Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuze

Primar acuzat că a folosit Poliţia Comunitară la distribuit pliante electorale

Vineri, 28 Martie 2008 (14:15:59)

Primarul municipiului Fălticeni, fostul liberal Vasile Tofan, care candidează la un nou mandat din partea PDL, a fost acuzat că a distribuit materiale electorale cu ajutorul Poliţiei Comunitare pe care o are în subordine. Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, a declarat că în această acţiune au fost folosiţi toţi angajaţii Poliţiei Comunitare, de la şef până la ultimul salariat. Stan critică acest mod de lucru al primarului de Fălticeni, pe care-l consideră ilegal şi imoral.

„Nu ştiu dacă în fişa postului Poliţiei Comunitare există asemenea obligaţii de serviciu”, a declarat Stan.

Parlamentarul social democrat îi recomandă lui Vasile Tofan „să nu mai sucească minţile fălticenenilor cu minciuni” pentru că nu-l mai crede nimeni.  

De Vasile Tofan s-a legat şi deputatul PSD, Mirela Adomnicăi. Aceasta l-a acuzat pe primarul de Fălticeni de duplicitate, în condiţiile în care la distanţă de doar câteva zile edilul şef a dispus tăierea unor copaci din parcul Nada Florilor, fără autorizaţie, primind şi amendă pentru acest lucru, pentru ca mai apoi să participe la o acţiune de plantare de pomi alături de „primul silvicultor al ţării, senatorul Gheorghe Flutur”. „Electoratul va şti să aleagă şi să facă diferenţa între PDL-istul Tofan aflat în campanie electorală şi primarul Tofan aflat în exerciţiul funcţiunii, care găseşte scuze pentru nerespectarea legii motivând că acea amendă aplicată de Garda de Mediu ar fi fost justificată în condiţiile în care scopul defrişării ar fi fost pentru construirea unor vile sau spaţii comerciale, dar încălcarea legii este scuzabilă în momentul în care acolo va urma să se ridice o sală polivalentă. Asta, deşi în municipiul Fălticeni există suficiente spaţii care ar fi putut fi folosite în acest scop”, a spus Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primar acuzat că a folosit Poliţia Comunitară la distribuit pliante electorale.
 Vizualizări articol: 1458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primar acuzat că a folosit Poliţia Comunitară la distribuit pliante electorale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CU ABUZURILE, E O NOUTATE////// trimis de
(28 mar 2008, 15:19:55
DACA E PRIMARU, DIN PARTIDU-PD-L, CU D-UL FLUTUREL, IMPREUNA. TAIE SI SPINZURA, CA EI CRED SIGUR CA CISTIGA ALEGERELELE. DIN CUZA ASTA FAC ASEMENEA LUCRURI, SI PUNE PE OAMENI LEGII SA LIPEASCA ;;AFISE-ELECTORALE''',SI SIGUR CA II PUN SA-LE- PAZEASCA. E NUMAI IN ROMANIA, BATAIA DE JOC.
1.1  RE: CU ABUZURILE, E O NOUTATE////// trimis de
(28 mar 2008, 15:45:13
esti cretin, SFINXULE! habar nu ai sa scrii romaneste. pari a fi un monument de incultura. cu oameni ca tine, societatea romaneasca se indreapta viguros spre lumea a treia! mai pune mana pe o carte de limba romana, ca maltratezi teribil limba stramoseasca!
2.   Politie trimis de
(28 mar 2008, 17:23:01
La Falticeni politia comunitara nu are un mijloc de transport. Prin grija primarului Vasile Tofan, masina primita de la Gardienii Publici pt. politia comunitara a fost facuta cadou in urma unui schimb, societatii comerciale ACET. Politistii comunitari sunt bataia de joc a primarului, sunt un fel de postasi ai primariei, cel mai prost platiti, fiindca in urma cu doi ani toti au fost incadrati ca debutanti, cu toate ca aveau exeprienta la Gardienii Publici
3.   Vedeti-va de ale voastre trimis de
(28 mar 2008, 18:31:48
politia comunitara ar tb sa mai taca pt ca iau banii degeaba

si nu fac mare lucru se plimba de colo colo si cand vad cate o altercatie spala putina

dl senator stan ar tb sa sa se schimbe la un alt partid daca vrea sa se mai imbogateasca 4 ani

iar candidatul psd nu este bun nici de zeama oului

ar tb sa tina minte de pe vremea lui artenie cand nu era in stare sa rezolve macar mici misiuni

acum vrea sa fie primar

cred ca s-ar rasuci artenie in mormant daca ar auzi

4.   Mult succes dl tofan trimis de
(28 mar 2008, 21:22:55
copacii care au fost defrisati au lasat loc unei moderne sali de sport.se supara psd-ul ca fac si cei de acum ceva?cind au facut ei 400 de sali a fost bine , acum cind se vrea a se face o sala moderna nu e la fel de bine!se vede ca nu le place sportul.
5.   INCA UNUL CALDUT trimis de
(29 mar 2008, 03:10:46
Flutur sa nu se mai zbeheie atata ca MATUSILE DIN GERMANIA no sa-l finanteze la infinit.Oameni buni trezitiva!!!! si vedeti cePACOSTE pe capul bucovinenilor sant aceasta GASCA DE HOTI SI TRADATORI DE LA pdl in frunte cu HAIMANAUA asta de flutur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei