Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 197 (8421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arestat după ce și-a izbit tatăl cu capul de pereți și a încercat să lovească un polițist

Miercuri, 23 August 2023 (16:33:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii de la Gura Humorului au făcut public un caz de agresiune foarte grav comis de un individ care a făcut scandal acasă și și-a amenințat tatăl, iar după ce acesta a cerut ajutor poliției, l-a și agresat. Mai mult, inculpatul a avut mai multe încercări de a-l agresa și pe polițistul care a intervenit la caz.

În noaptea de 18 spre 19 august, în jurul orei 1.00 din noapte, un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm a intervenit  la un caz cu privire la un bărbat amenințat de fiul său cu distrugerea locuinței și cu moartea.

Când polițistul și jandarmul au ajuns la fața locului spiritele nu s-au calmat deloc, din contră.

Agresorul, Petrică Scheuleac, l-a amenințat cu moartea pe polițist și ar fi vrut chiar să îl lovească. Agentul a reacționat însă și i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen.

Imobilizat și băgat în mașina de poliție, individul a continuat cu amenințările cu moartea, iar la un moment dat, încătușat fiind pe bancheta din spate, ar fi încercat să îl lovească cu piciorul pe agentul de poliţie care se afla la volan. Al doilea membru al echipajului a intervenit însă.

În ciuda acestor evenimente, după câteva ore de stat la secția de poliție, inculpatul a fost lăsat să plece acasă. Atunci, el era pus sub acuzare doar pentru amenințare.

Revenit acasă, după ce s-a trezit din beție, același individ și-a concretizat amenințările față de tată.

Din cercetări rezultă că fiul și-a lovit tatăl cu pumnii în zona capului, l-a prins de gât, după care l-a trântit cu capul de peretele unei anexe, cauzându-i leziuni pentru care necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Abia după această faptă și după ce procurorul de caz a pus în mișcare acțiunea penală și pentru ultraj, față de Petrică Scheuleac a fost luată măsura reținerii în arest pentru 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au formulat și propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Gura Humorului a emis mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de ultraj și violență în familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat după ce și-a izbit tatăl cu capul de pereți și a încercat să lovească un polițist.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestat după ce și-a izbit tatăl cu capul de pereți și a încercat să lovească un polițist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei