Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2008 - Anul XIII, nr. 16 (3697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Securitatea summit-ului NATO, analizată de directorul SRI şi de oficiali ai Alianţei

Luni, 21 Ianuarie 2008 (19:58:50)

Directorul SRI, George Maior, şi directorii Oficiului de Securitate al NATO au analizat, la Bucureşti, în perioada 19 - 21 ianuarie, măsurile de securitate ale summit-ului Alianţei din aprilie, evaluând, de asemenea, locaţiile şi facilităţile puse la disopoziţia NATO de către SRI.
  George Maior a avut, în perioada 19 - 21 ianuarie, o serie de întâlniri cu directorul Oficiului de Securitate al NATO, Michael Turner Evanoff, şi cu adjuncta acestuia, Bridget Austin, se arată într-un comunicat al SRI, remis, luni, MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, în cadrul reuniunilor, Maior şi oficialii Oficiului de Securitate au discutat despre pregătirea şi organizarea summit-ului NATO de la Bucureşti, din luna aprilie, precum şi despre participarea Serviciului Român de Informaţii la asigurarea măsurilor de securitate ce se impun pentru acest eveniment.

SRI mai arată că reprezentanţii Oficiului de Securitate al Alianţei au vizitat şi au evaluat principalele locaţii şi facilităţi ce vor fi puse la dispoziţia NATO de către Serviciul Român de Informaţii.

Potrivit SRI, vizita oficialilor NATO se înscrie "în contextul procesului de evaluare a stadiului pregătirii summit-ului Alianţei Nord-Atlantice din România şi a relaţiilor parteneriale de cooperare dintre serviciile de informaţii din cadrul NATO".

Oficiul de Securitate al NATO este structura din cadrul Organizaţiei Nord-Atlantice responsabilă de coordonarea, monitorizarea şi implementarea politicii de securitate a acesteia. Directorul acestei structuri este conslierul pe probleme de securitate al Secretarului General şi preşedinte al Comitetului e Securitate al NATO.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Securitatea summit-ului NATO, analizată de directorul SRI şi de oficiali ai Alianţei .
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Securitatea summit-ului NATO, analizată de directorul SRI şi de oficiali ai Alianţei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte 8 porţii - 75 minute 8 mere1 albuş130g zahăr50ml frişcă½ linguriţă esenţă de vanilie250ml sirop gros de fructe ALUATUL: 475g făină350g untapă1 ou pentru uns aluatul Preparaţi mai întâi aluatul care... Citeşte