Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Propunere

PD-L şi-a prezentat proiectul pentru colegiile uninominale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PD-L Suceava propune finalizarea delimitării colegiilor uninominale pentru alegerile generale de la sfârşitul acestui an până la alegerile locale din luna iunie. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Constantin Gheorghe, care a precizat că partidul pe care îl reprezintă are deja o propunere de delimitare a acestor colegii.

„Noi ne dorim ca delimitarea colegiilor să se termine până la alegerile locale. Nu e nici un secret că după aceste alegeri vor fi foarte multe repoziţionări politice, în funcţie de rezultatele obţinute. Din acest motiv noi vrem să se evite orice fel de discuţie legată de politizarea acestor colegii uninominale”, este de părere Constantin Gheorghe.

El a adăugat că proiectul PD-L Suceava privind delimitarea colegiilor este diferit de cel întocmit de Prefectura Suceava, care ar fi conţinut o serie de lacune, în special legate de diferenţele dintre cel mai mare şi cel mai mic colegiu din judeţ.

„Propunerea noastră respectă prevederile legale. S-a încercat, pe cât posibil, ca aceste colegii să fie echilibrate din punct de vedere al populaţiei, astfel încât unii deputaţi să nu fie dezavantajaţi”, a precizat vicepreşedintele PD-L Suceava.

 

Proiectul va putea fi analizat pe site-ul PD-L Suceava

Constantin Gheorghe a spus că propunerea PD-L Suceava va fi publicată pe adresa de internet a organizaţiei judeţene, dar şi pe site-urile unor organizaţii ne-guvernamentale, astfel încât el să poată fi dezbătut de cei interesaţi de modul de delimitare a colegiilor.

El a mai spus că proiectul acestui partid respectă propunerea făcută de către Prefectură, respectiv delimitarea colegiilor după cum urmează: Colegiul 1 Senat (zona Vatra Dornei – Câmpulung) va avea delimitate 2 colegii pentru Camera Deputaţilor; Colegiul 2 Senat (zona Rădăuţi) va avea delimitate 3 colegii pentru Camera Deputaţilor; Colegiul 3 Senat (zona Suceava) va avea delimitate 3 colegii pentru Camera Deputaţilor şi Colegiul 4 Senat (zona Fălticeni) va avea delimitate 2 colegii pentru Camera Deputaţilor.

Pe de altă parte, Constantin Gheorghe a semnalat faptul că celelalte formaţiuni politice sucevene nu şi-au desemnat, până în momentul de faţă, câte un reprezentant, care să facă parte dintr-o comisie care să aibă ca sarcină stabilirea colegiilor uninominale.

„Vom lua în considerare propunerile venite de la cetăţeni şi de la societatea civilă în stabilirea finală a hărţii colegiilor uninominale. Dar vrem ca până la 1 iunie a.c. să putem preda Prefecturii propunerea noastră finală, ca un reper clar pentru structurarea colegiilor la nivelul judeţului Suceava. Indiferent dacă celelalte partide au sau nu interes”, a încheiat Constantin Gheorghe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L şi-a prezentat proiectul pentru colegiile uninominale.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L şi-a prezentat proiectul pentru colegiile uninominale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt. primar trimis de
(28 mar 2008, 15:00:52
A venit Lungu in noul partid cu speranta ca va mai ****inca patru ani. Gresit!!!!!!! Sucevenii cu creier nu-l mai vor. Trimiteti-l sa invete limba romana. Facultatea si masterul le-a facut cu ajutorul bietilor studenti care pentru trei parale curse cu dusmanie si zgarcenie din mana lui Lungu , i-au facut lucrarile, pe care prostul le-a sustinut cu ajutorul profilor. Un gangait si un agramat. HUUUUUUU inapoi in Prelipca ca acolo ti-i locul.
1.1  RE: Pt. primar trimis de
(28 mar 2008, 18:24:56
in afara de taran prelipca si chestii de doi lei mai aveti injurii si vorbe urat?? omul asta Lungu a facut ceva pentru orasul asta. Spre deosebire de Marza care e un papagal mincinos si judetul arata jalnic. soseaua suceava - vatra doreni arata ca la bombardament , rusine PSD si Marza , niste hoti notorii!!!
2.   Scolarul trimis de
(28 mar 2008, 15:03:33
ma cine naiba la pus si pe asta senator ca nici nu are facultate ce naiba la invatat cu el
3.   Sorry trimis de
(28 mar 2008, 21:10:50
Cred ca la alegeri as fi mers pe PD-L.Imi pare rau,nu pot sa-l votez pe Lungu,cu el ati stricat imaginea partidului.Inca o data am constatat in ce oras de tarani locuiesc.
4.   Unde e maestrul Briceag? trimis de
(29 mar 2008, 02:27:41
Oameni buni, a murit Briceag cumva?Briceag, da-ne un semn te rog! Din fair-play eu nu mai scriu impotrvia pdl pana nu reapare Briceag, ca sa fie egalitate de sanse! Maestre, hai inapoi in ring ca e nevoie de tine, i-au murit laudatorii lui flutur!!!!
5.   Gheorghe, in Afganistan trimis de
(29 mar 2008, 10:21:03
Voi astia din PD-Laturi puteti face propuneri de colegii uninominale in Afganistan, acolo puteti castiga ceva, aia nu va cunosc inca ce neamuri proaste sunteti. O luati si pe Lenuta Baselu cu voi si garantat o sa aveti "succesuri". Poate asa scapa Romania de niste lepre.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei