Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2015 - Anul XX, nr. 277 (6089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liviu Pop: Angajaţii din educaţie au primit cele mai mari creşteri salariale din ultimii zece ani

Vineri, 27 Noiembrie 2015 (14:30:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prezent la Suceava cu ocazia aniversării a 25 de ani de sindicalism în învăţământul sucevean, senatorul Liviu Marian Pop, ministru pentru dialog social în perioada decembrie 2014 – noiembrie 2015, a declarat că personalul din învăţământ a obţinut, în 2015, o creştere a salariilor cu 27-28%, fără ca acesta să întreprindă acţiuni de protest în acest sens. Pop a subliniat că aceasta este cea mai mare creştere a lefurilor oamenilor şcolii din ultimii zece ani. „Aţi obţinut anul acesta 27%, aproape 28%, fără să faceţi nici o formă de protest. Doar că aţi stat la masă şi aţi încheiat un acord cu Guvernul României. Aveţi cea mai mare creştere salarială din ultimii 10 ani de zile fără nici o zi de protest. Repet, fără nici o zi de protest. Asta înseamnă că aveţi capacitatea de negociere foarte bună. Evident că nu s-au terminat toate problemele. Avem multe de făcut împreună. De aceea depinde foarte mult de profesionalismul dumneavoastră, de puterea de negociere”, a punctat Liviu Marian Pop. Acesta le-a mai transmis liderilor Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ că reprezintă cea mai mare structură sindicală din România, cea mai puternică, cea mai profesionistă, motiv pentru care perfecţionarea lor trebuie să crească, atât în plan didactic, cât şi în plan sindical. „Este foarte greu, dar mijloacele moderne vă ajută foarte mult. Cu cât veţi fi dumneavoastră mai bine formaţi, cu atât va fi mai uşor de negociat”, a mai spus Pop.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Pop: Angajaţii din educaţie au primit cele mai mari creşteri salariale din ultimii zece ani.
 Vizualizări articol: 1624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liviu Pop: Angajaţii din educaţie au primit cele mai mari creşteri salariale din ultimii zece ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fiecare cioara -si lauda puiul ! trimis de
(27 nov 2015, 20:23:54
Nu cumva dl Pop a avut o functie bine platita la FSLI ? Asa au ajuns in politica si Mitrea si Ciorbea si Radoi si ...Pop ... si tot de la....PSD. Urmeaza dl. Leonte ? Mari oameni, mari caractere !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bereni (versiunea fără ou) Dacă ați crezut că numai japonezii se pot lăuda cu celebrul lor preparat crocant și delicat numit tempura, ei bine, merită să încercați și versiunea românească urbană, servită prin berării  în special. Berenii sunt tot... Citeşte