Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perversiuni sexuale

Elev în clasa a II-a, obligat să facă sex oral de un adolescent de 17 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţii unui minor în vârstă de 8 ani, din comuna Fântâna Mare, trăiesc de aproape o lună şi jumătate un adevărat coşmar, după ce fiul lor a fost supus perversiunilor sexuale de către unul dintre copiii vecinilor, un adolescent de 17 ani.

Costel şi Mioara A. mărturisesc că le este foarte greu să se împace cu ideea că cel care le-a batjocorit copilul le râde în nas de la casa de peste drum şi nimeni nu ia nici o măsură. 

Cei doi spun că au făcut reclamaţie la Poliţie, însă lucrurile au rămas neschimbate. Mai mult, cei doi părinţi povestesc că fiul lor a rămas traumatizat în urma acelui incident şi că, deşi au apelat la asistentul social al primăriei Fântâna Mare pentru a chema un psiholog de la „Protecţia Copilului” care să discute cu fiul lor şi să-l ajute să depăşească acest moment critic, nimeni nu a mişcat un deget.

„Ne-au lăsat şi poliţiştii numărul unui psiholog, însă, deşi am sunat de mai multe ori, nu ne-a răspuns nimeni. Copilul nostru e afectat şi s-a schimbat mult de la acea nenorocire”, povesteşte tatăl copilului abuzat.

 

„Îmi venea să iau un topor şi să îmi fac singur dreptate”

Abuzul sexual s-a petrecut pe data de 7 martie a.c., atunci când minorul în vârstă de 8 ani a fost ademenit de către vecinul său (Petruţ N.) în casă, să-i arate doi hamsteri. Sub acest pretext, adolescentul în vârstă de 17 ani l-a pus pe elevul în clasa a II-a să-i facă sex oral, ameninţându-l cu bătaia dacă va spune cuiva despre ceea ce s-a întâmplat.

„El nu mi-a spus mie, ci fratelui său... Am aflat ziua următoare... am văzut negru în faţa ochilor”, povesteşte Mioara A. Soţul acesteia, agent de pază, era de serviciu în momentul în care a aflat despre incident.

„M-am învoit de la serviciu şi am venit imediat acasă. Vă rog să mă credeţi că îmi venea să iau un topor şi să îmi fac singur dreptate. M-am gândit totuşi că mai am doi copii, din care fetiţa de câteva luni, şi nu pot creşte fără tată”, mărturiseşte tatăl minorului abuzat, Costel A..

 

A recunoscut în faţa poliţiştilor

Costel şi Mioara A. spun că adolescentul care şi-a bătut joc de copilul lor are un comportament deviant şi că a fost implicat în mai multe scandaluri.

„Mama adolescentului ne-a spus că acesta ar fi avut în trecut nişte probleme la cap, dar nu a depus la dosar nici un document în acest sens. Noi, ieri (n.r.-miercuri), am fost cu el la Suceava, pentru a-l expertiza psihiatric”, ne-a declarat şeful postului de poliţie Fântâna Mare, agentul şef Ionel Mandache.

Acesta ne-a mai spus că Petruţ N., aflat în abandon şcolar, a fost audiat de poliţişti şi şi-a recunoscut fapta. El este cercetat în prezent pentru săvârşirea infracţiunii de perversiuni sexuale, dosarul său urmând să ajungă la Parchet în perioada următoare.

„Dacă e bolnav psihic, să-l interneze undeva la un spital de nebuni. Dacă e întreg la minte, să-l ducă la puşcărie sau la un centru de reeducare. Să nu-l lase în libertate, că stăm cu frică, că ar putea recidiva. Poate o să facă să plângă un alt părinte şi nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi”, mai spune Costel A..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev în clasa a II-a, obligat să facă sex oral de un adolescent de 17 ani.
 Vizualizări articol: 3689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Elev în clasa a II-a, obligat să facă sex oral de un adolescent de 17 ani3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aberatii trimis de
(28 mar 2008, 11:18:50
Domunle Sergiu Rusu vezi ca aberezi grozav de bine si scrii numai prostii si iata asa duci lumea in eroare pentru ca cei care citesc articolul tau unii chiar cred ceea ce scrii.Eu unul am obesrvat o singura aberatie poate cei care vor citi vor gasi mai multe."ne-a declarat seful postului de politie F�nt�na Mare, agentul sef Ionel Mandache."pentru informarea cititorilor seful Postului de politie Fantana Mare este agentul sef Stefan Dragos.
1.1  RE: Aberatii trimis de
(28 mar 2008, 11:59:36
Deschide un dictionar si citeste ce inseamna "aberatie"...Vei avea o mica surpriza: ceea ce scrii dumneata este o aberatie! In rest, continutul articolului nu te-a afectat de loc? (vezi si definitia cuvintului "afectat")
1.2  RE: Aberatii trimis de
(28 mar 2008, 12:04:17
Aberatie este ce a facut baiatul de 17 ani, adica ceva anormal, deviat de la normele sociale. Nu mai folositi cuvinte "culte" daca nu stiti exact ce inseamna!
2.   Pentru alina si lector trimis de
(28 mar 2008, 12:17:56
Aici se discuta despre subiectul articolelor si nu despre modul de exprimare a unuia din cititori. Daca aveti chef sa va exersati talentul in ale corecturii, sintaxa, morfologie, lexic, ortografie, cumparati Obiectiv, sau angajati-va acolo ca tot au nevoie de corector. Nu contrati lumea pe forum cu "stiinta " voastra de absolventi de litere, "cultilor". Iar d-ta, d-le/d-na LECTOR in loc de dictionar, daca tot nu ai cu ce-ti umple timpul decat corectandu-i pe altii, lasa dictionarul sau si deschide Obiectivul. Vei avea "o mica surpriza". Citeste si corecteaza tot ce e pe acolo, poate iti trece. Sper sa nu te "afecteze" greselile de acolo. Spor la corectura.
2.1  RE: Pentru alina si lector trimis de
(28 mar 2008, 12:26:14
da tu , despre ce ...trancanesti aici ? ca nimic din ceea ce scrii n-are comun cu articolul.
2.2  RE: Pentru alina si lector trimis de
(28 mar 2008, 12:55:29
Eu am scris ca ce a facut baiatul acela este anormal, deci m-am referit la continutul articolului. In timp ce d-ta nu te referi de loc la continutul articolului, nu te intereseaza soarta copilului de 8 ani si a familiei sale, stii numai sa jignesti pe cineva care face o punere la punct civilizata. Imi pare rau ca asta e situatia in Suceava. Inca mai sper ca alti cititori, nepatimasi , vor avea alta parere. Temida are dreptate cind scrie ca trancanesti multe si nevrute fara sa spui nimic.
3.   Dreptatea justitiarului trimis de
(28 mar 2008, 12:48:49
Eu m-am referit clar la continutul articolului si m-am aratat surprins ca ZORO e deranjat numai de numele sefului de post si nu e afectat de faptele aberante relatate. E ciudat cum in loc sa sesizati reprosul din textul meu, va deranjeaza faptul ca l-am corectat. Ceea ce ma face sa cred ca cine semneaza Justitiarul nu e decit acelas Zoro (cu care, practic, nu am nimic de impartit, chiar daca e furibund impotriva ...culturii). Cit priveste Temida, ca de obicei, nu se exprima civilizat, nu va fi luata in consideratie....
3.1  RE: Dreptatea justitiarului trimis de
(28 mar 2008, 12:57:59
Imi cer scuze de la Temida. Eu am interpretat gresit reprosul care nu imi era adresat mie ci Justitiarului. Sorry!
4.   Pacat! trimis de
(28 mar 2008, 13:04:42
Articole din astea n-au ce cauta pe forum cu toate ca intimplari groaznice exista!

E vorba de educata copiilor!
5.   Ar fi bine trimis de
(28 mar 2008, 14:16:58
sa se readuca in actualitate masuri, demult uitate. lapidarea este unul din ele
6.   Promptitudine trimis de
(28 mar 2008, 14:57:44
Noroc de cei de la protectia copilului ca rezolva cazurile. ar fi trebuit si familia sa sesizeze mai devreme asta daca ar fi comunicat cu copilul ar fi stiut. Oare parintii nu/si abuzeaza si ei copilul daca acesta de frica nu le/a spus nimic?

Si politioa ce face ... ar trebui mai multa promptitudine si vigilenta ca doar stiu tot ce se intampla nu?

7.   Ce sa le faci? trimis de
(28 mar 2008, 17:42:18
adevarul e ca dracii astia de copii de 7-8 ani o cauta cu lumanarea...
7.1  RE: Ce sa le faci? trimis de
(28 mar 2008, 18:57:37
adevarul e ca nu degeaba ti-ai zis Vasile, mai mihai
8.   Pedeapsa capitala trimis de
(28 mar 2008, 18:51:23
Solutia pentru a scapa de violatori, talhari si criminali este arderea lor pe rug ca in evul mediu.
9.   Ochi pentru ochi trimis de
(28 mar 2008, 20:29:20
Puneti-i skula pe jar la ticalos.Doar asa se va lekui.
10.   Ochi pt ochi trimis de
(28 mar 2008, 21:56:28
Sa-i prinda boasele-n menghina!!!! Si ar fi putin!
11.   RUSINE trimis de
(30 mar 2008, 18:52:58
persoane de genere trebuiesc arse pe jug....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei