Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În top

PNL a obţinut la Gura Humorului cel mai bun rezultat la nivel naţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În oraşul Gura Humorului, PNL a reuşit să se impună clar în faţa celorlalte partide, fiind posibil să obţină cel mai mare scor la nivel naţional. Rezultatele votului de duminică arată că în acest oraş, PNL a obţinut 42,36% din voturile alegătorilor, aproape dublu faţă de PLD. Liberal democraţii au înregistrat un procent de 27,33%, rezultat surprinzător, în condiţiile în care în Gura Humorului îşi are domiciliul preşedintele executiv al PLD, senatorul Gheorghe Flutur. Singurele partide care au reuşit să depăşească pragul electoral, în Gura Humorului, au mai fost PSD – 13,2% şi PD – 8,3%.

Conform celor spuse de preşedintele PNL Gura Humorului, Marius Ursaciuc, scorul obţinut de PNL în acest oraş este cel mai bun rezultat obţinut de liberali la nivel naţional, într-o localitate urbană.

„Atunci când domnul Gheorghe Flutur s-a hotărât să părăsească PNL, glumeam spunându-le apropiaţilor că singura parte bună a lucrurilor este că la Gura Humorului vor exista doar două partide, PNL şi PLD. Atunci, nimeni nu m-a crezut, dar acum rezultatele arată că nu am fost departe de adevăr. Aceste rezultate mă obligă însă, şi, în afară de mulţumiri, trebuie să le demonstrez humorenilor că  nu s-au înşelat. În competiţia de la Gura Humorului nu există învinşi, ci doar învingători, care sunt toţi cetăţenii oraşului. La noapte, plec la Bucureşti”, a declarat preşedintele PNL Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care este şi primar al acestui oraş.

Ultima afirmaţie a primarului Marius Ursaciuc, referitoare la plecarea la Bucureşti, are legătură cu promisiunea făcută recent de premierul României.

Prezent săptămâna trecută la Gura Humorului, premierul României, Călin Popescu Tăriceanu, care este şi preşedintele PNL, i-a promis lui Marius Ursaciuc că Executivul va sprijini continuarea şi finalizarea tuturor proiectelor de turism din localitate. Promisiunea premierului a venit după ce Marius Ursaciuc a afirmat că va obţine în Gura Humorului, la alegerile europarlamentare, cel mai bun rezultat al PNL – ului  din toate localităţile urbane.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL a obţinut la Gura Humorului cel mai bun rezultat la nivel naţional.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL a obţinut la Gura Humorului cel mai bun rezultat la nivel naţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei