Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Notele de la tezele cu subiect unic, luate în calcul la admitere, fără rotunjire

Joi, 13 Decembrie 2007 (14:51:37)

Nota la fiecare din tezele cu subiect unic va fi luată în calculul mediei generale de admitere liceu, cu două zecimale, fără rotunjire, aşa cum a rezultat din notele acordate de cei doi profesori evaluatori şi nu ca cifră întreagă, cum a fost trecută în catalog.
  Astfel, dacă elevul a obţinut la teză 9,85, profesorul terce în catalog - la rubrica la teză - nota 10. În schimb, când face calculul mediei pentru admiterea în liceu, adună nota 9,85 şi nu 10, a explicat pentru MEDIAFAX Mihaela Suciu, consilierului personal al ministrului Educaţiei.

Suciu a precizat că ordinul privind aprobarea procedurilor de organizare şi desfăşurare şi a calendarului admiterii în învăţământul liceal şi profesional pentru anul scolar 2008-2009 a fost modificat, astfel că nota la fiecare din tezele cu subiect unic, care se ia în calculul mediei generale la teze, se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele acordate de cei doi profesori evaluatori.

Media generală la tezele cu subiect unic se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele obţinute la tezele cu subiect unic susţinute în clasa a VIII-a.

Completarea opţiunilor pentru absolvenţii clasei a VIII-a se desfăşoară în perioada 12 -20 iunie 2008. La fiecare sedinţă participă elevii, părinţii/tutorii legalinstituiţi (un părinte/tutore pentru fiecare elev), diriginţii, precum şi un membru sau un delegat al Consiliului de administraţie al unităţii şcolare. Părinţii/tutorii legal instituiţi semnează un proces-verbal de instruire.

În perioada 12-14 iunie 2008, comisia de admitere judeţeană/a municipiului Bucureşti asigură repartizarea candidaţilor romi care au depus cereri pe locurile speciale pentru romi, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în baza opţiunilor exprimate de candidaţi.

Depunerea dosarelor de înscriere se face în perioada 24-26 iulie 2008, la centrul menţionat.

Dosarele conţin următoarele acte: cererea de înscriere; certificatul de naştere şi cartea de identitate (dacă este cazul), în copie legalizată; foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale) şi fişa medicală.

În 11 iunie, în fiecare şcoală gimnazială, va fi afişată lista absolvenţilor, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, ca element suplimentar de control pentru elevi şi părinţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Notele de la tezele cu subiect unic, luate în calcul la admitere, fără rotunjire.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Notele de la tezele cu subiect unic, luate în calcul la admitere, fără rotunjire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(13 dec 2007, 18:24:05
Domnilor Inspectori la generala 4 copii ai caror parinti au dat bani au fost pusi separat intro clasa si ajutati sa ia toti 10.Ar trebui sa se sesizeze cineva.VA MULTUMESC....RUSINEE EEE.
2.   Scandalos trimis de
(14 dec 2007, 16:39:33
La generala 3 in Falticeni, unii elevi au multiplicat la un copiator din exteriorul scolii rezolvarile la teze. La aceasta scoala este ceva obisnuit, ca la examene nationale sa se fure. Poate intereseaza pe cineva!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte