Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dinamo

Cornel Dinu, trimis în linia întâi

Oficialul FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, luni, că echipa bucureşteană este, atât din punct de vedere al individualităţilor cât şi colectiv, una dintre cele mai bune din ţară, poate chiar cea mai valoroasă. "Rămân la părerea că vestiarul lui Dinamo este unul dintre cele mai bune din ţară, poate chiar cel mai valoros, atât individual cât şi colectiv. Problema este că în această perioadă s-au întâmplat prea multe lucruri în ceea ce priveşte respectarea raportului dintre şlefuirea jucătorului şi momentul în care sunt pregătiţi", a spus Dinu. El a precizat că dinamoviştii vor face un calcul logic al obiectivului, după cele trei meciuri din campionat din acest an şi întâlnirea din Cupa României. "Asta nu înseamnă că se va renunţa la jucători sau că nu vom ţinti în continuare locul întâi. Dacă reuşeşti o serie de 8-9 partide cu victorie, poate un singur meci nul, ceea ce Dinamo a mai făcut în campionat, şi ai şi şansa să se mai împiedice cei din faţă, cred că asta se va întâmpla", a menţionat Dinu.

Dinu va interveni la echipă doar "cu un gând ce ţine de experienţă"

Dinu consideră că adevăratele ataşamente se cunosc în momentele dificile. "Noi am stat mereu lângă Dinamo, indiferent de cum eram îmbrăcaţi şi mai ales în momentele dificile. Atunci se cunosc cu adevărat ataşamentele. Responsabilitatea este foarte simplă. Noi răspundem mereu pentru primul loc", a spus Dinu. Acesta a precizat că va interveni la echipă doar "cu un gând ce ţine de experienţă". "La echipă nu te bagi, pentru că ai o conducere tehnică. Discuţi cu ei atunci când este cazul, ceea ce s-a întâmplat şi în trecut cu Andone sau Mircea Rednic, când am avut o colaborare mai mult decât fructuoasă. Interveneam cu un gând ce ţine de experienţă atunci şi o să se întâmple şi cu Ţălnar, cu care am mai câştigat un campionat", a afirmat oficialul dinamovist. Dinu a explicat că el nu a participat la întâlnirea în care tehnicianul Walter Zenga şi Dinamo au renunţat de comun acord la colaborare: "Oamenii din administraţie au rezolvat problemele de contract cu Zenga. Eu nu am participat".

Cornel Dinu a asistat la antrenamentul de luni al echipei Dinamo, alături de jucătorul Cosmin Moţi.

Dinamoviştii, convinşi că au cel mai bun lot

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat să soluţia aleasă pentru conducerea tehnică a echipei, ca administratorul delegat Cornel Dinu să conducă întreaga activitate tehnică, împreună cu Cornel Ţălnar şi cu alţi tehnicieni, este una reală, nu un provizorat. "Am precizat: responsabilitatea şi decizia domnului Cornel Dinu, care va conduce întreaga activitate tehnică, împreună cu Cornel Ţălnar şi cu ceilalţi tehnicieni care continuă activitatea în club, tehnicieni care lucrează acum la echipă îi cunosc pe jucători, au lucrat cu ei de-a lungul timpului", a spus Badea. Acesta a precizat că nu este un moment bun pentru Dinamo, din punct de vedere al parcursului în Liga I şi în cupele europene. "Nu suntem într-un moment bun ca parcurs în campionat şi în cupele europene. Pe fondul evoluţiei de anul trecut, s-a creat o stare de aşteptare justificată, care din motive care aparţin tuturor nu numai tehnicienilor de care ne-am despărţit a creat o apăsare care sper eu să devină una pozitivă acum. Nu e cazul să ne lamentăm, nu avem nici timp şi nu ar fi nicio soluţie asta. În ultimele cinci meciuri, Dinamo a obţinut prea puţin. Numai trei puncte din cele 15 puse în joc", a menţionat Badea. El a menţionat că jucătorii echipei Dinamo au valoare. "Din păcate valoarea jocului colectiv este mult sub valoarea aritmetică a valorii individuale a fiecărui fotbalist", a adăugat Badea.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cornel Dinu, trimis în linia întâi.
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cornel Dinu, trimis în linia întâi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei