Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clienţii cu venituri mici pot plăti lunar factura E.ON

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Abonaţii E.ON Moldova cu venituri reduse pot efectua plăţi parţiale ale facturilor la energia electrică numai prin casieriile E.ON Moldova Furnizare. Celelalte canale oferite de partenerii din sistemul bancar (BRD, BCR, ING) nu sunt disponibile pentru acest tip de plăţi.

Aceşti abonaţi pot achita lunar o parte din contravaloarea facturii emise pentru consumul pe două luni.

E.ON Moldova a primit mai multe sesizări din partea abonaţilor casnici, care sunt nemulţumiţi de noul mod de facturare. Unii spun că consumă mai puţin curent electric decât ce este facturat.

Unele nemulţumiri ale abonaţilor casnici, în opinia angajaţilor E.ON Moldova, apar din cauza clienţilor care au optat pentru tariful de tip social (recomandat pentru un consum de până la 90 kwh/lună), dar care au avut în realitate consumuri mult mai mari. În acest caz, cantităţi mari de energie sunt facturate la tranşa a III a tarifului social (0,9366 lei/kwh).

Sunt abonaţi la care consumul realizat este de două sau trei ori mai mare decât consumul estimat. În acest caz, facturile pe bază de consum estimat au avut valori mici (corespunzătoare unui consum de 40-50 kwh/lună), dar, la citirea de regularizare efectuată la şase luni, facturile au ajuns la valori corespunzătoare unui consum de 600-700 kwh.

 

Convenţia de consum poate fi modificată

Reprezentanţii E.ON Moldova – Relaţii cu Clienţii le recomandă abonaţilor casnici să verifice dacă convenţia de consum încheiată cu E.ON este bazată pe consumul real şi dacă nu, să refacă această convenţie de consum şi să o aducă la cunoştinţa companiei E.ON.

Pentru orice nelămurire, clienţii E.ON pot apela la Call Center - Tonul E.ON, de luni până vineri, între orele 7:00-21:00 (0801 000 939, pentru apeluri din reţeaua Romtelecom - tarif local - 0235 305 555, pentru apeluri din orice reţea (tarif al operatorului reţelei din care se efectuează apelul) sau la Centrele Relaţii cu Clienţii E.ON Moldova Furnizare. În Suceava, Centrul Relaţii cu Clienţii E.ON Moldova se află pe strada Vasile Bumbac.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clienţii cu venituri mici pot plăti lunar factura E.ON.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clienţii cu venituri mici pot plăti lunar factura E.ON0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa cum a fost trimis de
(21 feb 2008, 21:43:53
domnilor,reveniti la modul d plata care a fost inainte asta nu e pt oameni saraci ca noi ci pt bogatani,pt cei cu venituri mari.Cum sa ne platim facturile dintr-un salariu de 500 lei in luna cand avem facturi la curent,gaz,tv,asociatie,telefo daca doamne fereste mai ai si vreo rata la banca ai puso original.......vorba romanului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte