Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neagoe: Nu vreau să mă gândesc decât la victorie cu Poli Iaşi

Vineri, 28 Martie 2008 (15:37:53)

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, înaintea meciului cu Poli Iaşi, programat duminică, pe teren propriu, în etapa a XXVI-a a Ligii I, că se gândeşte doar la victorie după ce formaţia sa a câştigat în ultimele trei etape.
  "Am vorbit de patru victorii consecutive după ce am venit aici şi nici nu vreau să mă gândesc decât la victorie la partida cu Politehnica Iaşi. În toate partidele care au mai rămas de disputat vom încerca să scoatem maxim de la fiecare joc chiar dacă vom juca cu echipe puternice. Jocul arătat de echipa noastră în ultimele partide, şi nu numai pentru că şi în tur am jucat bine, putem să câştigăm împotriva oricărei echipe", a spus Neagoe.

Convocat la echipa naţională olimpică a Coastei de Fildeş, fundaşul echipei Pandurii Constant Djapka urmează să revină în această seară în ţară, fiind posibil să fie folosit la meciul cu Poli Iaşi. Antrenorul Neagoe spune că fundaşul va trebui să facă sacrificii şi să joace al treilea meci într-o săptămână. "Djapka va reveni în ţară vineri şi va ajunge la antrenament sâmbătă. Trebuie să vină chiar dacă a fost un drum obositor pentru el. Din păcate pentru el, echipa sa a pierdut jocul de aseară cu 0-2. Trei jocuri într-o săptămână înseamnă mult pentru el dar şi pentru noi toţi, pentru că au fost multe partide la un interval scurt de timp, dar asta este situaţia", a mai spus Neagoe.

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, nu se gândeşte decât la victoria în meciul cu Pandurii, deşi grupaera din Târgu Jiu a câştigat ultimele trei meciuri din Liga I. "Întâlnim un adversar cu un moral fantastic, care a obţinut punctaj maxim în ultimele trei meciuri. Ei vor fi susţinuţi de un stadion arhiplin. Cred că va fi un meci echilibrat, din care ne dorim să scoatem cât mai mult. Nu-l avem pe Cristea, care e suspendat, şi de aceea ne va fi greu, dar sper să alcătuiesc o echipă care să joace cât mai bine şi să obţină un rezultat pozitiv. Mergem să jucăm şi nu ştiu ce va fi. Nu cred că este vreun antrenor care să spună că joacă la 0-0 sau să ia un punct. Toată lumea vrea să câştige", a spus Ionuţ Popa.

Pandurii Târgu Jiu - Poli Iaşi, duminică, ora 18.00, Telesport

Palmares: 5 1 0 4 2-5

Primul meci: 0-1, la Târgu Jiu, la 21 august 2005

Scor maxim: toate meciurile s-au încheiat la un singur gol diferenţă

Singura victorie a moldovenilor la Târgu Jiu s-a înregistrat în chiar primul meci dintre cele două formaţii

Ultimul meci jucat la Târgu Jiu: 1-0, în 2007

În tur: 0-1

Echipe probabile:

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 14. Popete, 3. Rus, 4. Chibulcutean, 25. Djakpa - 10. Vasilache, 17. Vancea, 5. Păcurar, 30. I. Iordache - 11. Orac - 28. Al. Piturcă. Antrenor: Eugen Neagoe.

Rezerve: 22. Dossey, 16. Rusu, 6. Cardoso, 9. A. Popescu, 8. Fabio Nunes, 77. Arrieta, 18. Stromajer.

Indiponibili: F. Stângă (suspendat) Liviu Mihai, Mândrean, Anilton (accidentat).

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 19. Homei, 3. Onuţ, 28. Cr. Munteanu, 5. Pecnik - 25. Milea - 77. Buta, 7. Bresnjak, 21. Naidin, 8. Paruolo - 9. Bâlbă. Antrenor: Ionuţ Popa.

Rezerve: 12. Pleşca, 30. R. Ciobanu, 22. Kalai, 11. Mijin, 23. Ad. Ilie, 14. Sfârlea, 29. Pălimaru.

Indisponibili: Andrei Cristea (suspendat), Adrian Toma, Paul Tincu, Romulus Miclea şi Bogdan Straton (la echipa a doua).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neagoe: Nu vreau să mă gândesc decât la victorie cu Poli Iaşi.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neagoe: Nu vreau să mă gândesc decât la victorie cu Poli Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei