Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing refuză să comenteze posibilitatea unui boicot

Luni, 17 Martie 2008 (15:22:24)

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing au refuzat, luni, să comenteze posibilitatea unui boicot al manifestării sportive din cauza violenţelor din Tibet, informează AFP.
  "Pentru moment nu avem niciun comentariu de făcut. Vă vom contacta dacă se schimbă ceva", a declarat, luni, Li Zhanjun, directorul centrului de presă al JO.

Până în prezent, nicio autoritate în măsură să ia o decizie, guvern sau mişcare sportivă, nu a sugerat un eventual boicot. Singurii care au făcut apel la acest boicot au fost militanţi şi personalităţi, cum ar fi filozoful francez Bernard-Henri Levy, regizorul Steven Spielberg sau actorii Mia Farrow şi Richard Gere, ultimul fiind un mare apărător al cauzei tibetane.

Violenţele din Tibet au pus în discuţie boicotarea Jocurilor Olimpice de la Beijing, însă mai mulţi responsabili occidentali, dar şi Dalai Lama au respins deocamdată această opţiune.

Liderul spiritual tibetan, denunţând "regimul de teroare" impus de chinezi, a fost foarte clar: "Beijingul merită să găzduiască Jocurile Olimpice. Vreau aceste jocuri, deoarece poporul chinez are nevoie să se simtă mândru".

Luni, Parlamentul tibetan aflat în exil la Dharmasala, în nordul Indiei, a anunţat moartea a sute de persoane. Guvernatorul Tibetului, Qiangba Puncog a negat aceste acuze, replicând că protestatarii au ucis 13 "civili inocenţi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing refuză să comenteze posibilitatea unui boicot.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing refuză să comenteze posibilitatea unui boicot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte