Google
SHOPPING CITY SUCEAVA - Brikenburg Expo - Atelier de Joaca
SHOPPING CITY SUCEAVA - Brikenburg Expo - Atelier de Joaca
SHOPPING CITY SUCEAVA - Brikenburg Expo - Atelier de Joaca
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5441 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2456 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucătăria pentru toți

Supă de ciuperci în pâine

4 porţii - 80 minute
400g ciuperci
100g smântână
1 leg. pătrunjel
50ml ulei
50g unt
80g caşcaval
2 cepe
2 căpăţâni de usturoi
4 chifle sau pâini rotunde mai mari
1 linguriţă chimen
1 linguriţă cimbru uscat
1/2 linguriţă nucşoară
sare, piper

Se taie câte un căpăcel şi se scoate miezul fiecărei chifle, cu atenţie, ca să nu se spargă coaja. Pereţii chiflei trebuie să fie cam de 2 cm grosime. Se ung cu ulei, la exterior, şi se pun într-o tavă la cuptor, la foc iute, ca să se rumenească puţin. Când s-au rumenit, se scot afară. Într-o cratiţă se călesc în unt ceapa, tăiată mărunt şi ciupercile. Când a scăzut zeama pe care au lăsat-o legumele, se toarnă deasupra lor un mujdei concentrat de usturoi, în care s-a amestecat şi smântâna. Se condimentează cu chimen, nucşoară, sare şi piper şi se lasă 10 minute la fiert. După acest timp, preparatul se împarte în chiflele rumenite în care s-a pus câte puţin cimbru. Deasupra fiecăreia se rade caşcaval. Se pun chiflele la cuptor până când se topeşte bine caşcavalul. Se servesc fierbinţi, imediat după ce au fost scoase din cuptor, pe farfurii calde.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supă de ciuperci în pâine.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Supă de ciuperci în pâine5.054

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte