Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atanasiu: Boc nu ştie că în politică ai nevoie de voturi, şi nu de membri, ca să câştigi alegerile

Vineri, 28 Martie 2008 (18:00:37)

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a criticat dur, vineri, apelul liderului PDL Emil Boc către liberali de a veni în partidul pe care îl conduce, catalogându-l drept un gest "disperat" şi afirmând că în politică este nevoie de voturi, şi nu de membri, pentru a câştiga alegerile.
  Atanasiu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, că apelul liderului democrat-liberal demonstrează că acesta este "disperat" de faptul că în noul partid nu se regăsesc decât foarte puţine persoane din zona liberală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este firesc ca Emil Boc, disperat că şi-au schimbat numele, să facă un apel disperat ca măcar un liberal să intre în rândurile Partidului Democrat să-i poată spună PDL", a spus Teodor Atanasiu.

Potrivit liderului liberal, Emil Boc şi Theodor Stolojan "nu au înţeles încă nimic" din politică şi "atunci când Traian Băsescu îi pune să zică câte ceva, uită să le explice şi de ce trebuie să spună acel lucru".

"Domnul Boc, dacă ar avea puţin mai multă minte, ar afla că el nu are nevoie de membri, ci are nevoie de voturi ca să câştige alegerile şi nu ar face apel către membrii Partidului Naţional Liberal să treacă la un partid fără doctrină, sau a cărui doctrină este incertă, şi ar face apel către alegători să le dea voturile şi şi-ar rezolva problema. Dar domnul Boc nu ştie că în politică ai nevoie de voturi, şi nu de membri, ca să câştigi alegerile", a spus Atanasiu.

Preşedintele PDL Emil Boc a lansat, duminică, un apel către "liberalii care mai cred în valorile liberale" să se alăture PDL, "pentru a nu cădea în plasa lui Tăriceanu şi a lui Iliescu".

În discursul ţinut, duminică, în faţa a peste o mie de persoane prezente la Alba Iulia la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale, Emil Boc a făcut apel la liberalii care se simt trădaţi să se alăture partidului condus de el, "pentru a nu cădea în plasa lui Tăriceanu şi a lui Iliescu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atanasiu: Boc nu ştie că în politică ai nevoie de voturi, şi nu de membri, ca să câştigi alegerile.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atanasiu: Boc nu ştie că în politică ai nevoie de voturi, şi nu de membri, ca să câştigi alegerile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei