Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 197 (8421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Școală de vară pentru zeci de copii din comuna Gălănești

Miercuri, 23 August 2023 (12:02:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de copii din comuna Gălănești au participată la o Școală de vară care le-a oferit, prin activitățile propuse de organizatori, cele mai frumoase amintiri din această vacanță.

Acțiunea a fost organizată de pr. paroh Ursulean Dumitru, împreună cu cadrele didactice coordonatoare de la Școala Gimnazială ,,Samson Bodnărescu” Gălănești (Anton Ramona-Maria, Anton Mihai, Bălici Cristina, Hurjui Vironica, Moloce Rodica și Rusu Marta), alături de tinerii voluntari din Parohie (Rusu Alexandru, Schmidt Ana Belamina, Hurjui Mădălina, Bujdei Despina, Moloce Dănuț, Vicovan Matei, Hurjui Alexandru, Negru Robert).

Copiii au avut un program diversificat (14-18 august 2023), care a cuprins, în prima zi, un program liturgic, jocuri de intercunoaștere, cateheză susținută de  consilierul eparhial Hurjui Cristi-Gabriel, jocuri în aer liber, coordonate de Roman Bianca Gabriela, participarea la Slujba Prohodului Maicii Domnului.

În a doua zi de activități, copiii au luat parte la Sfânta Liturghie și au primit Sfânta Împărtășanie, după care au participat la „Parada Costumelor Populare”. Din programul celei de-a treia zile nu au lipsit atelierele de creație, ,,În căutarea leacurilor bunicii”, susținut de prof. Pesclevei Alina, atelierul de pictură pe sticlă – Icoana Maicii Domnului, pentru ca în a patra zi a Școlii de vară, copiii să învețe câteva măsuri de prim ajutor, activitate susținută de doctor Babalean Corina, iar apoi să meargă într-o excursie pe traseul Putna - Chilia lui Daniil Sihastrul, Mănăstirea Putna, Mănăstirea Sihăstria Putnei. Ziua a patra s-a încheiat cu un grătar și multă bucurie pentru copii. În ultima zi de activități, copiii au făcut câteva exerciții pentru prevenirea și combaterea scoliozei (atelier susținut de kinetoterapeutul Rotaru Cristina), apoi toți participanții au stat în jurul unui foc de tabără, unde s-a cântat muzică folk (Nicolaică Irina și prof. de educație muzicală Gheliuc Antonius).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școală de vară pentru zeci de copii din comuna Gălănești.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școală de vară pentru zeci de copii din comuna Gălănești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei