Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

C.V. Tudor nu merge la consultările cu "un preşedinte ilegitim, impostor şi mafiot"

Marţi, 27 Noiembrie 2007 (16:39:59)

 Preşedinte PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, marţi, că nu va da curs invitaţiei preşedintelui Traian Băsescu de a merge la Cotroceni pentru consultări în urma rezultatului referendumului din 25 noiembrie.

  "Nu avem ce să mergem la un preşedinte ilegitim, impostor şi mafiot. (...) Dacă mă duc, mă duc să îl arunc pe fereastră", a mai spus vicepreşedintele Senatului.

"Mi-a trimis aseară, din nou, invitaţie pentru nebunia din capul lui, macerat de alcool, iară, să ne vedem joi, pentru referendum. Unui bolnav psihic, numai laşitatea lui Tăriceanu şi a lui Geoană îl ţin în funcţie", a adăugat liderul PRM.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat la consultări partidele parlamentare, precum şi grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, pentru joi, începând cu ora 11.00, pentru prima dată fiind invitat şi PLD.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, invitaţia şefului statului a fost adresată preşedintelui Partidului Democrat, Emil Boc, preşedintelui Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintelui Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, preşedintelui Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Marko Bela, preşedintelui Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, preşedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu şi liderului grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

"Stimate domnule preşedinte, îmi face plăcere să vă adresez invitaţia de a participa, împreună cu o delegaţie a partidului dumneavoastră, joi, 29 noiembrie 2007, la o rundă de consultări organizate la Palatul Cotroceni. Am decis să organizez aceste consultări mai întâi de toate pentru a identifica, împreună cu partidele politice, modalitatea optimă de instituţionalizare a unui nou mod de scrutin pentru alegerea Parlamentului României. Doresc, de asemenea, să discutăm, aşa cum v-am semnalat deja în scrisoarea trimisă pe 12 noiembrie a.c., despre încheierea unui Pact pentru Educaţie. Cu încredere în capacitatea noastră de a găsi soluţiile pe care cetăţenii României le aşteaptă de la liderii formaţiunilor politice parlamentare, vă rog să primiţi, domnule preşedinte, asigurarea întregii mele preţuiri", se arată în textul invitaţiei trimisă de către preşedintele Băsescu liderilor partidelor parlamentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului C.V. Tudor nu merge la consultările cu "un preşedinte ilegitim, impostor şi mafiot".
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.V. Tudor nu merge la consultările cu "un preşedinte ilegitim, impostor şi mafiot"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei