea nevoie de bani pt. viloi. Daca nu am si eu scoala inalta ca matale, erudirea innascuta nu este suficienta sa ma desconspir aici? Si pana la urma urmei, la ce este neovie de atat de multa scoala daca noi dupa aia facem lucruri tatat de mici, sau chiar taiem frunze la caini?

Daca tu gasesti mesajul meu eronat, ai tot dreputl sa argumetez logic ca nu am drepate. Eu ascult cu atentie, fiindca in viata, si de la un prost poti invata ceva bun.

Conul Gica, n-o fi el usa de biserica, dar nici om de nimic nu este, asa cum vreti sa-l faceti voi. Oricine ar fi mers impotriva lui Mirza, as fi fost cu el, fara sa-i cer absolut nimic in shimb.

Sa nu fiu inteles gresit, intelectualii trebuiesc respectati,
11.   NU O ASTEPT trimis de
( 2 apr 2008, 18:33:52
NU O VOI ASTEPTA PE ACEASTA DOAMNA NICAIERI!De ce?Alaltaieri,vorbea despre necesitatea asigurarii ptr populatia Sucevei pe timp de iarna,a caldurii si apei calde.Pana aici totul este normal,dar sa aberezi in prostii si sa declari ca PNL are si solutia(de rezerva)a incalzirii apartamentelor,cu cele 2 CAF-uri de langa AMBRO pe gaz,este demagogie.Bine ca au invatat si Consiliul Local ce sunt CAF-urile,ptr ca nu stiau.CAF-uri pe gaz si centrale de cartier doamna Zarojanu,inseamna un consum atat de mare,incat populatia Sucevei adica consumatorii casnici nu vor mai avea gaze ptr gatit,chiar si cei care si-au montat centrale de apartament nu vor avea mult ravnitul gaz.Daca ar putea sa ne spuna Zarojanu de Dorohoi,o alta sursa de gaz care printr-o simpla deschidere a robinetului,acopera consumul,este ok.Poate are solutia variantei Nabucco!Pana atunci,o sfatuiesc pe doamna RRR de Dorohoi sa viziteze cele 2 "bombe"(CAF-uri) sa vada in realitate varianta dansei ceea de rezerva in ce stare
12.   NU O ASTEPT trimis de
( 2 apr 2008, 18:46:59
"continuare"

se afla.Solutia ar putea fi urmatoarea:echipa PNL poate stoca gazele rezultate in urma consumului de fasole de la populatia Sucevei.Comprimate,aceste gaze,ar putea sa rezolve situatia.Ha!ha!ha! Doamna Zarojanu,o conducta de gaz noua inseamna zeci de milioane de eur,procese foarte multe ptr ca aceasta conducta trebuie sa traverseze terenuri private,aprobari,birocratie,su de finantare,etc.Ce spuneti doamna Zarojanu,mai scoateti "porumbei" pe gura?
13.   Sunt sanse de asfaltare? trimis de
( 2 apr 2008, 19:41:49
Strazile din Zamca vor mai fi asfaltate anul acesta?
13.1  RE: Sunt sanse de asfaltare? trimis de
( 2 apr 2008, 22:30:57
cu siguranta nu
14.   Nu-ti uita lungul nasului. trimis de
( 2 apr 2008, 19:50:24
Bravo Giovani,noi am mai avut un primar da Bucuresti, ce unul de Dorrrohoi nu este bun? De fapt ce spun eu trandafir de Dorohoi, ca la cate hore a jucat!!!
15.   Inspiratie trimis de
( 2 apr 2008, 19:58:49
Citind acesta comentarii imi vine in minte o poezie: rrrata,rrrrata rrratisoara,unde mergi pe ulicioara asa frumos incaltata si cu mintea scalciata. Cine a lansat-o pe aceasta femeie din partea partidului la functia de primar, cu siguranta si-a batut joc de ea. Imi pare rau ca nu pot sa-i spun doamna pentru ca nu este.
16.   Am un feeling trimis de
( 2 apr 2008, 20:16:07
ca toate comentariile pozitive sunt scrise de aceeasi persoana. oare cine o fi?
17.   . trimis de
( 2 apr 2008, 20:25:56
opaaaaa, se umbla la prostela si aici
18.   Burdujeni trimis de
( 2 apr 2008, 21:00:58
mai bine ai pleca de unde ai venit, duduita! adica �n judetul de rezerva, bt!
19.   Nu te opri trimis de
( 2 apr 2008, 21:22:01
madam nu te opri in burdujeni dute la Dorohoi de unde te cunoaste lumea si apucate de candidat sau de clocit oua de ratusca ha ha ha
20.   Ce nesimtiti trimis de
( 2 apr 2008, 21:34:25
Flutur nu are ce face si ii pune pe toti sclavii din partid PD-L adica toti membrii care nu au ce face si ii pun sa posteze mesaje foarte indraznete, au o problema sa vina la unul din sediile celorlalti candidati la functia de primar si sa-si spuna oful nu sa faca pe sclavii uneori si campania negativa e bun a la ceva Flutur e un taran si un prost crescut si nu stiu cum pot avea sucevenii incredere intr-un tradator Lungu Ion (ciobanu de ion) la stana cu el
21.   Dezinteres trimis de
( 2 apr 2008, 21:49:00
doamna vice vi s a viz de pliclinica cfr se construeste peste cablursi si canale bloci
22.   Chestii trimis de
( 3 apr 2008, 17:07:39
se umbla cu prosteala pe aici ,vedeti si voi prosti care nu au ce face si ies sa arunce cu oua in oameni,na mai spuneti si voi ceva

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei