Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alonso: Să te gândeşti la podium este un vis, nu un obiectiv

Joi, 21 Februarie 2008 (15:14:19)

Pilotul spaniol al echipei Renault, Fernando Alonso, s-a arătat foarte pesimist înaintea debutului actualului sezon de Formula 1, afirmând că să se gandească la podium pentru primul Grand Prix, din Australia, programat în 16 martie, este "un vis, nu un obiectiv", informează AFP.
  "Podiumul îl văd foarte departe. Ferrari, McLaren şi BMW sunt în faţa noastră, aşa că am putea pleca de pe poziţia a şaptea a grilei de start. În aceste condiţii, să te gândeşti la podium este un vis, nu un obiectiv. Suntem foarte departe. Nu suntem în postura de a lupta pentru ceva important", a declarat Fernando Alonso, care participă în această săptămână la o serie de teste pe circuitul din Catalunia.

Alonso, campion mondial cu Renault în 2005 şi 2006 şi clasat al treilea cu McLaren în 2007, lasă totuşi loc unei raze de speranţă. "Poate că am obiceiul să fiu puţin cam pesimist, când văd cum merg lucrurile, în timp ce Flavio Briatore (n.r. - patronul echipei Renault) se arată mult mai optimist. Mai sunt câteva săptămâni până la debutul sezonului, iar lucrurile se schimbă repede în Formula 1", a precizat Alonso.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alonso: Să te gândeşti la podium este un vis, nu un obiectiv .
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alonso: Să te gândeşti la podium este un vis, nu un obiectiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte