Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Mârlănia şi prostia fac casă bună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, cu o zi înainte de alegerile europarlamentare şi de referendumul pentru uninominal, prin municipiul Suceava au fost aruncaţi fluturaşi prin care se încerca punerea într-o lumină nefavorabilă a lui Ion Lungu.

Pentru cei care au fost plecaţi la muncă în străinătate mult timp, o să spun că domnul Lungu este primarul municipiului reşedinţă de judeţ, pentru cei care nu le au cu politica o să zic că domnia sa este preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, iar pentru cei care au deschis televizoarele, aparatele de radio şi ziarele mai târziu o să spun că Ion Lungu şi-a luat un pic de concediu pentru a face campanie electorală în favoarea candidaţilor liberali pentru Parlamentul European.

Pe fluturaşii care au zburat în noaptea de vineri spre sâmbătă prin oraş pentru a se aşeza pe parbrizele maşinilor, pe şepcile băieţilor ieşiţi de la discotecă, pe brumăriile bărbaţilor plecaţi cu noaptea-n cap ca să se dreagă ori direct pe caldarâm apărea un mesaj care-i aparţinea, chipurile, lui Ion Lungu.

Pe scurt, acesta îşi cerea scuze de la cetăţeni că a atacat PLD-ul şi arăta că n-a avut încotro din cauza lui Călin Popescu Tăriceanu - omul care l-a pus să facă acest lucru împotriva voinţei sale. În afară de acuzele la adresa domnului Tăriceanu, fluturaşul conţinea un îndemn adresat sucevenilor de a vota PLD.

Mişcarea s-a făcut în noaptea de vineri spre sâmbătă, adică în ultimele ore de campanie electorală, pentru ca Ion Lungu să nu poată reacţiona un nici un fel. Când să mai tipăreşti fluturaşi cu explicaţii? Îi tipăreai, dar cum să-i distribui dacă, legal, campania electorală era închisă? Cum să fi mers la radio şi la tv dacă nu aveai voie să transmiţi mesaje politice? De ce să baţi la uşile ziarelor dacă acestea nu apar duminica?

În aceste condiţii se poate spune că cei care au încercat să-l lucreze pe Ion Lungu au dat dovadă de dibăcie, dar şi de multă mârlănie. O mârlănie din aia sănătoasă crescută la ţară pe ogor cu îngrăşământ natural.

Apoi, respectivii au dat dovadă şi de multă prostie. Pentru că trebuie să fii prost grămadă ca să crezi că lumea-i atât de proastă încât să se lase dusă de nas de o făcătură ordinară. Mult mai ordinară decât politica despre care ştiţi cu toţii cum se spune că este.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mârlănia şi prostia fac casă bună.
 Vizualizări articol: 2093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mârlănia şi prostia fac casă bună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei