Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2008 - Anul XIII, nr. 16 (3697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu a format o comisie care să asigure aprovizionarea cu gaze în condiţii de siguranţă

Luni, 21 Ianuarie 2008 (19:57:40)


Premierul Călin Popescu Tăriceanu a format o comisie formată din reprezentanţi ai mai multor ministere şi autorităţi de reglementare, precum şi ai companiilor de transport şi distribuţie a gazelor care să asigure aprovizionarea cu gaze naturale în condiţii de siguranţă.
  Din comisie vor face parte Viorel Palaşcă, secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, Marian Petrache, secretar de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Resurse Minerale, directorul Asociaţiei Naţionale a Consumatorilor de Energie, directorii generali ai companiilor Transgaz, Distrigaz Sud, E.ON Gaz România.

Comisia, a cărei componenţă a fost stabilită printr-o decizie semnată, vineri, de premierul Tăriceanu, va aviza, coordona şi monitoriza măsurile pentru asigurarea siguranţei în aprovizionarea cu gaze naturale, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Înfiinţarea comisiei a fost prin Legea 346/2007 privind siguranţa în aprovizionarea cu gaze naturale, intrată în vigoare la sfârşitul anului trecut.

Legea obligă furnizorii de gaze naturale ca, pe perioada sezonului rece, în intervalul lunilor noiembrie-martie, să nu întrerupă, în situaţii naţionale de urgenţă, alimentarea cu gaze pentru persoanele cu venituri reduse asistate social şi persoanele cu handicap.

Situaţii naţionale de urgenţă vor fi considerate acele cazuri imprevizibile care pot conduce, la nivel naţional, la dezechilibre între cererea şi oferta de gaze naturale de pe piaţa internă, determinate de întreruperea majoră a aprovizionării prin diminuarea cu mai mult de 20% a cantităţilor de gaze naturale importate sau din producţia internă, cauzată de accidente, ori de înregistrarea unor temperaturi extrem de scăzute la nivelul întregii ţări sau în anumite zone, pe perioade de timp care conduc la un consum excesiv de gaze naturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu a format o comisie care să asigure aprovizionarea cu gaze în condiţii de siguranţă.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu a format o comisie care să asigure aprovizionarea cu gaze în condiţii de siguranţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte 8 porţii - 75 minute 8 mere1 albuş130g zahăr50ml frişcă½ linguriţă esenţă de vanilie250ml sirop gros de fructe ALUATUL: 475g făină350g untapă1 ou pentru uns aluatul Preparaţi mai întâi aluatul care... Citeşte