Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 197 (8421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Micii tenismeni sunt așteptați în număr mare la Cupa SUCT

Miercuri, 23 August 2023 (13:38:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 26 septembrie, se va desfășura la Suceava prima ediție a Cupei SUCT la tenis de câmp pentru copii. Turneul va fi găzduit de Baza Sportivă „Flora Ana”, situată în zona Serpentine.

De bunul mers al întrecerii se vor ocupa antrenorii Costin Berariu și Mihai Pop de la ACS Tenis King, care mizează pe prezența în concurs a peste 40 de copii din Suceava și din județele învecinate. Organizatorii le-au pregătit participanților mai multe surprize, constând în premii, cupe, medalii, diplome sau dulciuri.

Turneul se va desfășura pe reguli de Tenis10, un concept implementat de Federaţia Română de Tenis în baza campaniei internaţionale de iniţiere şi învăţare a acestui sport, susţinută de ITF. În funcţie de abilităţi şi de vârsta concurenţilor, la asemenea concursuri se utilizează mingi mai uşoare, rachete mai scurte sau terenuri mai reduse ca dimensiune, organizatorii încercând prin aceste metode să inoculeze dragostea pentru tenis celor mai mici jucători, ştiut fiind că tenisul trebuie adaptat vârstei şi capacităţilor fizice ale copiilor.

Cupa SUCT la tenis de câmp pentru copii face parte dintr-o serie de evenimente care celebrează cei 70 de ani de activitate ai societății de construcții sucevene.

Înființată în anul 1953, SUCT își începe activitatea în domeniul construcțiilor civile și al agriculturii, ajungând astăzi o companie de succes, al cărei nume este cunoscut și bine definit pe piața construcțiilor din nordul României. Cu peste 250 de angajați pregătiți și pasionați de munca pe care o prestează zi de zi, SUCT face față oricăror provocări, răspunzând cu profesionalism tuturor exigențelor în ceea ce privește construcțiile industriale și civile.

În urma evaluărilor efectuate de către analiștii COFACE România, societatea SUCT SA se numără printre cele mai performante companii de pe piața autohtonă. În țara noastră, doar 20% dintre societăți prezintă un risc scăzut, calificându-se pentru a obține Certificatul Excellent SME, oferit de Coface România în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Micii tenismeni sunt așteptați în număr mare la Cupa SUCT.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Micii tenismeni sunt așteptați în număr mare la Cupa SUCT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei