Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stoica: Tăriceanu este marioneta caraghioasă a lui Iliescu

Vineri, 28 Martie 2008 (17:59:48)


Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, vineri, că declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa lui Emil Boc şi a lui Teodor Stolojan sunt "suburbane, imorale şi nedrepte" şi l-a caracterizat pe premier ca fiind "marioneta caraghioasă a lui Iliescu şi a grupării oligarhice".
  "Declaraţia lui Tăriceanu la adresa lui Boc şi a lui Stolojan este suburbană, imorală şi nedreaptă. Suburbană pentru că discursul lui Tăriceanu coboară la un nivel suburban şi nu se cade unui liberal. Imorală pentru că el a fost uns în funcţia de preşedinte al PNL de Stolojan. E imoral să faci asemenea declaraţii împotriva celui căruia îi datorezi funcţia de preşedinte al PNL. Imoral e să porneşti o campanie fără oprire împotriva lui Traian Băsescu fără de care Tăriceanu nu ar fi fost premierul României. Este nedreaptă pentru că Stolojan a contribuit la ascensiunea PNL în perioada 2002 – 2004 mai mult decât oricare dintre preşedinţii post decembrişti ai PNL. Acum PNL arată ca o motocicletă după accident", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, Stoica.

Potrivit sursei citate, premierul este o marionetă a lui Iliescu şi a oligarhilor.

"Călin Popescu Tăriceanu este o marionetă caraghioasă şi umilă a lui Iliescu şi a grupării oligarhice şi se manifestă ca un personaj freudian care vrea să-şi ucidă părinţii politici pe Traian Băsescu şi pe Teodor Stolojan", a menţionat Valeriu Stoica.

Vicepreşedintele PDL, Valeriu Stoica, a fost prezent, vineri, la Timişoara pentru a participa la o dezbatere publică despre principiile dreptei româneşti.

Joi, Tăriceanu, i-a atacat dur, joi, la Drobeta Turnu Severin, pe liderii PDL Emil Boc şi Theodor Stolojan, făcându-i "papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".

Theodor Stolojan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, în replică la afirmaţiile premierului Tăriceanu la adresa sa, că nu va coborî acolo unde doreşte prim-ministrul să ducă politica românească, şi anume în mocirlă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stoica: Tăriceanu este marioneta caraghioasă a lui Iliescu .
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stoica: Tăriceanu este marioneta caraghioasă a lui Iliescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei