Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proces

Lungu a făcut plângere penală împotriva lui Donţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunţat, marţi, că a făcut plângere penală pentru calomnie şi insultă împotriva contracandidatului său la Primăria Suceava, din partea PSD, consilierul local Ovidiu Donţu. Lungu a declarat că Donţu l-a jignit atât pe el, cât şi pe familia sa, făcându-i în presă un portret de „gangster local”.

Plângerea a fost depusă de primar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, Lungu precizând că doreşte să apere onoarea familiei sale. Declaraţiile politice făcute de Ovidiu Donţu în ultima perioadă pe tema afacerilor indirecte derulate de fratele lui Ion Lungu cu Primăria Suceava sunt considerate de primar defăimătoare şi prin urmare a apelat la instanţă pentru restabilirea adevărului.

„Ovidiu Donţu a sărit calul. În aceste trei săptămâni de campanie electorală, care nu este oficial campanie electorală, domnul Donţu a adus mai multe jigniri la adresa mea şi a familiei mele, a atentat la onoarea mea şi a familiei mele încercând să-mi creioneze un chip de gangster, de mafiot al oraşului. De aceea, ieri m-am adresat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi am depus o plângere penală împotriva domnului Donţu pentru calomnie şi insultă. Am făcut acest lucru în primul rând ca să-mi apăr onoarea familiei şi în al doilea rând ca să-l ajut pe domnul Donţu, dacă tot are aceste documente compromiţătoare, să le arate în faţa procurorilor. O să fie chemat la procuratură, să dea declaraţii. Vreau să-l scutesc de acest efort, să le arate la televizor”, a declarat, în conferinţă de presă, Ion Lungu.

 

Despăgubiri morale de 1 leu

Primarul de Suceava a precizat că, dacă Donţu nu va putea proba cele afirmate, va trebui să plătească. Despăgubirile morale solicitate de primar sunt de 1 leu pentru că, a spus el, „pentru mine contează onoarea şi nu banii”. El consideră că Ovidiu Donţu se află „într-o mlaştină din care încearcă disperat să se salveze”, dar în care se afundă tot mai mult, şi a menţionat că nu va mai răspunde „aberaţiilor” acestuia.

Ovidiu Donţu a declarat, luni, că firma fratelui geamăn al primarului Sucevei, Ion Lungu, a făcut lucrări la şcolile din municipiu şi că s-a ajuns ca primarul să controleze calitatea lucrărilor firmei fratelui său şi a acuzat existenţa unui „patrulater portocaliu” format din  primarul Ion Lungu, directorul economic al primăriei, soţul acesteia, care este şeful investiţiilor în Inspectoratul Şcolar Suceava, şi fratele geamăn al primarului, Constantin Lungu.

El l-a mai acuzat pe primar că a risipit banii municipalităţii prin mai multe investiţii supraevaluate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a făcut plângere penală împotriva lui Donţu.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Lungu a făcut plângere penală împotriva lui Donţu3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dontu de compatimit trimis de
( 2 apr 2008, 11:14:08
Bravo domnule Lungu.Asa face orice barbat cu demnitate si care vrea sa-si apere onoarea familiei sale. Sa invete domnul Dontu ca lucrurile pe care le spune trebuie probate, nu suntem pe marginea santului si barfim.Acest proces poate il va responsabiliza si va invata proverbul latin ,,verba volent ,scripta manent''.

Lumineaza-i Doamne mintea.........ca e tare penibil saracu

Toata compatimirea
1.1  RE: Dontu de compatimit trimis de
( 2 apr 2008, 11:47:05
am impresia ca lungu se teme cel mai tare de dontu in competitia pt. primarie . asta e domnule lungu sper sa nu mai prinzi in viata ta vreun mandat.ai distrus orasul asta.
1.2  RE: Dontu de compatimit trimis de
( 2 apr 2008, 12:26:05
din contra cel care ar fi fost un contra candidat ar fi fost Dl Iordache dar cum el a fost mazilit a ajuns Dontu iar de distrus eu nu as vorbi asa arata si piatra neamt acum un an 2 in urma si mergi sa vezi cum e acum acolo suntm intr-un proces de schimbare a fetei orasului subluniez casa intelegi proces de schimbare inca suntem acolo mai e treaba de facut sper ca ai inteles
1.3  RE: Dontu de compatimit trimis de
( 2 apr 2008, 22:14:00
ceea ce se intampla in suceava este departe - foarte departe de piatra neamt.

acolo reparatiile au fost bine organizate si supravegheate de primarie.

la noi totul a fost ( si este ) un haos generalizat , cu multa mizerie si bataie de joc fata de oamenii din suceava si fata de banii lor. nu incerca sa vinzi sperante (desarte in suceava).

toate reparatiile ulterioare:spatii verzi, cai de acces, (reamenajarea spatiilor distruse)

costa foarte multi bani bani pe care noi ii platim ( evident inutil)

RUSINE LUNGU!!!
1.4  RE: Dontu de compatimit trimis de
( 3 apr 2008, 03:30:01
LUNGU ....I-AL PE RATATUL ASTA DE DONTZU SI SA V-O TRAGETI AMINDOI ...CA E LEGAL..
1.5  RE: Dontu de compatimit trimis de
( 3 apr 2008, 03:30:53
IA=L

2.   Jalnic trimis de
( 2 apr 2008, 11:27:55
D-l Dontu ar trebui sa isi bage capul in pamant !!!!

De ce nu s-a vazut la fata in acesti 4 ani?

Acum vine si ataca...o sa ramaneti doar cu atacurile pentru ca sucevenii nu va iau in seama !!!

Votam Lungu !!
2.1  RE: Jalnic trimis de
( 2 apr 2008, 16:29:54
Votati Lungu pentru inca patru ani de calvar. Oare Teo nu circula prin oras? Nu vede in ce hal am ajuns din cauza lui Lungu?
2.2  RE: Jalnic trimis de
( 2 apr 2008, 16:30:24
vorbeste in numele tau .. vote'zi hotu ... am vrut sa zic Lungu !
3.   Lungu nu are onoare trimis de
( 2 apr 2008, 11:31:45
"pentru mine conteaza onoarea si nu banii"....care onoare lungule???Cum poti tu sa vorbesti de onoare, cand ti-ai tradat partidul care te-a lansat si care te-a impins de la spate cand tu NU STIAI SA SCOTI DOUA VORBE??????

Cand lungu vorbeste de onoare e ca si cum o prostituata, cu zeci de clienti pe luna, incepe sa le vorbeasca colegelor ei de munca despre puritate, virginitate si moralitate. Si pe deasupra, prostituata noastra se supara foc daca cineva o face "koorva". Nu asa se face, lungule, trebuie sa vezi ca acuzele lui dontu NU SUNT NEINTEMEIATE!!!

O sa vedem pe 15 iunie daca alegatorii considera ca mai are onoare, si tare cred ca isi va baga gheara in gat ca a dat onoarea de liberal din tata in fiu pe o caciula de bani si promisiuni false din partea lui flutur!!!!
3.1  RE: Lungu nu are onoare trimis de
( 2 apr 2008, 11:53:24
Care onoare are LUNGU ? El nu are asa ceva. Va spun ca siguranta lucrul acesta. Sunt consatean cu el
3.2  RE: Lungu nu are onoare trimis de
( 2 apr 2008, 11:56:46
corect
4.   Ca mine trimis de
( 2 apr 2008, 11:36:54
Felicitari domnule Lungu am sa te votez, oricum te votam ca de ai facut si mata oleaca de treaba prin Suceava si sincer pe matale te-am vazut de acum 3 ani iesind si verificind lucrari in desfasurare pe drumurile publice , cam de 5 ori te-am vazut personal verificind fara prea multa publicitate nu ca alde zarojanu si dontu de care se aude abia acum in campania electorala. Acu se sparg in fuguri ca ei merg si ei fac, degeaba eu am vazut ca mata ai facut citeceva.Apropo mai sunt ceva drumuri de facut trimiteo pe madam zarojanu in cizme de cauciuc sa vada cum e pe acolo nu sa ne cheme ea la noi.
4.1  RE: Ca mine trimis de
( 2 apr 2008, 11:55:56
Campanie mai exagerata decit a lui lungu n-am vazut niciodata. El aduce presa peste tot, ginditi-va ca nu degeaba, doar are banii nostri pe mina. M-am convins. nu-l mai votez. El a sarit calul
4.2  RE: Ca mine trimis de
( 2 apr 2008, 15:28:51
cred ca aduce presa pentru ca are ce vedea

oricum sucevenii s au c am saturat de vorbe si vor fapte si daca a fost vre un primar dupa revolutie care sa faca ceva cu siguranta ca acesta a fost d ul Lungu din partea mea ii doresc sa ajunga din nou primar si sa continuie ce a inceput sigur nu sunt toate de 10 dar si el e om . toti fura toti cauta profitul imediat inclusiv d ul Basescu care dadea termen infractorilor si le promitea ca el va starpi coruptia si>>>>? m am lamurit ,,toata lumea esti ,,un hot .,,,zicea cineva ,,sa nu ne mai amagim toti trag focul la oalele lor numai ca unii nu mai au simtul masurii..

4.3  RE: Ca mine trimis de
( 2 apr 2008, 16:37:03
Chestia cu cizmele de cauciuc este doar fatada pentru fraieri. Chestie de mentalitate de mult apusa. Totusi mai sunt cativa nostalgici care mai pot fi dusi de nas cu asa ceva. Probabil ca nu au iesit din Suceava sa mearga prin alte municipii ca sa vada diferenta dintre noi si ei. Lor li se pare ca la noi este bine si ca Lungu este gospodar. Mergeti prin Brasov, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj ca sa vedeti diferenta dintre un oras normal si ceea ce se intampla la noi. Vedeti cum se circula acolo. Vedeti cum sunt strazile lor, vedeti cum sunt spitalele lor. Garantat nu o sa-l mai votati pe Lungu.
4.4  RE: Ca mine trimis de
( 2 apr 2008, 20:10:20
"ai facut si mata oleaca de treaba prin Suceava" si "am vazut ca mata ai facut citeceva". C�ta dreptate ai. De la a face oleaca de treaba si p�na la a face efectiv este distanta pentru care, probabil, cetatenii Sucevei vor sti sa cumpaneasca la alegeri. Nu trebuie sa dai limbi la spatele lui Lungu pentru oleaca de treaba facuta de el.
4.5  RE: Ca mine trimis de
( 3 apr 2008, 03:33:47
...UNULE... ESTI CAM LINGAU LA KURU LU LUNGU...
5.   Asta vrea.asta va avea ! trimis de
( 2 apr 2008, 11:39:05
Cei doi sunt in campanie electorala , aceasta se face in presa , adunari, s.a.m.d. , si in nici un caz la tribunal. Daca asa vrea , asa va avea !
6.   Rusine trimis de
( 2 apr 2008, 11:44:49
daca este barbat dontu nu face asa ceva.nu cu jigniri din astea se cistiga.oricum toata lumea stie ca lungu cistiga detesat ptr.ca merita.de ce nu l-a acuzat pina acuma?vrajeala ieftina dontule.o sa ai timp sa tragi concluzii.
7.   Sfat trimis de
( 2 apr 2008, 13:02:21
Domnule primar...nu mai raspundeti la acuzatiile lui Clontu.....lumea vede diferenta fata de 2004 si cred ca asta o sa rezulte peste 51% din primul tur.

Mult succes
8.   Nu mai fiti asa naivi.... trimis de
( 2 apr 2008, 13:23:23
dragi cetateni, nu vedeti ca grohacul de fapt prin plangerea asta penala, care nu are oricum sorti de izbanda, distrage atentia de la afacerile facute de familia Lungu?a aratat plangerea penala, in care nici nu stim ce e scris, ca sa evite raspunsurile la chestiunile expuse de Dontu. sunt sigur ca vor mai aparea dezvaluiri despre afacerile facute de Costica cu banii primariei. sa-i fie rusine taranului!!! ne minte cu apa calda numai ziua si cu pavele si vrea sa fie votat!!!praful e de doua degete prin oras, ne rupem nu numai masinile, ci si picioarele prin oras si el se lauda ca e un mare gospodar!!! o fi el gospodar, dar acolo la Prelipca, cu tat-su, liberalul din tata in fiu!!! nu mai avem nevoie de un asemenea gopsodar, vrem un primar adevarat! sa putem merge la un teatru, la o opera, la o sala polivalenta, la un meci de fotbal pe un stadion normal, sa circulam pe strazi bune!! nimic nu a facut... a pus pavele si a plantat flori! s-a lins pe bot de la votul meu!sper ca si de la voi!
9.   VOTAM LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 13:24:19
LUNGU INCA UN MANDAT, CEL PUTIN

FORTZA LUNGU
9.1  RE: VOTAM LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 13:26:20
si eu votez Lungu
9.2  RE: VOTAM LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 15:10:11
ati avut de-a face cu afacerile lui lungu ?
9.3  RE: VOTAM LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 17:36:20
Suntetzi prosti ashtia cu lungu!!!Jos cu marlanu' de lungu!!!!!Wa,totzi "e"tzarani in orasul asta???!!!!Oameni buni,cascatzi bine ochii!!!!
9.4  RE: VOTAM LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 22:16:05
FOARTE BINE , VOTEAZA CU LUMGU (ASA PRIMAR, ASA VOTANTI)
9.5  RE: VOTAM LUNGU trimis de
( 3 apr 2008, 03:35:27
...TE MAI VOTEZ LUNGULE...***********...CU TOATA PLACEREA...
10.   Pentru lungu trimis de
( 2 apr 2008, 13:26:40
unde e transparenta lui lungu ,in afacerile fratelui ....cantina saracilor e aprovizonata de o firma care se aprovizoneava de la firma lui lungu....e foarte transpirat lunguuuu...
11.   Toti cei cu lungu sunt ratati trimis de
( 2 apr 2008, 13:30:02
Toti care il voteaza sunt niste ratati, 70 la suta dintre ei nici macar nu au masina personala, ca daca ar avea ar plange din cauza gropilor si nu l-ar mai vota pe nesimtitul asta tradator. Nu mai avem nevoie de un primar afacerist!
12.   Oricine inafara de lungu! trimis de
( 2 apr 2008, 13:32:04
Mincinosul ordinar a zis ca nu conteaza banii pt el, atunci DE CE I-A DAT LUI FRATISU LUCRARI DE 30 de MILIARDE??????OAMENI BUNI, VOI CHIAR NU VEDETI CE SE INTIMPLA???ASTA AR FI IN STARE SA NE VANDA ORASUL LA NEVOIE!!!!!
12.1  RE: Oricine inafara de lungu! trimis de
( 3 apr 2008, 09:47:10
Stimate Domn, se vede ca habar nu aveti de ceea ce face Bursa de Marfuri.

Va rog , daca aveti ceva cu candidatii la primarie sa nu amestecati BRM. Aceasta este o institutie apolitica si nu are nici o legatura cu Camera de Comert sau cu Dl Dontu. Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati. In ceea ce priveste Licitatii trucate - va rog sa faceti dovada a cel putin 1 din cele derulate prin BRM Suceava de cand aceasta este infiintata. Referitor la Comisioane - daca acestea nu ar fi fost legale ,de doi ani si jumatate - nu am mai fi functionat.

Cu regret constat ca sunt persoane ce fac afirmatii rautaciase si fara nici o acoperire.
13.   PSD-ul e CANGRENA trimis de
( 2 apr 2008, 14:12:09
Cum poate Ovidiu Dontu sa-si demonstreze probitatea morala, pentru functia de primar al Sucevei la care aspira, atat timp cat este directorul unei institutii, in speta Camera de Comert si Industrie Suceava care desfasoara licitatii trucate dedicate clientelei de partid si cerseste bani de la agentii economici din judet cu pretextul de a le asigura acestora prezenta la topul firmelor (agenti economici care cotizeaza de frica, evident). Mai mult, pentru aceste licitatii trucate Bursa de Marfuri Suceava percepe un comision ILEGAL contrar legii. Toti agentii economici pot confirma cele spuse. Mai mult, la Camera de Comert exista un departament juridic, platit din veniturile institutiei, departament care insumeaza de fapt angajatii firmei de consultanta Dontu & Co. Nu votati PSD-ul. E un cancer. Sunt corupti pana-n maduva oaselor !
13.1  RE: PSD-ul e CANGRENA trimis de
( 2 apr 2008, 20:17:43
Sa mori tu? Fa dovada cu acte si te va crede lumea. Altfel vei ram�ne un scenarist de clisee ieftine. Un activist PD-L cu tupeu si clanta mare:
13.2  RE: PSD-ul e CANGRENA trimis de
( 3 apr 2008, 03:36:48
FA TU DOVADA..ASTA CU CLISEELE CA NU ESTI DONTZU....
***********
14.   Comparatie trimis de
( 2 apr 2008, 15:06:32
S-au sous �nca prea putin despre afacerile fam.Lungu.Sa se uite un pic oamenii la un oras ca Piatra Neamt care cu mai putini bani dec�t au fost la Suceava a reusit �n timp scurt sa arate ca un municipiu resedinta de judet.Strazi bune, stadion la standarde europene, telegondola,piscina olimpica,retele de termoficare modificate etc,ce sa mai spun de curatenie, �ngrijire spatii publice......la Suceva Jale.Halal echipa administrativa...sau poate banii contribuabililor s-au dus pe investitii la fam.Lungu.
14.1  RE: Comparatie trimis de
( 2 apr 2008, 22:18:08
un punct de vedere foarte corect. ma bucur ca l-ati formulat. bravo
15.   Dontu bana'n khakha proaspat clontu trimis de
( 2 apr 2008, 15:20:37
Tov. Dontu-Clontu este gaina lui Tov. Mirza care-l scoate la inaintare. Oricum, eu pe Lungu il votez, fiindca face mai mult lucruri bune decat rele. Iar Clontu, inafata se shpert de la CJ si Camera de Comert, nu face nimic. Este cel mai mare lenes din Suceava.

Inloc sa mearga la un sanatoriu bun sa-si ingrijeasca ziele pe care le mai are(fiindca arata ca babauu) el vrea primarie acum. In viziunea mea, el este un om de nimic, un fel de sugativa care speculeaza periferia legii pentru a trai.
15.1  RE: Dontu bana'n khakha proaspat clontu trimis de
( 2 apr 2008, 17:41:02
Esti prost,taci din gura cocalarule!!!Esti un tzartash care merge in centrul orasului la spectacolele puelii de lungu,si care se pisha in spatele blocurilor limitrofe!!!!!
16.   Dontule trimis de
( 2 apr 2008, 16:02:17
Tovarase dontu nu/ti mai scrie singur comentariile pe mes ca iesti caraghios si asa arati ca o munie cu sprincenele alea putrezite si albe BATRINULE votez lungu
17.   Ptr EMIL CONSATEANUL trimis de
( 2 apr 2008, 16:13:48
Bai emile se vede ca nu ai nicio valoare iesti frustrat si in sat si in oras nu iesti de nika TACI naibi
17.1  RE: Ptr EMIL CONSATEANUL trimis de
( 2 apr 2008, 21:57:14
SCUZE MESAJUL NU ERA PENTRU TINE CI PENTRU PATINA. O FI CU ROLE?
18.   Alegatorule trimis de
( 2 apr 2008, 16:16:15
dute naibi in Piatra neamt si mutate acolo in boscheti ce cauti in sv? sau dute in satul tau natal ce cauti in sv daca nuti place VIRA
18.1  RE: Alegatorule trimis de
( 2 apr 2008, 21:55:00
VOTEAZA-L CA ITI VA DA SI IN URMATORII PATRU ANI AJUTOR SOCIAL. FRUMOS? I-AL DE BARBAT SAU FATI-L AMANT DACA SE UITA LA TINE. VORBESTI CA SA TE AFLI IN TREABA.
18.2  RE: Alegatorule trimis de
( 2 apr 2008, 21:59:16
SCUZE MESAJUL NU ERA PENTRU TINE CI PENTRU PATINA.
19.   NU AM CE SPUNE trimis de
( 2 apr 2008, 16:30:24
eu nu am ce spune eu VOTEZ LUNGU asa un primar de cumite si de frumos nu a avut suceava noastra niciodata nu vreau nici CLONUL nici RATUSCA nici nika eu VOTEZ LUNGU
19.1  RE: NU AM CE SPUNE trimis de
( 2 apr 2008, 21:28:40
Ial in brate si patineaza cu el prin gropi poate nimeriti una sa nu mai esiti de acolo.Paaaaaaaaa
20.   Sv. este mizerabila, fara suparare, strazile!... trimis de
( 2 apr 2008, 16:40:36
Prerea mea este ca Sv. este mizerabila, fara saptii verzi, nori de praf, mizerie peste tot pe sosele si pe trotuare. Soselele distruse ca dupa razboiu, cine le mai repara,..... ca masinile intra cu totul in gropi, etc!

La vot este necesar sa mergem cu totii ca sa putem alege cu advarat pe cineva care sa ne faca multumiti
21.   ... trimis de
( 2 apr 2008, 16:44:01
Lungu se bazeaza pe voturile unei anumite categorii cu foamea in glanda care sunt dependenti de ajutoarele sociale. Asta e si scopul sau, sa tina Suceava in obscuritate pentru ca popul@tia sa nu gandeasca. Este usor sa manipulezi o masa de oameni care nu au ce pune pe masa si se gandesc tot timpul la ziua de maine. Nu le arde lor de strazi sau de afaceri, oricum Lungu nu fura de la ei (pentru ca majoritatea traiesc din ajutoare sociale si nu platesc impozite). Problema e ca din cauza lor suferim si noi ceilalti, si aici ma refer la contribuabili. Votati-l pe Lungu pentru inca patru ani de agonie.
21.1  RE: ... trimis de
( 2 apr 2008, 21:23:44
Bravo Alex,asa e.eu nu il voi vota,ca nu merita ,nu stie nici sa vorbeasca.
21.2  RE: ... trimis de
( 3 apr 2008, 23:55:02
Si daca traiesc din ajutoare sociale care e problema ta ? ABUNDA Suceava in locuri de munca ? Sau tu ai fost mai "baietas", ai dat spaga pentru un serviciu, ce sa zic. Asta-i problema romanilor ca sunt dezbinati, si cum fura unul si se ajunge repede loveste in toti. Din cauza asta suntem condusi de hotii astia de "politichii" care fac ce vor din romani. Il mituiesc pe unul, si ala ii da in gat pe toti.
22.   Ati fost in Piatra Neamt? trimis de
( 2 apr 2008, 16:49:57
Va intreb frumos, ati fost in Bacau, in Piatra Neamt? Ati vazut ce a facut Stefan acolo de cind e primar, ce parere aveti? Suceava arata mai bine acum citiva ani,da!?.... de cind e Stefan ne-a luat-o cu mult inainte cred pentru totdeauna!...
23.   CLANUL LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 17:10:21
LUNGU AR TREBUI SA FACA PLINGERE PENALA IMPOTRIVA SA SI A CELORLALTI DOI AFACERISTI DIN PRIMARIE FLORISTEANU SI CIUTAC , CARE SUNT SI RUDE CU EL .
23.1  RE: CLANUL LUNGU trimis de
( 2 apr 2008, 21:13:20
bravo law ,ai derptate asa este,de multe ori ma gindesc ca sunt atatia oameni inteligenti si de ONOARE in orasul ista care ar putea sa ii ia locul,cu orcine voi vota numai cu el nu ca e un influent pina si in Justitie isi baga coada.
24.   Cine vorbeste sa aduca si probe trimis de
( 2 apr 2008, 19:32:00
Cred ca este foarte usor sa acuzi,sa faci vorbire despre fapte pe care sa nu ai macar bunul simt sa le dezvolti sau sa le probezi.Mai cred ca tocmai cei care fac acest lucru dovedesc gardul de manipulare si de dependenta sau apartenenta la un partid sau grup de interese.Ce au facut ceilalti Primari?La Suceava in 4 ani ,ceea ce a facut Dl Lungu Primarul in functie si viitorul Primar ,nu afacut nimeni.Uitati-va la investitii la cum s-a dezvoltat orasul si macar acum recunoasteti ca este cel mai potrivit OM care sa duca mai departe proiectele incepute.Pacat ca vorbesc doar cei ce nu stiu si nu au experienta,iar daca nu cunosti mai bine taci,nu acuza pe nedrept.Fiti rezonabili si nu uitati totusi ca suntem in postul Pastelui.
24.1  RE: Cine vorbeste sa aduca si probe trimis de
( 2 apr 2008, 21:50:52
CEA FACUT LUNGU? UNDE-I SUNT REALIZARILE CU CARE IESE LA RAMPA IN FIECARE ZI? CATE STRAZI BUNE AVEM? ATI UMBLAT PRIN TARA SA VEDETI CUM ARATA ALTE ORASE?SUNTEM O RUSINE.IN AFARA DE CHIOSCURI SI BORDURI CE AVEM?VOTATI-L CA VEDETI VOI IN URMATORII PATRU ANI. LUNGU N-A FACUT NIMIC FARA SA IA JUMATATE DIN SUMA UNUI PROIECT. SAPA DE LEMN NE ASTEAPTA CU LUNGU LA PRIMARIE.
24.2  RE: Cine vorbeste sa aduca si probe trimis de
( 3 apr 2008, 00:16:20
intr-adevar lungu a inceput multe(majoritatea pe hartie) .singurul lucru finalizat a fost aductiune de apa pentru burdujeni.

insa in rest numai minciuna si bani aruncati pe geam: drumrile sunt pline de gropi(inclusiv cel stricat cu aductiunea), este un praf infernal in suceava, spatii verzi distruse, copaci taiti, de circulat cu masina in timpul zilei nici nu poate fi vorba.

in fata casei de cultura distruge mozaicul.

un imbe cil

25.   Alooo trimis de
( 2 apr 2008, 20:02:22
cred ca cei care tin cu domni ca dontu si vb de lungu de rau inseamna ca sunt bota si nu stiu nimic , dar ca sa se afle in treaba vorbiti , vorbiti fratilor oricum VOTAL LUNGU SINGURU CARE A FACUT CEVA !!!!!!
25.1  RE: Alooo trimis de
( 2 apr 2008, 21:18:34
Lasa vrajeala,ca lungu e un tradator.si-a tradat pe cei care l-au sprijinit sa ajunga unde este ,l-a tradat si pe Flutur iar acum ca sa mai prinda trenul s-a inscris in PDL.Cine mai crede o asamenea vrajeala .Ce daca a facut ceva a facut cu bani adusi de la el de acasa,noroc cu noi contribuabili si bani de la Europa.
26.   Declara divort de Flutur! trimis de
( 2 apr 2008, 21:09:10
Ce tot il blamati pe lungu?,toti Primapii la un loc de la revolutie nu a avut un asemenea buget in mina care l-a avut Lungu.Trebuia cu bani astia Suceava sa infloreasca .Lungu a ramas in campanie electorala de la scrutinu trecut.Merge pe la scoli cind se organizeaza sedinte cu parinti si o face pe interesantu,pardon interesatu de soarta Sucevenilor.Ce fraeri sunteti ca il credeti.Sa explice el de unde a avut el bani in 2003 sa isi faca vila de 3miliarde,cine i-a lasat lui averi,din salariu de director nici in occident nu iti poti face asemenea comoditati.Dar cit a furat la ambro sigur ca avea bani,lasa ca o sa ii fac un pustiu de bine si am sa il invit la .....sa isi justifice averea si atunci am sa ma mai ginderc daca sa nascut la usa Biserici.L-a tradat pe Flutur ca sa ii dea mai multi bani de la EUROPA TARICEANU IAR ACUM S-A DAT CU FLUTUR CA SA MAI PRINDA UN MANDAT a uitat cind declara DIVORT de el.HALAL CARACTER! nea Lungule.....
27.   Halal de gospodar.... trimis de
( 2 apr 2008, 21:38:59
Daca in 4 ani n-ai fost in stare LUNGULE sa rezolvi 200 m de sosea sub pod la Scheia unde de fiecare data cand ploua e calvar, ce fel de gospodar esti?....Du-te la Salcea si lasa sa mai vina si altii....ajunge atata nesimtire de care dai dovada....sunt nevoit in fiecare zi sa stau cate o ora sa merg la munca si o ora sa vin ...stau la rand sa-i numar GAURILE lui Lungu....AJUNGE....LASANE>>>NE
28.   Pt. primar trimis de
( 2 apr 2008, 21:45:55
MAI VREA PATRU ANI DE PRIMARIE. I-AU RAMAS D-LUI LUNGU INCA MULTI BANI CARE II FAC CU OCHIUL SI MOMENTAN NU ARE PROIECTE PE CARE SA LE UMFLE LA PRET, DAR INCA PATRU ANI SUNT O OPORTUNITATE. RUSINE D-LE LUNGU, LASA SCAUNUL DE PRIMAR PENTRU OAMENI CAPABILI. AI DUGHENIZAT ORASUL, AI NENOROCIT STRAZILE, AI DESFIINTAT PARCURI DE COPII IN FAVOAREA CHIOSCURILOR, AI INGROPAT BANI PUBLICI IN PROIECTE FARA VALOARE. SUCEVENII DOREAU UN OM INTEGRU DAR S-AU INSELAT. ITI FRIG BANII PALMELE.
29.   De ce e prost lungu? trimis de
( 2 apr 2008, 22:50:10
In primul rind uitati-va la fata lui care radiaza de bucurie ca a facut acea plingere penala. Iar pu...cica de linga e la fel de vesela desi abia a facut de vreo 2 zile dovada capacitatii mariei ei.

In al doilea rind e atit de prost fiindca ne crede pe toti ceilalti la fel de prosti. De ce? Fiindca e evident ca prin chestia asta nu vrea sa faca decit sa ne distraga atentia de la afacerile lui frate-su. In plus, taranu' crede ca inchide gura oricui mai are curajul sa arate cu degetul mismasurile ieftine a lui Lungu cu ai lui.

Concluzia: SIKTIR tarane cu plingerile tale si cu satisfactiile tale de 2 lei. Esti mic!
29.1  RE: De ce e prost lungu? trimis de
( 2 apr 2008, 23:57:06
Bine ai zis fratioare, e atat de prost ca ne crede si pe noi prosti....lasa ca indata vine ignatul pentru grohacul asta , si o sa-si bage gheara in gat grohacul nostru HAHAHAHAHAHA o sa avem un nou primar din 15 iunie ...poate chiar o doamna primar!!!!!!!
30.   Dragi frati Romani. trimis de
( 3 apr 2008, 06:52:16
Iubiti citateni din frumoasa BUCOVINA, si scumpa ROMANIE>Scumpi frati Romani imi pare foarte rau ca de multe ori citesc acestea comentari si cu regret trebue sa spun ca mie jena sa va spun ca de multe ori acestea comentari arata nu altceva ca niste barfe scrise de niste mahalagi nu ca de niste uameni civilizati.Si aceasta in ne numarate ori nu arata ca traiti intro ROMANIE democrateca ci arata ca parca traiti intro satra de romi (coldarari).Imi pare rau dar se vede caracter si civilizatie COMUNISTA,aramas bine imprimata pecetea COMUNISTA pe caracterele voastre,si asta cu parere de rau domnule lung si domnule Dntu as dori sa va treziti la realtate.
31.   Pesede psd trimis de
( 3 apr 2008, 09:34:33
COMUNISTILOR DE LA PSD, AVETI ORDIN DE LA TATUCA SA ATACATI PE FORUM?

DE CE IL TOT SCARPINATI PE DONTU UNDE NU AJUNGE SOARELE? DACA E NEVINOVAT, SI DACA ARE PROBE PENTRU ACUZATIILE GRAVE FACUTE, NU ARE MOTIV SA SE TEAMA. INSA EU CRED CA EL DOAR DA DIN GURA, DOAR LATRA ADICA, FARA SA AIBA VREUN FEL DE DOVADA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei