Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisia Europeană a aprobat Programul de dezvoltare a resurselor umane pentru România

Marţi, 27 Noiembrie 2007 (16:36:32)

 Comisia Europeană a aprobat Programului Operaţional Sectorial de dezvoltare a resurselor umane pentru România până în 2013, prin care vor fi finanţate proiecte care să asigure şanse sporite de angajare pentru aproximativ 1.650.000 de persoane.
 
  Programul a fost elaborat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse (MMFES), prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, în parteneriat cu structuri ale administraţiei publice centrale şi locale, parteneri sociali şi societatea civilă.

"Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane are ca obiectiv general dezvoltarea capitalului uman şi creşterea competitivităţii acestuia, prin corelarea educaţiei şi a învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii prin oferirea de oportunităţi de finanţare a unor proiecte care să faciliteze asigurarea de şanse sporite de angajare pentru aproximativ 1 650 000 de persoane, pe o piaţă a muncii moderne flexibile şi inclusive", se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii, Familiei şi egalităţii de Şanse.

Programul urmăreşte realizarea obiectivelor Planului Naţional de Dezvoltare 2007-2013 care stabileşte strategia de dezvoltare a României în vederea reducerii cât mai rapide a decalajelor existente faţă de Uniunea Europeană. Totodată, documentul stabileşte priorităţile dezvoltării resurselor umane din România.

Pentru acest program au fost alocate 4,253 miliarde de euro, din care 3,476 miliarde de euro reprezintă contribuţia Fondului Social European, 613 milioane de euro de la bugetul de stat şi 164 de milioane de euro din surse private.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisia Europeană a aprobat Programul de dezvoltare a resurselor umane pentru România.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisia Europeană a aprobat Programul de dezvoltare a resurselor umane pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei