Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari trimite la Suceava unul dintre cele mai mari convoaie de ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Duminică, 13 Martie 2022 (17:10:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis trimite la Suceava unul dintre cele mai mari convoaie de ajutoare pentru Ucraina. Președintele asociației, Cătălin Grigore, a precizat că pentru a veni în ajutorul cetățenilor ucraineni afectaţi de război și a voluntarilor, care acum se află în punctele fierbinți, oferind asistență și ajutor, reprezentanții unora dintre cele mai mari proiecte rezidențiale și persoane particulare din această industrie s-au alăturat Asociației Urbanis pentru campania umanitară "Urbanis, solidaritate fără granițe". Campania a fost lansată de către Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România în sprijinul populaţiei civile, ce este sever afectată de războiul din Ucraina.

Convoiul umanitar va fi compus din peste 30 de mașini, dintre care 20 de TIR-uri care vor conține peste 500 de paleți cu diverse produse destinate centrelor de ajutor umanitar din punctele de frontieră, taberelor de refugiați, centrelor de colectare a ajutoarelor umanitare și lăcașelor de cult care astăzi adăpostesc refugiații din Ucraina.

Convoiul conține sute de tone de produse pentru imediata necesitate pentru copii și adulți, diverse produse neperisabile, respectiv produse pentru igienă personală, apă, alimente neperisabile, sucuri, ceaiuri, produse de panificație și patiserie, conserve și pachete speciale, precum și alte materiale necesare în aceste tabere de refugiați.

 

Convoiul umanitar a plecat din București duminică seara, din incinta ”Piața de Gros” de la sediul firmei Free Market Distribution, care organizează activitatea de achiziție și expediere, și va ajunge în județul Suceava în comuna Stroiești, pe E58, la baza de depozitare Urbanis, pusă la dispoziție de compania EuroLuc Trans, bază care funcționează încă de la începutul conflictului din Ucraina în favoarea sinistraților și refugiaților ucraineni.

Convoiul măsoară aproximativ doi kilometri lungime, motiv pentru care a fost însoțit de mașini tip escortă cu mențiunea „convoi excepțional”, mașină de tip antemergător cu reprezentanții Urbanis, care se vor asigura că întreg convoiul respectă legile și condițiile de rulare. Conducerea Urbanis a ținut să mulțumească Inspectoratului pentru Situații de Urgență și secretarului de stat Raed Arafat, Inspectoratului General al Poliției Române și Direcției Generale a Poliției București. Această campanie a fost posibilă cu ajutorul următoarelor entități și proiecte imobiliare:

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari trimite la Suceava unul dintre cele mai mari convoaie de ajutoare pentru refugiații din Ucraina.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari trimite la Suceava unul dintre cele mai mari convoaie de ajutoare pentru refugiații din Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei