Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava îi sugerează lui Gheorghe Flutur să facă o asociaţie a crescătorilor de iepuri

Luni, 20 Februarie 2012 (14:42:54)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, i-a sugerat preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să înfiinţeze o Asociaţie a Crescătorilor de Iepuri. Îndemnul lui Nechifor vine după ce Gheorghe Flutur a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la înfiinţarea Asociaţiei Crescătorilor de Bovine pentru Carne. Liderul social-democraţilor suceveni a precizat că la fel de bine, Gheorghe Flutur ar putea să înfiinţeze o asociaţie a crescătorilor de iepuri, în condiţiile în care „în PD-L sunt foarte mulţi iepuri care acum încep să fugă”.

„Fug de li se rup picioarele pentru că nu îşi mai găsesc orizontul. Vreau să spun în mod categoric că intenţia noastră este să ne consolidăm ca partid politic, ca PSD şi USL. Iar iepurii care sunt acum la PD-L pot să fugă liniştiţi, dar nu neapărat la noi”, a precizat Nechifor.

El a subliniat că PSD nu şi-a stabilit ca proiect politic primirea în partid a foştilor pedelişti, chiar dacă aceştia au fost la un moment social-democraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava îi sugerează lui Gheorghe Flutur să facă o asociaţie a crescătorilor de iepuri.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PSD Suceava îi sugerează lui Gheorghe Flutur să facă o asociaţie a crescătorilor de iepuri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A critica e lesne trimis de
(20 feb 2012, 16:51:04
chelnerul, ce sa zica si el... va rugam sa-l iertati el face parte din categoria care nu a construit nimic in viata lui dar ii place sa critice!
2.   Lui nechifor trimis de
(20 feb 2012, 20:39:42
este bine ca d-l flutur a infiintat Asociatia Crescătorilor de Bovine pentru Carne. D-L FLUTUR VA FI SI VIITORUL PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN. nechifor dupa alegerile locale va fi ras de psd pentru proasta gestiune a alegerilor. USL va pierde si primaria singurului municipiu unde a castigat-o in 2008 - vatra dornei - unde ioja si moraru vor sa fie primari USL si nici unul nu vrea sa cedeze , ambii fiind sustinuti de sefii de la judet.
3.   Comentariu trimis de
(21 feb 2012, 01:33:50
Nu sa faca o asociatie de infratire cu China, exact cum e si cea a lui nechiforlaughing in care sunt 2 el si ursu laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei