Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Bucovina s-ar putea înfrăţi cu o regiune din Republica Chile

Joi, 21 Februarie 2008 (16:30:53)
Judeţul Suceava s-ar putea înfrăţi cu o regiune din Republica Chile. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a avut, joi, o întâlnire cu ambasadorul în România a Republicii Chile, Carlos Parker. Onofrei a precizat că, în urma discuţiilor cu ambasadorul din Chile, acesta şi-a exprimat disponibilitatea de a facilita stabilirea unor legături între autorităţile din judeţul Suceava şi din mai multe regiuni din această ţară. „În urma discuţiilor avute am constatat că există numeroase similitudini între judeţul Suceava şi mai multe regiuni din Chile. Din acest motiv, sperăm ca în viitor să putem să înfrăţim Bucovina cu una din aceste regiuni”, a declarat prefectul judeţului Suceava. Orest Onofrei a precizat că relaţiile de colaborare s-ar putea stabili în domenii precum cel economic, cultural, dar şi în agricultură. El a explicat că relaţiile de colaborare dintre judeţul Suceava şi o regiune din Chile s-ar putea concretiza prin colaborări la nivel universitar, dar şi între agenţii economici care activează în agricultură. La rândul său, ambasadorul Republicii Chile în România, Carlos Parker, a declarat că în opinia sa regiunea Bucovina ar putea găsi un partener în ţara pe care o reprezintă, apreciind că cele mai importante domenii în care ar trebui dezvoltată colaborarea sunt cultura, ştiinţa şi promovarea tradiţiilor. „Am discutat cu domnul prefect Orest Onofrei şi am stabilit de comun acord să începem procedurile în vederea stabilirii unui astfel de parteneriat. În ceea ce mă priveşte, ceea ce îmi doresc este ca aceste relaţii să se bazeze în special pe cultură, ştiinţă, şi în special în domeniul academic”, a spus Carlos Parker.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina s-ar putea înfrăţi cu o regiune din Republica Chile.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bucovina s-ar putea înfrăţi cu o regiune din Republica Chile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar asa? trimis de
(21 feb 2008, 17:09:25
Domnule Onofrei, dumneavoastra credeti ca judetul Suceava va cistiga macar un eurocent din aceasta ,,infratire''?Daca da eu va pun in palma de o mie de ori mai mult daca nu va provoc sa puneti de o suta de ori mai putin in contul scolii speciale din Burdujeni.Astept raspuns la provocare.

2.   ......... trimis de
(21 feb 2008, 21:47:42
aia mor de foame si acuma fac "infratiri" cu romani vai de ei !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte