Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Steaua

Spălaţi-vă onoarea!

Fundaşul Dorin Goian a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia Steaua trebuie neapărat să învingă în meciul cu Slavia Praga, deoarece ar fi ruşinos să fie eliminată din competiţie fără niciun punct.

"Cât mai avem şanse matematice pentru primăvara europeană, ne vom bate pentru ele. Sperăm să luăm cele trei puncte, avem mare nevoie de ele, iar ce va fi la Arsenal vom vedea. Mă gândesc doar la meciul de mâine (n.r. - marţi), ce va fi la iarnă vom vedea, atâta timp cât sunt la Steaua trebuie să-mi fac treaba aici. Slavia este puternică, ce s-a întâmplat acolo la Arsenal a fost un accident, nu îşi doreau să ia 7 goluri, dar la Praga cu noi au demonstrat că sunt valoroşi. Dacă învingem, putem trage speranţe pentru cel puţin un egal la Arsenal şi apoi să ne gândim la calificare", a spus Goian. La rândul său, tehnicianul Marius Lăcătuş a afirmat că speră ca Steaua să obţină primele puncte în grupă în meciul cu Slavia. "Normal că este foarte important, având în vedere că trebuie să avem continuitate de rezultate pozitive, sper să obţinem primele puncte. Nu va fi uşor, întâlnim un adversar bun, dar mă bazez pe faptul că jucătorii şi-au mai revenit psihic şi fizic. Dacă vor avea o atitudine pozitivă, sunt sigur că putem câştiga cele trei puncte. Sperăm să obţinem un rezultat bun, să-i mulţumim pe suporterii stelişti, care când sunt prezenţi în număr mare, îşi pot aduce un aport substanţial în evoluţia echipei", a spus tehnicianul. Lăcătuş a precizat că victoria, cu scorul de 1-0, din derbiul cu Dinamo, le dă încredere steliştilor. "Dacă vom juca la fel, putem câştiga. E binevenit că am câştigat cu Dinamo, dacă n-o făceam, moralul era altul", a declarat Marius Lăcătuş, care a menţionat: "După un joc de campionat apar şi probleme medicale. Trebuie să strângem din dinţi, să trecem peste ele şi să evolueze cei valizi sută la sută şi gata să dea totul pe teren. Nicoliţă este ieşit din calcule, accidentarea e destul de gravă, cel puţin o săptămână de repaus".

Lăcătuş crede că nu este uşor să învingi în Liga Campionilor

Antrenorul Stelei crede că, pe de altă parte, şi cehilor le dă încredere remiza din meciul cu Arsenal, scor 0-0. "Însă şi dacă pierdeau, se prezentau la fel de motivaţi. Nu e chiar aşa uşor să învingi în Ligă. Că Steaua se chinuie e impropriu spus, n-am văzut Steaua chinuindu-se, să ţinem cont şi de adversarii valoroşi. Nu s-au putut obţine victoriile de care aveam nevoie. Nu înseamnă că Steaua s-a chinuit, atât cât am putut, am dat ce e mai bun, depinde nu numai de tine ca echipă, trebuie să te gândeşti şi la adversarul pe care îl ai", a menţionat el.

Marius Lăcătuş nu crede că este diferenţă mare între echipele din Liga Campionilor. "Nu pot spune că e o diferenţă aşa mare între echipele din LC, poate la nivelul lotului, poate că sunt obişnuiţi cu acest ritm campionat - LC foarte des. Noi am avut accidentări, nu întotdeauna Steaua a avut tot lotul la dispoziţie. Dacă nu ai variante foarte multe, ei au, ei o fac de mult timp, au soluţii de rezervă", a explicat antrenorul Stelei.

Nicoliţă, incert pentru meciul de diseară

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Bănel Nicoliţă, care a suferit o contuzie la glezna dreaptă în partida cu formaţia Dinamo, nu a efectuat, luni, antrenamentul oficial înaintea întâlnii cu Slavia Praga.

Cel mai probabil, Nicoliţă va lipsi în meciul cu Slavia Praga. În schimb, atacantul Victoraş Iacob, care a lipsit la partida cu Dinamo din cauza unei discopatii, s-a pregătit normal alături de ceilalţi coechipieri pe terenul 7 din Complexul Sportiv Steaua. La antrenamentul steliştilor a asistat şi antrenorul secund al echipei naţionale a României, Ştefan Iovan. Partida Steaua Bucureşti - Slavia Praga, din etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Cehii vor să câştige la Bucureşti

Antrenorul Karel Jarolim a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că ar vrea ca echipa Slavia Praga să învingă Steaua, marţi, în Liga Campionilor, iar apoi steliştii să dispună de Arsenal Londra, în ultima etapă a grupei H a principalei competiţii europene intercluburi. "Cu siguranţă de când s-a schimbat antrenorul, este clar că Steaua merge mai bine. Mai ales acasă este puternică. Am văzut derbiul cu Dinamo. Steaua a jucat extraordinar, foarte agresiv şi ne aşteptăm ca acelaşi joc să-l practice şi cu noi. Sunt convins că acest joc agresiv va fi o problemă pentru noi dar vom evolua cum ştim mai bine pentru a face un meci bun. Am fi bucuroşi dacă am câştiga şi ne-am asigura definitiv calificarea mai departe în Cupa UEFA. Mi se pare că acum, cu noul antrenor, Steaua este mai unită, jucătorii sunt mai motivaţi, dovadă că au bătut pe Rapid (n.r. - antrenor la meciul cu Rapid era Gheorghe Hagi iar scorul a fost 0-0), pe Dinamo. Vor victoria cu orice preţ, se vede cu ochiul liber. Steaua are şanse la Arsenal, nu văd de ce nu? Niciun meci nu seamănă cu altul şi apoi din câte se pare Arsenal nu va fi cu echipa completă, lucru care ar fi avantajos. Dacă o batem marţi pe Steaua, de ce să nu câştige Steaua la Londra?", a spus Jarolim, care şi-a cerut scuze pentru că a întârziat la conferinţa de presă, motivând că traficul în Bucureşti este infernal. Pentru Jarolim, cel mai periculos jucător de la Steaua este Nicolae Dică. "

Echipele probabile

Componenţii echipei Slavia Praga au efectuat, luni seară, antrenamentul oficial pe terenul central al stadionului Steaua. În timpul antrenamentului efectuat de jucătorii cehi a plouat, iar fotbaliştii au făcut exerciţii fizice, schimburi de pase şi un joc pe teren redus, fără portari, aceştia pregătindu-se separat. Delegaţia echipei Slavia Praga este însoţită la Bucureşti de 20 de jurnalişti cehi. Pe de altă parte, FC Steaua a înlocuit cele 600 de scaune rupte de suporterii dinamovişti în peluză, la derbiul de sâmbătă, din etapa a XVI-a a Ligii I.

Echipe probabile pentru meciul de marţi:

Steaua: Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Neşu - Croitoru, Lovin, Ov. Petre, Neaga - Dică, Vali Badea. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Slavia Praga: Vaniak - Krajcík, Suchy, Brabec, Hubacek - Ivana, Volesak, Svec, Tavares, Pudil - Senkerik. Antrenor Karel Jarolim.

Interes scăzut pentru meci

FC Steaua a vândut, duminică, 300 de bilete pentru meciul cu Slavia Praga, însă numărul total al tichetelor distribuite până acum a ajuns la aproximativ 9.300. Din cele aproximativ 9.300 de bilete vândute până acum, circa 6.000 au fost achiziţionate sub formă de pachet cu celelalte meciuri de pe teren propriu, alte 3.000 fiind distribuite separat, săptămâna trecută. Femeile şi copiii cu vârsta de până la zece ani vor beneficia de acces gratuit la meciul cu Slavia Praga. Potrivit FC Steaua, copiii cu vârsta de până la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de părinţi, care să-i ţină în braţe şi care au întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spălaţi-vă onoarea!.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spălaţi-vă onoarea!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei