Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bolnavi de bile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate că suporterul acela al lui Liverpool pur şi simplu a nimerit-o când a postat perechile din sferturile Ligii Campionilor, cu ceva timp înainte de tragerea la sorţi efectivă! Aproape 1% şanse, adică tot atâtea câte are, probabilistic, un buletin de pariuri cu trei meciuri, fiecare cu cota 2. Deci nu chiar imposibil. La oarecare tevatură s-a ajuns după ce casele de pariuri au decretat că “les jeux sont faits”, deşi timpul nu expirase. Mergând pe firul acesta, de tragere măsluită, ar rezulta că s-a defrişat terenul pentru Chelsea, care prinde un culoar bun către finală. Şi despre Barcelona şi Manchester se poate spune că li s-au repartizat adversari abordabili, numai că ele se vor ciocni în semifinală dacă îşi vor respecta statutul de favorite.

Nu sunt atât de naiv încât să cred că fotbalul, începând de jos şi până la cel mai înalt nivel, este vreun tărâm al corectitudinii absolute. Totuşi, o mare proporţie din ceea ce noi punem pe seama forţelor oculte ţine pur şi simplu de hazard, de soartă. Aşadar, decât să mă otrăvesc zilnic cu scenarii pentru toate întâmplările bizare, să văd peste tot conspiraţii şi corupţie, prefer să comentez efectul, fără a insista mai mult decât trebuie pe echivocul cauzei.

Cert este că sferturile o prind pe Chelsea într-un moment în care plesneşte de sănătate. Spre deosebire de tunari, care au atins un prag maxim de formă în iarnă, iar acum gâfâie, echipa lui Abramovici a prins trena în campionat (este la 3 puncte în spatele lui Manchester şi al lui Arsenal, dar şi cu o partidă mai puţin faţă de aceasta din urmă!). Deci premise favorabile pentru albaştri pe ambele fronturi, întrucât în Liga Campionilor, după ce a eliminat grecii şi va face la fel cu turcii, va da piept cu amintita Arsenal sau cu Liverpool, ceea ce nu e chiar de speriat, ba chiar au ceva conturi de reglat cu cormoranii de pe vremea lui Mourinho. Apropo de portughez, oare ce va spune acesta dacă fosta sa echipă va ajunge în finală cu anonimul Grant pe bancă?! Nu cumva că el a construit echipa şi altul culege roadele?!

Încă un lucru interesant. Dubla manşă din sferturi se dispută pe distanţa unei singure săptămâni, iar în weekendul intermediar ce derby credeţi că se va juca în Premier League? Arsenal – Liverpool! Pe 2, pe 5 şi pe 8 aprilie aceste două echipe se vor duela cu repetiţie şi, aproape obligatoriu, îşi vor împărţi punctele. Cine şi în ce competiţie şi le va adjudeca, rămâne de văzut...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bolnavi de bile.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolnavi de bile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte