Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ordine

Lungu şi Tofan, excluşi din PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au decis să-şi facă ordine în partid şi să-i excludă pe cei care au anunţat că au alte simpatii politice, precum primarul de Suceava, Ion Lungu, cel de Fălticeni, Vasile Tofan, şi ceilalţi primari liberali care şi-au declarat intenţia de a candida pentru un nou mandat din partea PD-L.

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat, ieri, că Biroul Permanent Judeţean, întrunit la sfârşitul săptămânii trecute, a votat în unanimitate ca organizaţiile locale din care fac parte cei în cauză să analizeze şi să dispună excluderea lor din partid în maxim două, trei zile.

„Am aprobat vineri ridicarea sprijinului politic pentru ei, iar pasul următor este excluderea. Luni va fi exclus Tofan, la Fălticeni, marţi Lungu, la Suceava şi toţi ceilalţi care au plecat. Până pe 29 martie trebuie să finalizăm listele de candidaţi şi trebuie să avem lucrurile clare”, a precizat liderul PNL.

 

Lungu: „Mi-au făcut un bine şi le mulţumesc”

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, Angela Zarojanu, a declarat că la şedinţa Biroului Permanent Municipal de marţi, 18 martie, excluderea lui Ion Lungu este primul punct pe ordinea de zi. „Prin ceea ce a făcut, Ion Lungu a arătat că a trădat partidul. Trebuie să facem ordine şi curăţenie pentru că aceşti primari stau agăţaţi în PNL şi fac politica altor partide. Pentru noi, ei nu mai contează, i-am trecut pe lista persoanelor neimportante”, a afirmat Zarojanu.

Fostul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a salutat decizia foştilor săi colegi de partid şi le-a mulţumit.

„Mi-au făcut un bine şi le mulţumesc. Alţii se roagă să fie excluşi, eu am fost exclus fără să mă rog, ceea ce înseamnă că Organizaţia Judeţeană a PNL Suceava mă apreciază. Este o decizie normală, care ar fi trebuit luată mai demult, de când am anunţat că voi candida pe lista PD-L”, a declarat primarul Lungu.

Menţionăm că, dacă Ion Lungu ar fi demisionat din PNL, ar fi trebuit, conform legii, să renunţe şi la mandatul de primar. Prin excludere această problemă s-a rezolvat şi el poate rămâne în funcţie până la alegerile locale, la fel ca şi ceilalţi primari liberali care şi-au declarat „simpatia” pentru PD-L. Până acum, singurii care au renunţat la mandatele de ales local obţinute pe lista altor partide şi şi-au dat demisia din funcţii şi partid, atunci când au migrat politic, au fost consilierii judeţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu şi Tofan, excluşi din PNL.
 Vizualizări articol: 2029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Lungu şi Tofan, excluşi din PNL3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "SANGE ALBASTRU" =culoarea tradatorilor ?? trimis de
(17 mar 2008, 13:58:16
cum sa nu-i arunce cu "excremente" pe poarta de la prelipca daca face asa marlanii ??

se vede ca o lectie e prea putin.
1.1  RE: "SANGE ALBASTRU" =culoarea tradatorilor ?? trimis de
(17 mar 2008, 21:36:00
PNL = Excremente ....niste lepre care isi urmaresc interesul .....Tariceanu=taxa auto .....rezulta bani pt el pt firma Citroen etc .....hotilor ...
2.   Caracter: ioc trimis de
(17 mar 2008, 14:13:02
Te uiti numai la fata aia de taran grobian si-ti dai seama ce caracter poate sa aiba aceasta maimuta politica care este lungu(sa ma ierte maimutele pt.comparatie)

Dupa ce a tradat pe cei cu care a pornit la drum si datorita carora a realizat ce a realizat in Suceava,nu a avut curajul si demnitatea sa demisioneze ca sa nu ramana fara mandatul de primar,motivandu-si gestul in mod lamentabil;vezi doamne lipsa de sustinere de la echipa liberala!Sper sa aiba "sustinera" mult dorita la alegeri.
3.   AFARA CU TARANOIUL!!!!! trimis de
(17 mar 2008, 14:43:15
Afara cu parvenitii si tradatorii!!!Lungu habar nu are ce inseamna onoare, el stie numai de interes si de tradare!!Se vede ca e un taran si prin comportament, nu numai prin origine.

PS.MESAJ PT BRICEAG SI ALTE NUME SUB CARE SCRIE EL. Am vazut-o pe maicata cu o punga cu PNL prin piata mare, cumpara 2 barabule sa faca un bors.Cum comentezi?

4.   E loc pentru toti trimis de
(17 mar 2008, 16:30:57
In tara asta nu se observa ca PD-L strange toate "resturile" si "scursurile" altor partide.
5.   Da trimis de
(17 mar 2008, 18:16:33
Da! Da! Da!
6.   Partidul.... trimis de
(17 mar 2008, 19:02:34
cu ei m-am nascut,crescut,muncit,pensiona va iesi invingator in 2008 in judet!
6.1  RE: Partidul.... trimis de
(18 mar 2008, 00:30:47
si tot iei te vor ingropa....ai uitat sa precizezi
6.2  RE: Partidul.... trimis de
(18 mar 2008, 00:31:49
pd-l
7.   Giogioc si-a bagat capul in trok trimis de
(18 mar 2008, 08:08:39
PNL(posetaPSD) si-a tradat electoratul de dragul scaunului lui CapDeCal si a pungii lui Patriciu. Din aceasta pricina dl Lungu nu poate fi judecat ca a ales libertatea, democratia si liberalismul adevarat din PDL.

giogioc, unde nu este carne sunt bune si barabulele(cu exceptia ta), chiar mie-mi plac sa stii. Tu manaci numai fructe de mare de esti asa de destept?

8.   Ce nesimtit .... trimis de
(18 mar 2008, 09:41:39
Cu cit cinism loveste in niste colegi cu siguranta afectati de mirsava-i tradare... Noroc ca viata a demonstrat cu prisosinta destinatia finala a unor asemenea caractere abjecte .Simte -te bine la noua troaca din care vei imprastia hilbele ce ti se vor arunca !
9.   Ca pitigoiul trimis de
(18 mar 2008, 11:56:33
bai e sfirsitul vostru nu aveti cei face lui lungu e Bun ce mai la deal la vale (va bagati ghiara in git ca pitigoiul PSD si PNL) etc.ati pierdut odata o sa mai pierdeti odata mai bine nu lati mai musca atit de****ca o sa va para rau la toti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte