Google
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5441 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2456 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Farfalle cu pui şi dovlecei

4 porţii – 40 minute

  • 500g farfalle
  • 400g piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 1 lingură seminţe de mac
  • 100ml ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 50g parmezan
  • 1 leg. pătrunjel
  • ± sare, piper

Pune pieptul de pui împreună cu morcovul, tăiat în cubuleţe, la fiert în 2 l apă cu 1 linguriţă  sare. După 15 minute scoate-le şi taie pieptul de pui în feliuţe. Între timp, pune la fiert şi pastele, în 3 l apă cu 1 linguriţă sare. Taie dovleceii în cubuleţe şi căleşte-i în ulei, împreună cu morcovul scurs bine de apa în care a fiert şi feliuţele de piept de pui. Când acestea s-au rumenit, adaugă seminţele de mac şi potriveşte de sare şi piper. Adaugă în tigaie pastele scurse bine de apă şi pătrunjelul tocat mărunt. Mai lasă la foc mic 2 minute, apoi serveşte pastele fierbinţi, presărate pe deasupra cu parmezan ras.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farfalle cu pui şi dovlecei.
 Vizualizări articol: 1441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farfalle cu pui şi dovlecei0.05

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce e? trimis de
(21 feb 2008, 16:45:16Romania Romania | RCS & RDS)
ce e farfalle ?
1.1  RE: Ce e? trimis de
(22 feb 2008, 11:36:10Romania Romania | Telekom Romania Communication S.A)
Sunt pastele in forma de fundita.
2.   A trimis de
(22 feb 2008, 12:38:35Romania Romania | RCS & RDS)
mersi mult

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte