Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Cei care vor congres extraordinar reprezintă „opinii izolate”

Marţi, 27 Noiembrie 2007 (14:16:03)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, marţi, că membrii PSD care cer convocarea unui congres extraordinar exprimă opinii izolate şi a avertizat că nu va exista „niciun fel de milă” pentru cei care vor mai încălca disciplina de partid.

  Întrebat dacă la Comitetul Executiv al PSD se va discuta şi solicitarea unor lideri social-democraţi care s-au pronunţat pentru convocarea unui Congres extraordinar, Geoană a răspuns: „Care sunt aceia?”.

La precizarea jurnaliştilor, care i-au nominalizat pe Ion Iliescu şi pe Nicolae Văcăroiu, Geoană a replicat: „Când vor reprezenta organizaţii sau o mişcare statutar valabilă, atunci o să îi ascultăm. Deocamdată sunt nişte opinii izolate care nu reprezintă decât... Probabil că sunt foarte odihniţi după această campanie şi au multă energie”.

Pe de altă parte, Geoană i-a avertizat pe membrii PSD care vor mai încălca disciplina de partid că nu va exista „niciun fel de milă” în a-i sancţiona.

Întrebat când vor fi excluşi din partid cei patru parlamentari – Răzvan Theodorescu, Alin Teodorescu, Dan Mihalache şi Ioan Solcanu – care au votat împotriva ultimei moţiuni de cenzură, liderul PSD a spus că astfel de sancţiuni sunt în responsabilitatea organizaţiilor din care aceştia fac parte.

„Cei care au avut înţelepciunea să înţeleagă faptul că au greşit flagrant nerespectând disciplina de partid, au avut timp să o facă. Sunt alţii care persistă în greşeală şi faţă de aceştia nu vom avea niciun fel de milă şi niciun fel de ezitare”, a adăugat Geoană.

Întrebat care sunt cei care persistă în greşeală, el a răspuns: „Cred că puteţi să îi citiţi pe fluxurile de agenţii”.

Moratoriul impus de PSD în ce priveşte declaraţiile controversate între liderii partidului a expirat după alegerile europene.

Întrebat dacă, odată expirat acest moratoriu, va propune sancţiuni pentru Ion Iliescu şi Vasile Dâncu, care au făcut unele afirmaţii dure la adresa unor membri marcanţi ai partidului, Geoană a spus că nu i-a auzit pe cei doi încălcând moratoriul, că au făcut afirmaţiile controversate înainte de intrarea în campanie şi că niciunul din cei doi nu figurează în „evidenţa” PSD cu declaraţii contradictorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Cei care vor congres extraordinar reprezintă „opinii izolate”.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Cei care vor congres extraordinar reprezintă „opinii izolate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei