Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Variantă

Hrenciuc apelează la un executor judecătoresc, pentru a-şi relua funcţia la IŞJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul inspector şcolar general adjunct, Daniel Hrenciuc, a fost nevoit să apeleze la un executor judecătoresc pentru a-şi relua funcţia de conducere pe care o deţinea la IŞJ.

Daniel Hrenciuc aşteaptă un ordin al ministrului educaţiei, Cristian Adomniţei, pentru a fi repus în funcţie, ordin care întârzie însă să apară. Acesta a fost demis din funcţia de adjunct al IŞJ Suceava în luna septembrie a acestui an, după ce, în urma unui control efectuat de MEdCT, acesta a primit calificativul „nesatisfăcător”. Hrenciuc a atacat în instanţă ordinul de demitere semnat de Cristian Adomniţei. Pe 14 noiembrie, instanţa de contencios administrativ şi fiscal a respins excepţia lipsei procedurii prealabile invocate de MEdCT şi a admis cererea formulată de fostul inspector şcolar general adjunct al judeţului Suceava, Daniel Hrenciuc, în contradicţie cu MEdCT şi a dispus suspendarea executării Ordinului 1999/ 04.09.2007 emis de MEdCT până la soluţionarea irevocabilă a acţiunii în anulare, cu drept de recurs.

Pentru că ordinul ministerial întârzie să apară, Hrenciuc a apelat ieri la un executor judecătoresc, iar astăzi se va prezenta la IŞJ cu o notificare prin care îi cere inspectorului şcolar general Lucian Lungu să pună în aplicare decizia instanţei. „Ministrul nu e deasupra legii, am aşteptat mai mult de o săptămână ca domnul Adomniţei să pună în aplicare o decizie a instanţei, şi consider că am fost tratat cu lipsă de respect”, a spus Daniel Hrenciuc.

„Legea trebuie respectată. Chiar dacă mă vor da afară peste câteva luni, deocamdată am câştigat în instanţă şi cer să mi se respecte drepturile”, a mai spus Hrenciuc. Executorul judecătoresc va trimite mâine o notificare şi la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului prin care va solicita respectarea legii şi punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hrenciuc apelează la un executor judecătoresc, pentru a-şi relua funcţia la IŞJ.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hrenciuc apelează la un executor judecătoresc, pentru a-şi relua funcţia la IŞJ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei