Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mulţescu: Dacă cineva îmi impune echipa, în secunda unu am plecat

Luni, 17 Martie 2008 (16:08:00)

Antrenorul dinamovist Gheorghe Mulţescu a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nimeni din conducerea administrativă a clubului nu a avut vreun amestec în alcătuirea echipei, adăugând că va demisiona în cazul în care acest lucru se va întâmpla.
  "Nici vorbă de aşa ceva. Eu am spus-o de la început. Eu sunt la o vârstă la care nu pot accepta aşa ceva. De fapt nu am acceptat niciodată, ba mai mult, atunci când eram tânăr eram foarte orgolios şi ambiţios. Eu am antrenat 12 ani în Turcia şi am avut succese. Acolo câştigi greu fiecare punct pentru că acolo nu sunt butoane. Acolo trebuie să fii performant. Păi dacă se întâmplă aşa ceva eu în secunda unu am plecat. Am şi eu nişte principii. Eu sunt maleabil, discut, până se ajunge la un punct. Şi apoi, la revedere! În momentul în care se ajunge să-mi facă cineva echipa le spun la revedere. Nu se poate aşa ceva, nu se discută. Încă o dată, ca să fie clar, în secunda unu am plecat", a declarat Mulţescu.

În ceea ce priveşte declaraţiile apărute în jurul cazului "milionului de dolari" pe care fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu spune că preşedintele Consiulului de Administraţie al clubului "alb-roşu", Nicolae Badea l-ar fi primit de la Gigi Becali, Mulţescu vrea să ţină departe echipa de astfel de probleme. "Nu putem comenta noi problemele conducerii. Am discutat şi cu jucătorii şi am decis să ne detaşăm de astfel de probleme. Vreau să-i ţin departe de astfel de lucruri. e problema conducerii şi aşa va rămâne. Pe noi nu ne interesează şi nu trebuie să ne afecteze, chiar dacă se întâmplă acest lucru colateral. În fiecare zi le-am explicat jucătorilor că nu e treaba noastră, că noi suntem plătiţi să ne facem treaba şi atât", a declarat antrenorul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Tehnicianul dinamovist infirmă şi zvonurile conform cărora ar exista discuţii în contradictoriu între el şi jucători: "Cum adică nu mă pot impune în vestiar? Din punctul meu de vedere sunt interese care vor să dezbine echipa şi să ne creeze probleme mai multe decât avem. Nu ştiu de unde apar. Ce probleme să avem în vestiar? Sunt discuţii normale. Suntem o familie şi trebuie să avem discuţii, dar e departe de a spune că e debandadă în vestiarul lui Dinamo. Păi dacă la noi e debandadă, când i-a dat Ferguson cu gheata în cap lui Beckham ce a fost? Eu nu sunt genul de om care se impune cu parul, cu pumnul sau cu înjurăturile. Eu vreau să avem un dialog civilizat, pentru că eu îi respect pe jucători, să contribui la educaţia lor, să creez nişte oameni educaţi, nişte personalităţi. Pentru asta ce să fac, să mă impun cu parul? Eu am dialog cu ei şi în cabină şi în particular. Continuu, pentru că dacă nu există dialog nu poţi să faci treabă".

Mulţescu recunoaşte că au existat două mici incidente cu Ionel Dănciulescu şi Andrei Mărgăritescu în timpul meciului cu Gloria Bistriţa, dar spune că jucătorii şi-au cerut scuze pentru ieşirile lor la finalul partidei. "În meciul cu Gloria Bistriţa, Dănciulescu a vrut să mai joace, ce e rău în asta? Am discutat cu el după meci şi nu au fost alte probleme, mi-a zis «Nea Gigi nu era momentul, îmi cer scuze». Am avut o discuţie civilizată. La fel şi cu Mărgăritescu. El este un inimos, a făcut o greşeală în teren, eu l-am corectat, după care a avut o scurtă reacţie.Şi el a venit după meci şi şi-a cerut scuze, că nu trebuia să răspundă, că era motivat şi că nu i-a ieşit acea minge. Sunt lucruri normale, dar nu înţeleg de unde apar astfel de vorbe. Repet, eu nu sunt tipul care să se impună cu parul", a mai spus Mulţescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţescu: Dacă cineva îmi impune echipa, în secunda unu am plecat.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mulţescu: Dacă cineva îmi impune echipa, în secunda unu am plecat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Om trimis de
(17 mar 2008, 16:37:50
in secunda 1 , in secunda 2 se pune in genunchi si face teava

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte