Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andone: CFR va lupta pentru o victorie istorică cu Dinamo

Vineri, 28 Martie 2008 (17:21:24)

Antrenorul Ioan Andone a declarat, vineri, că CFR Cluj va încerca să obţină o victorie istorică în meciul cu Dinamo, din etapa a XXVI-a a Ligii I, dar a apreciat că ar fi bună şi o remiză în cazul în care Steaua ar pierde partida cu FC Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Un egal nu ar fi un eşec pentru noi, în condiţiile în care Steaua ar pierde la Vaslui. Mergem să facem un joc bun în Ştefan cel Mare. Ştiu că CFR nu a câştigat niciodată acolo, dar vom lupta pentru o victorie istorică. Dinamo nu s-a schimbat foarte mult de când am plecat eu de acolo. Acum, după venirea lui Mulţescu au schimbat şi sistemul de joc. Noi trebuie neapărat să ne întoarcem cu o victorie pentru că avem nevoie de trei puncte ca de aer. Trebuie să nu mai fim la fel de nervoşi ca la Iaşi. Duminică sper să câştigăm şi să ne distanţăm în clasament. Campionatul se poate câştiga şi cu un punct, e o probă de constanţă, de caracter", a spus Andone.

Ioan Andone l-ar vrea arbitru la meciul cu Dinamo pe Cristian Balaj. "Oare Deaconu va veni cu medalia la stadion? Şi la meciul cu Steaua l-am avut rezervă. Dacă va fi Cristi Balaj la centru e foarte bine. Am încredere în el, e un arbitru foarte bun, a arbitrat multe derby-uri, are multă exeperienţă", a comentat Andone.

Tehnicianul echipei clujene, suspendat pentru meciul de duminică, a menţionat că jucătorii vor primi indicaţii de la Romulus Gabor: "La Dinamo am pus suflet în cei zece ani în care am jucat şi am antrenat acolo. Romică Gabor le va da indicaţii jucătorilor şi sunt convins că o va face bine pentru că el a fost şi antrenor principal. Eu doar voi face şedinţa de început. Dacă mai e ceva de spus sun pe cineva de pe bancă, dar nu pe Romică pentru că el trebuie să fie concentrat la meci. Nu voi avea brichetă la mine pentru că m-am lăsat de fumat".

În ceea ce priveşte faptul că şi-a prelungit contractul, Andone a spus că ar putea să-şi cumpere o casă la Cluj:"Poate îmi voi cumpăra o casă la Cluj. Sper ca şi fiul meu, Mihnea, să vină aici la facultate (n.r - în prezent, Mihnea e student la ASE în Bucureşti). După o vârstă cauţi locuri mai liniştite, iar Bucureştiul e foarte aglomerat".

Ioan Andone a vorbit şi despre cazul Rapid - Steaua. "Rapid va ieşi oricum câştigată din acest caz cu foarte mulţi bani. Pentru că dacă se rejoacă meciul vor avea de câştigat pe plan sportiv, iar dacă se va da 3-0 pentru Steaua, vor avea de câştigat pe plan financiar cât pentru o calificare în Champions League. Probabil Rapid va încerca să-şi câştige cauza în instanţele civile".

Referitor la faptul că a fost trimis în tribune la meciul cu Poli Iaşi, Andone a spus că arbitrul Augustus Constantin nu a înţeles ce a vrut să facă. "Sunt bucuros că jucătorii care erau accidentaţi şi-au revenit. Mă refer la Cadu şi Semedo, care s-au antrenat separat în ultima săptămână dar acum sunt apţi. Lipsesc însă Trică şi Sandberg, dar sunt convins că jucătorii care vor intra în locul lor îşi vor arăta valoarea. Sunt sigur că nu vom fi la fel de nervoşi ca la Iaşi. Augustus Constatin nu a înţeles ce am vrut să fac eu pe bancă. Am protestat însa nu am înjurat, iar el m-a trimis în tribună", a subliniat Andone.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andone: CFR va lupta pentru o victorie istorică cu Dinamo .
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andone: CFR va lupta pentru o victorie istorică cu Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei