Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2008 - Anul XIII, nr. 16 (3697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Este inadmisibil ca în lista miniştrilor cercetaţi de justiţie să nu fie şi membri ai PDL

Luni, 21 Ianuarie 2008 (13:31:31)


Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, înaintea Biroului Permanent Naţional al partidului, că este inadmisibil ca pe lista miniştrilor cercetaţi de Justiţie să nu se afle şi reprezentanţi ai PDL.
  Geoană a spus că absenţa unor reprezentanţi ai PDL de pe lista celor opt miniştri şi foşti miniştri pentru care DNA a solicitat începerea urmăririi penale este „o sfidare la adresa bunului simţ al românilor”.

„Este o sfidare la adresa bunului simţ al românilor ca din lista lui Traian Băsescu să lipsească reprezentanţi ai PD, ai PDL şi ai grupurilor apropiate Palatului Cotroceni. (...) Este evident că premierul şi preşedintele au luat justiţia ostatică”, a afirmat el.

Liderul PSD a solicitat membrilor BPN să acţioneze cu mai multă fermitate în ceea ce el a numit „joc de putere dintre cele două palate”.

Geoană s-a referit şi la un alt subiect care va fi dezbătut, luni, de conducerea centrală a PSD, criticând „situaţia gravă în care se află interesul naţional al României” după încheierea, la Sofia, a acordului ruso-bulgar pe tema conductei de gaze naturale South Stream.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Este inadmisibil ca în lista miniştrilor cercetaţi de justiţie să nu fie şi membri ai PDL.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Este inadmisibil ca în lista miniştrilor cercetaţi de justiţie să nu fie şi membri ai PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte 8 porţii - 75 minute 8 mere1 albuş130g zahăr50ml frişcă½ linguriţă esenţă de vanilie250ml sirop gros de fructe ALUATUL: 475g făină350g untapă1 ou pentru uns aluatul Preparaţi mai întâi aluatul care... Citeşte