Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

IŞJ scoate la titularizare 368 de catedre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru examenul de titularizare din luna iulie, Inspectoratul Şcolar Suceava va scoate la concurs 368 de catedre vacante, care au o viabilitate de minim patru ani.

Inspectoratul Şcolar a definitivat lista posturilor vacante pentru anul viitor în instituţiile de învăţământ şi, potrivit inspectorului şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc, „sunt 1.676 de posturi vacante, dintre care 1.308 catedre sunt netitularizabile, având o viabilitate sub patru ani”.

Dintre posturile titularizabile pe care IŞJ le va scoate la concurs, cele mai multe, şi anume 58 de catedre, sunt la educaţie fizică. Urmează apoi 35 de posturi de învăţători, 33 de posturi de educatori, 27 de catedre de limba română şi 25 de catedre vacante la franceză. Cele mai puţine catedre titularizabile sunt la istorie şi geografie, unde IŞJ scoate la concurs câte un singur post pentru fiecare dintre cele două discipline.

Daniel Hrenciuc a precizat că cele mai multe posturi vacante sunt în mediul rural, însă există şi posturi în şcolile din oraş „136 de cadre didactice care au predat în şcolile urbane s-au pensionat anul acesta şi există şi posturi în oraşe”, a mai spus Daniel Hrenciuc.

În ceea ce priveşte catedrele netitularizabile vacante, cele mai multe dintre ele, şi anume 114 catedre, sunt la învăţători. Urmează apoi educaţia fizică, cu 99 de posturi vacante, limba română, cu 74 de posturi, şi educatorii, cu 89 de posturi.

 

Restrângere de activitate

113 catedre din şcolile sucevene vor dispărea de la anul, iar cadrele didactice vor intra în restrângere de activitate. IŞJ va afişa pe 7 aprilie lista catedrelor care vor intra în restrângere de activitate. Daniel Hrenciuc a spus că „cele mai multe catedre care intră în restrângere sunt cele de învăţători, 50 de posturi, şi de educatori, 13 posturi”.

Cele 113 cadre didactice care intră în restrângere de activitate îşi vor depune dosarele de înscriere la şedinţa publică în vederea pretransferului pe alte posturi. Dosarele se depun între 8 şi 18 aprilie, iar şedinţele publice se vor desfăşura între 29 şi 30 aprilie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IŞJ scoate la titularizare 368 de catedre.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IŞJ scoate la titularizare 368 de catedre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Loc de munca trimis de
( 2 apr 2008, 11:35:10
aveti o evidenta clara a catedrelor ?
2.   Nuuuuuuuu trimis de
( 2 apr 2008, 20:39:26
au o evidenta clara a spagilor
3.   DE CE SE MAI SCOT POSTURI LA TITULARIZARE??? trimis de
( 2 apr 2008, 22:14:58
SUNT DEJA PREA MULTE CADRE TITULARE SI SE DAU MULTE RESTRANGERI DE ACTIVITATE.NU E CORECT,DIRECTORII SE POARTA DEJA CU TITULARII PRECUM CU SUPLINITORII,CA AU DE UNDE ALEGE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei