Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Curcă: Vrem să reparăm ceea ce am stricat în retur

Joi, 21 Februarie 2008 (15:16:19)

Jucătorul George Curcă, a declarat, joi, că jucătorii echipei Farul Constaţa vor ca în ultimele 15 etape ale Ligii I doresc să repare ceea ce au "stricat" în prima parte a campionatului, iar partida cu Gloria Buzău, poate reprezenta primul pas în acest sens.
  "Întâlnim un adversar la fel de motivat ca şi noi, dornic de a strânge cât mai multe puncte pentru a scăpa de zona retrogradării. Nu va fi uşor, însă vom face tot ce putem pentru a obţine cele trei puncte. Am jucat bine în meciurile de pregătire, am arătat că suntem un grup unit care poate strânge rândurile la nevoie şi se poate mobiliza pentru a obţine ce îşi propune. Avem de apărat în primul rând imaginea şi culorile clubului şi apoi imaginea noastră ca fotbalişti. Vrem să reparăm ce am stricat în prima parte de campionat şi partida cu Gloria Buzău poate reprezenta primul pas în acest sens. Vrem să avem de partea noastră şi suporterii pentru că ei fac parte din familia noastră şi prezenţa lor ne motivează şi mai mult", a declarat, pentru MEDIAFAX, portarul George Curcă.

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, susţine că formaţia sa mai are nevoie de 12 puncte pentru a se salva de la retrogradare. "Mergem la o luptă pe care nu trebuie să o pierdem. Eu sunt optimist, pentru că jucătorii mi-au dat dreptul să fiu optimist prin modul în care au înţeles să pregătească această partidă. Mai avem nevoie de 12 puncte ca să fim siguri că scăpăm de la retrogradare, iar asta înseamnă că la Constanţa trebuie să luăm puncte. Şansele ca cei trei jucători pe care Steaua ni i-a împrumutat până în vară să joace la Constanţa sunt 50 la sută. Sper ca la ora meciului terenul de la Constanţa să fie acceptabil, iar calitatea lui să nu afecteze evoluţia celor două echipe", a spus Stoica.

Farul Constanţa - Gloria Buzău, vineri, ora 19:00, Telesport

Echipe probabile:

Farul: 30. Vlas - 21. Băcilă, 3. I. Barbu, 5. Şchiopu, 27. L. Florea - 14. Voiculet, 23. Pătraşcu, 7. Todoran, 15. E. Nanu - 28. Chico, 10. Gerlem. Antrenor: Ion Marin.

Rezerve: 1. G. Curcă, 6. Gheară, 19. Ben Teekloh, 22. Mendy, 28. Gosici, 13. Liviu Mihai II.

Absenţe: Farmache, D. Florea - accidentaţi, Maxim - suspendat.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 3. Ochincă, 6. Tudose, 13. Gheorghiţă, 26. Eze - 8. Paleacu, 15. Vlaicu, 25. Şuleap, 19. Liţu - 20. Cl. Ionescu, 21. Simion. Antrenor: Ştefan Stoica.

Rezerve: 71. Barbu, 5. Doicaru, 9. Ioviţă, 17. Guda, 14. Bicfalvi, 23. Ninu, 31. Vigariu.

Absenţi: Jozici - suspendat.

Primul meci dintre cele douã formaţii s-a disputat în turul campionatului, când Gloria s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curcă: Vrem să reparăm ceea ce am stricat în retur.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curcă: Vrem să reparăm ceea ce am stricat în retur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte