Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peripeţii pe acoperiş

Primarul s-a urcat pe bloc, după o tânără care vroia să se sinucidă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 27 de ani din Dorohoi s-a urcat, ieri după-amiază, pe un bloc din zona Policlinicii oraşului Gura Humorului şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Unul dintre locatarii blocului ales de sinucigaşă a auzit strigătele tinerei şi a sunat imediat la <112>, în scurt timp la faţa locului făcându-şi apariţia mai multe maşini ale Poliţiei, Ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Poliţiştii au rămas cu gura căscată când au aflat motivul pentru care respectiva vroia să-şi pună capăt zilelor.

De pe acoperişul blocului cu pricina, Daniela, aşa cum s-a recomandat, le-a strigat oamenilor legii că vrea să-şi încheie socotelile cu viaţa, întrucât nu era mulţumită de diagnosticele medicilor de la spitalele la care a fost internată. Tânăra, aveau să afle ulterior poliţiştii, a fost internată în repetate rânduri la mai multe spitale de psihiatrie, fiind diagnosticată cu shizofrenie.  

Între timp, la faţa locului s-au adunat peste 100 de persoane, curioase să vadă deznodământul acestei poveşti.

„Să vină Pro Tv-ul”, ţipa Daniela de pe acoperişul blocului. Culmea e că echipa Pro Tv de la Suceava se pornise spre Gura Humorului, însă, în momentul în care au aflat că tânăra care ameninţă că se sinucide este bolnavă psihic, au făcut cale întoarsă.

Deşi televiziunea nu a mai ajuns, pe bloc şi-a făcut apariţia şi primarul oraşului Marius Ursaciuc, decis să pună capăt circului şi să o facă pe sinucigaşă să renunţe la planurile sale. În cele din urmă, după aproape o oră şi 20 de minute, edilul humorenilor a convins-o pe tânără să se dea jos, aceasta fiind preluată de ambulanţă şi dusă la spitalul din localitate.

Medicii care au consultat-o imediat au decis ca aceasta (Daniela A.) să fie internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava.

„I-am spus că toată lumea care s-a adunat a venit cu mine şi pleacă cu mine. Le-am spus să plece de acolo şi aşa au făcut. Ea, văzând atunci că nu mai are spectatori, a coborât. Am stat peste o oră de vorbă cu ea. I-am spus că ştiu Dorohoiul, că-l cunosc pe primarul de acolo –chiar m-a testat să vadă dacă-i ştiu numele. Mă bucur că s-a terminat cu bine...”, mărturisea aseară Marius Ursaciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul s-a urcat pe bloc, după o tânără care vroia să se sinucidă.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul s-a urcat pe bloc, după o tânără care vroia să se sinucidă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei