Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2008 - Anul XIII, nr. 16 (3697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Rentabila meserie de măcelar estetician

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mare minune şi cu siliconul ăsta, care e-un fel de ghips pentru modelat acolo unde natura şi-a arătat limitele. Rareori sutienele româneşti mai au posibilitatea de a acoperi doi sâni normali, lăsaţi cum-necum de la Dumnezeu, fiindcă siliconul umple şi menţine ţepene aceste bastioane ale frumuseţii feminine.

Iar când vechile ţâţe s-au demodat şi siliconul a prins mucegai, vine rândul unui nou implant, de preferinţă mai bogat cantitativ, mai opulent. Probabil că, atunci când frumoasele femei siliconate alăptează, pruncii sug silicon hrănitor, bogat în calciu şi proteine.

Rentabilă mai e şi meseria asta de măcelar estetician; ai muşterii tot înainte pentru bisturiul tău. Păcat că, la fel ca la sacrificarea porcilor, nu e şi aici o tradiţie populară care să excludă anestezia. Deoarece grozav mi-ar plăcea să aud urletele de sub cuţit ale Mihaelei Rădulescu, ale Danielei Gyorfi ori ale Simonei Sensual.

Dar siliconul nu are efect de umplere doar al sânilor, el fiind îndesat la greu şi în fese, pentru ca bucuşoarele frumoaselor noastre să semene cât mai izbitor cu cele de iapă. Iar apoi, şi-n buze e turnat un soi minor de silicon, fiindcă unde fata e buzată, şade şi rujul mai comod.

Am înţeles, din surse medicale sigure, că siliconul se va injecta curând şi-n creier, fiindcă fetelor noastre le cam sună a gol cutia craniană. Măcelarii esteticieni le vor sparge ţeasta cu un ciocănel, iar apoi vor burduşi cavitatea cu silicon, ca să nu mai sune precum un pepene copt, la contactul cu un bobârnac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rentabila meserie de măcelar estetician.
 Vizualizări articol: 1575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Rentabila meserie de măcelar estetician2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noooooooooo.... trimis de
(21 ian 2008, 14:42:49
Noooooooooooooo...Nu asa...E o exagerare aici! E misoginism infiorator.

Tonul acestui articolas e abject. De ce ati vrea sa le auziti urland de durere pe doamnele mentionate? De ce trebuie sa mentionati in fraza finala atitudinea generalizatoare asupra unei presupuse prostii ce apartine in exclusivitate femeilor?

Un astfel de articol, care nici macar nu este pamflet ci de-a dreptul injurie, ar merita descalificarea domniei voastre ca persoana publica si ca formator de opinie.

Inca mai sper ca ati avut doar o ratacire de moment, intr-o zi proasta, cum i se poate intampla fiecaruia dintre noi.

Dar de la a nu fi de acord cu implanturile si pana la desconsiderarea totala a sexului feminin e o cale prea lunga.

2.   Taranu daca nu e fudul... trimis de
(21 ian 2008, 17:40:20
imi pare rau sa te contrazic mr mihuleak dar esti un taranoi prost care inca traieste in secolul al XVII. ce sari asa in sus? looks like you had your chin reduced and your ears enlarged through cosmetic surgery...

lasa si pe altii sa-si puna silicoane unde doresc ei. pune-ti si tu sa-ti faci penisul mai mare sa nu-l mai folosesti ca si creion si poate nu o sa mai scrii articole din astea.
3.   Hm trimis de
(22 ian 2008, 04:57:58
Mie nu mi s-a parut deloc ca domnul Mihuleac e misogic. Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea si daca doamnele din ziua de astazi au ajuns sa-si traga valoare din cat de mare le e fundul sau cat de mari sunt buzele sau cat de iesiti in evidenta sunt sanii atunci ca si reprezentata a sexului femin eu zic ca se merita sa aiba silicon injectat si in creier. Acum sa nu credeti ca sunt o tarancuta neingrijata si nearanjata. Stiu cine sunt si de unde imi trag valoarea. Toata lumea stie ca fetele frumoase sunt si cele mai lipsite de materie cenusie desi exista si exceptii. Hary, nu tot barbatii se gandesc ca au nevoie de marirea penisului, dar fiecare cu ce-l doare. Repet si pentru Aurelia: articolul nu mi-a lasat nici o umbra de aer "misogin infiorator"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte 8 porţii - 75 minute 8 mere1 albuş130g zahăr50ml frişcă½ linguriţă esenţă de vanilie250ml sirop gros de fructe ALUATUL: 475g făină350g untapă1 ou pentru uns aluatul Preparaţi mai întâi aluatul care... Citeşte